Hotel Jet Set :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Hotel Jet Set

Vrsta: Hotel

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
jetset@eunet.rs

Sajt:
www.jetset-ns.co.rs

Telefon: +381 21 64 14 511

Mobilni: +381 63 540 666

Pogodnosti

Restoran u sklopu hotela, mogućnost pansionske ishrane
Recepcija 24h
Room service
LCD TV sa kablovskim kanalima
Telefon
Klima uređaj
Besplatan bežični internet
Besplatan parking

Hotel Jet Set, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Jet Set nalazi se na odličnoj lokaciji, svega 450 metara od autoputa Subotica – Novi Sad. Od centra Novog Sada udaljen je samo 3.5km, a do omiljenog novosadskog kupališta Štranda, valja prevaliti 4.5km.

U restoranu hotela Jet Set, pored doručka koji je uključen u cenu prenoćišta, naši gosti se mogu opredeliti za pansionsku ishranu. Na raspolaganju im je veliki izbor različitih, kako domaćih, tako i internacionalnih kulinarskih specijaliteta, kao i bogat izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, a sve to u prijatnom i opuštajućem ambijentu uz odgovarajuću muziku.

Soba za 1 osobu

Jedina savremeno uređena jednokrevetna soba biće savršeno mesto za opuštanje i odmor nakon napornog radnog dana, burne noći ili nakon razgledanja mnogih novosadskih znamenitosti.

Pored udobnog kreveta, opremljenog kvalitetnom posteljinom, tu su i noćni stočići, lampe, radni sto sa ogledalom, stolice, kao i dovoljno mesta za odlaganje garderobe. Deo svake sobe je, naravno, moderno i lepo uređeno kupatilo. Naši gosti u jednokrevetnoj sobi mogu uživati u mnogobrojnim kanalima na LCD TV-u, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet. U toku vrelih letnjih sati rashlađivaće ih klima, a mogu se poslužiti i telefonom.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jetset@eunet.rs

Soba za 2 osobe

Opuštena i domaćinska atmosfera, karakterišu ambijent koji će predstavljati pravo mesto za odmor za parove ili prijatelje koji odluče da odsednu u jednoj od sedam dvokrevetnih soba hotela Jet Set.

Pored nameštenih, udobnih kreveta, noćnih stočića i lampi, gostima ovih soba na raspolaganju su i sve one sitnice koje jedan smeštaj čine prijatnim, uz dovoljno prostora za odlaganje garderobe. Gosti mogu birati između soba sa zasebnim i soba sa bračnim krevetima.

U privatnosti svojih soba gosti se mogu opuštati uz neki od kanala na LCD TV-u, ili omiljene sadržaje dostupne zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu, a na raspolaganju im je i telefon. U toku vrelih letnjih dana, prijatnu temperaturu će im obezbediti klima. Moderno i lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i peškirima, sastavni je deo svake sobe.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jetset@eunet.rs

Soba za 3 osobe

Gostima je, u sklopu hotela Jet Set na raspolaganju pet trokrevetnih soba, idealnih za udoban smeštaj i boravak cele porodice ili grupe prijatelja koji su poželeli da zajedno provedu neverovatne dane, bilo na muzičkom festivalu ili u razgledanju ovog fascinantnog grada.

Pored udobnih kreveta, obučenih u kvalitetnu posteljinu, u ovim sobama se nalaze i stočići i lampe, radni sto i stolice, kao i dovoljno mesta za odlaganje garderobe. Deo svake sobe je i lepo uređeno, zasebno kupatilo, sa tuš kabinom i peškirima. Naši gosti u svakoj sobi mogu uživati u mnogobrojnim kanalima na LCD TV-u, a na raspolaganju im je i besplatni bežični internet. Takođe, ukoliko žele da popričaju sa svojim rođacima ili prijateljima, mogu koristiti i telefon, koji je takođe jedan od elemenata sobe.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jetset@eunet.rs

Soba za 4 osobe

Mladići i devojke, bake i deke, prijatelji, porodice te putnici u grupi od četvoro, savršen i udoban smeštaj pronaći će u jednoj od dve četvorokrevetne sobe hotela Jet Set, i na taj način nastaviti opuštanje i uživanje započeto istraživanjem čari grada Novog Sada.

Na raspolaganju su im mekani ležajevi, kraj kojih su smešteni stočići i lampe, obavezne za ljubitelje dobre knjige pred spavanje. U obe ove sobe gosti imaju plakare u koje mogu odložiti stvari i garderobu. Svaka ima zasebno, lepo uređeno kupatilo sa peškirima i tuš kabinom.

Pored toga, u časovima odmora u svojim sobama posetioci mogu uživati u nekom od mnogobrojnih kanala na LCD TV-u, ili u nekom od sadržaja koji omogućava korišćenje besplatnog bežičnog interneta, dostupnom u okviru celog hotela. Takođe, ukoliko žele da popričaju sa svojim rođacima ili prijateljima, mogu koristiti i telefon, koji je takođe jedan od elemenata sobe. Tokom toplih dana, prijatnu temperaturu u sobama obezbeđivaće im klima.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jetset@eunet.rs

Apartman za 4 osobe

U ukupno tri četvorokrevetna apartmana hotela Jet Set, poslovni saradnici, porodice ili grupice prijatelja moći će da se odmaraju uživajući u komforu i prijatnosti, ali i da se pripreme za nove napore ili dogodovštine koje ih čekaju prilikom obilaska Novog Sada.

Veliki bračni krevet, kao i kao i ostali ležajevi u sklopu svakog od apartmana, zajedno sa svojom mekanom posteljinom omogućiće gostima dobar ugođaj, a tu su i noćni stočići, lampe, dovoljno mesta za odlaganje garderobe, radni sto i stolice, kao i sve one sitnice koje jedan smeštaj čine udobnim.

Posetioci ovih apartmana moći će da uživaju čak u lepo uređenom i modernom kupatilu, a u privatnosti svojih apartmana mogu se opuštati uz neki od omiljenih kanala na LCD TV-u, ili uz sadržaje dostupne zahvaljujući besplatnom bežičnom internetu. Na raspolaganju im je i telefon. U toku vrelih letnjih dana, prijatnu temperaturu će im obezbediti klima.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jetset@eunet.rs

O smeštaju Hotel Jet Set

U našoj sali ima mesta za 90 zvanica, te kod nas možete organizovati nezaboravne proslave, svadbe, krštenja, rođendane, maturske večeri, ispraćaje u vojsku i slične vesele svečanosti. Ljubazno osoblje gostima će izaći u susret u vezi svake informacije ili pitanja, dok je room service dostupan svih 24h.

U vreme održavanja nadaleko poznatog muzičkog festivala EXIT, u hotelu ima posebnih pogodnosti, a naše sobe prilagođene su osobama s invaliditetom. Takođe je moguće u sobama boraviti samo za vreme dnevnog odmora. Gosti koji dolaze svojim automobilima mogu biti bezbrižni, budući da je za njih omogućen bezbedan parking u sklopu hotela.

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments