Hotel Ideo Lux :: Niški okrug :: Niš

Osnovni podaci

Ime: Hotel Ideo Lux

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Niš, Niški okrug

E-mail:
hotelideolux@gmail.com

Sajt:
www.ideo.rs

Telefon: +381 18 252252

Telefon: +381 18 253253

Mobilni: +381 63 88 77 057

Pogodnosti

Hotel je lociran 5 km od centra Niša
Restoran sa letnjom terasom
Konferencijska sala sa 60 mesta
Klimatizovan prostor
Mini bar
Sef za čuvanje vaših dragocenosti
LCD TV
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Hotel Ideo Lux, Niš slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Hotel Ideo Lux nalazi se u veoma mirnom delu Niša, ali nedaleko od samog centra grada, dok je i autoput takođe u neposrednoj blizini našeg kompleksa. Udaljeni smo svega 4 kilometara od Niške Tvrđave, pešačke zone i bogatog kulturnog i istroijskog nasleđa, ali i najvećeg poslovnog i trgovinskog centra južne Srbije.

Elegantan restoran Hotela Ideo Lux u plemenitom ambijentu, nudi poslovično izvanredan meni tradicionalne i internacionalne kuhnje, pa ćete ovde sasvim sigurno uživati raskošnim ukusima podneblja. Ovaj predivan prostor pravo je mesto i za posebne prilike, venčanja i proslave, a Hotel Ideo Lux ima i konferencijsku salu sa kapacitetom od 60 mesta, opremljenu najsavremenijom tehnikom. Za sve goste koji na put kreću sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i besplatan parking.

Soba za 1 osobu

Ukoliko ste u potrazi za prenoćištem, želite da se dobro odmorite i opustite, ili su vas poslovne prilike dovele u Niš, ove dve jednokrevetne sobe biće idealan izbor za vas. Tople boje, prijatni materijali i potpuni komfor pružiće vam priliku da se sasvim udobno smestite i raskomotite.

Sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, odlično su izolovane, te pružaju obilje privatnosti i mira. Kreveti su opremljeni anatomskim dušecima, a veliki garderobni ormani i natkasne pružaju dovoljno prostora za vaše stvari.

Uz udoban radni prostor i besplatnu bežičnu internet konekciju, ni vaš posao i eventualne obaveze neće trpeti. Obe sobe imaju svoja moderno uređena, privatna kupatila sa zastakljenom tuš kabinom te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV i kablovske kanale, a svoj dan započeti i na našoj terasi, uz kafu ili uz doručak u našem restoranu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelideolux@gmail.com

Soba za 2 osobe

Veliki broj naših soba namenjen je romantičnim putovanjima, malim porodicama ili poslovnim putovanjima u društvu kolega. Ove prijatne, komforne i funkcionalne dvokrevetne sobe pružiće vam sav mir i privatnost neophodan za potpuni odmor ili rad u prijatnom okruženju.

Ove sobe su kliamtizovane i opremljene francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, te natkasnama, garderobnim ormanima i funkcionalnim nameštajem koji će vam omogućiti da se sasvim raspremite i raskomotite. Svih 10 soba imaju svoja privatna kupatila sa luksuznim, zastakljenim tuš kabinama te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz veliki LCD TV, a za brzu komunikaciju, društvene mreže ili eventualne poslovne obaveze, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Mirna, prirodna okolina idealan je ambijent za jutarnju kafu, a svoj dan možete započeti i uz kafu i doručak u našem restoranu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelideolux@gmail.com

sobaza2-1 sobaza2-2 sobaza2-3 sobaza2-4 sobaza2-5 sobaza2-6

Soba za 3 osobe

Ove četiri sobe pravi su izbor za porodične odmore, društva ili poslovna putovanja, jer pružaju dosta prostora, mira i privatnosti. Sve sobe su klimatizovane i odlikuje ih elegantan enterijer oplemenjen neutralnom paletom boja i prirodnim materijalima.

Sobe su opremljene odvojenim krevetima, te dovoljno prostrane da u njih možemo uneti i dodatni ležaj. Funkcionalno uređenje i mali dnevni boravak sa stočićem i foteljama čini ih veoma komfornim, te se možete sasvim opustiti i raskomotiti. Sve četiri trokrevetne sobe imaju svoja privatna kupatila sa luksuznim, zastakljenim tuš kabinama te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz veliki LCD TV, a za brzu komunikaciju, društvene mreže ili eventualne poslovne obaveze, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Jutro uz izvrstan doručak i kafu možemo poslužiti i na hotelskoj terasi, namenjenoj uživanju u zelenilu i mirnoj okolini.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelideolux@gmail.com

sobaza3-1 sobaza3-2 sobaza3-3 sobaza3-4

Apartman  za 2-4 osobe

Posebna ponuda našeg hotela zadovoljiće i najzahtevnije goste. Ova dva apartmana svojom elegancijom, prostranošću i paletom boja plene i umiruju. Namenjeni su kako poslovnim  putovanjima, kada želite više prostora za rad ili poneki radni sastanak, tako i romantičnim parovima ili porodicama sa decom koja žele da spavaju u sopstvenom krevetu.

Apartmani su kliamtizovani i oplemenjeni prijatnom paletom boja i prirodnim materijalima. Spavaća soba sa francuskim ležajem je odvojena i opremljena veliki garderobnim ormanom, te se možete sasvim raspremiti i raskomotiti. Dnevni boravak je moderno uređen, sa garniturom za sedenje i funkcionalnim radnim prosotrom, a ovde je i sofa koja se može razmestiti kao dodatni ležaj.

Ovi apartmani dovoljno su prostrani da u njih možemo, prema vašoj želji, uneti i dodatni ležaj. Uz to, apartmani imaju velika, moderno uređena kupatila sa zastakljenim tuš kabinama, te kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Pri ruci vam je mini bar, a u našem restoranu možete uživati uz tradicionalne specijalitete i internacionalnu kuhinju.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV, dok je za društvene mreže i brzu komunikaciju obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Jutarnja kafa u mirnoj, zelenoj okolini idealan je početak dana, dok večeri možete provesti u našem baru uz bogatu kartu pića i poslastice.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hotelideolux@gmail.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5

Hotel Ideo Lux

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6

Niš


Zvanično, treći grad po veličini u Srbiji, Niš predstavlja kulturno, privredno, administrativno, poslovno i univerzitetsko središte jugoistočne Srbije. Od davnina poznat kao „kapija istoka i zapada“, jedan je od najstarijih gradova u Evropi, o čemu svedoče brojna praistorijska nalazišta. Grad je smešten na reci Nišavi, a okružen je veličanstvenim planinskim masivima: Suvom planinom, Svrljiškim planinama i planinom Seličevicom. Najviša tačka grada je Sokolov kamen, vrh na Suvoj planini.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Niš
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments