Hotel Fontana :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Hotel Fontana

Vrsta: Hotel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
info@hotelfontana.rs

E-mail 2:
restoranfontana@mts.rs

Sajt:
www.restoranfontana.com

Telefon: +381 21 66 21 779

Mobilni: +381 62 345 040

Pogodnosti

Ekskluzivna lokacija u samom centru Novog Sada
Renomirani restoran u okviru prenoćišta
Ambijentalna bašta sa fontanom
Kafe
Dve višenamenske sale
Organizacija raznovrsnih privatnih i poslovnih događaja
Klima uređaji i centralno grejanje
Mini bar
LCD TV u svakoj sobi
Apartman ima 3 LCD TV-a
Besplatan bežični internet
Apartman ima mini kuhinju
Obezbeđen besplatan parking u podzemnoj garaži

Hotel Fontana, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Ekskluzivni Hotel Fontana nalazi se u najatraktivnijem delu starog jezgra Novog Sada, u dobro znanoj Pašićevoj ulici, u blizini istorijskih znamenitosti, pesačke zone i centralnog gradskog trga.

Sa baštom, fontanom i nesvakidašnje lepim enterijerom, naš restoran pružiće vam izuzetan doživljaj. Poznati smo po dobroj kuhinji, zasnovanoj na tradicionalnom srpskom kulinarstvu i svetskim gastronomskim kvalitetima. Naš restoran može biti i odličan izbor za sve vaše posebne događaje i skupove poslovnog ili privatnog karaktera. Tu je i kafe, kao i dve višenamenske sale ukupnog kapaciteta 280 zvanica, a naše osoblje vam je na raspolaganju kako bi organizacija vaših događaja i slavlja bila sasvim besprekorna. Svi gosti koji kod nas dolaze sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan parking u garaži ispod našeg restorana.

Soba za 1 osobu

Ukoliko ste u potrazi za kutkom gde ćete moći da se odmorite od puta, uživate u blizini turističke i poslovne ponude Novog Sada, ovo je pravi izbor za vas. Elegantno uređene jednokrevetne sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa su pogodne za odmor i boravak u bilo koje doba godine.

Ove sobe su veoma prijatne i funkcionalne, opremljene krevetom sa lepim uzglavljem, natkasnama i drugim nameštajem koji će vam omogućiti da se raskomotite od puta i opustite. Na raspolaganju vam je i radni prostor sa pisaćim stolom i stolicom, a uz besplatnu, bežičnu internet konekciju, ni vaše poslovne obaveze neće biti ugrožene.

Sve sobe imaju svoja privatna kupatila, sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a pri ruci vam je i mini bar, kako ne biste morali da izlazite iz sobe radi osveženja ili girckalica. Naša usluga je zasnovana na doručku, a svakog jutra očekuje vas raznovrstan švedski sto.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelfontana.rs

Soba za 2 osobe

Dvokrevetne sobe namenjene romatničnim putovanjima, ali i poslovnim ili turističkim prilikama. Prostrane i klimatizovane sobe imaju centralno grejanje, pa su izuzetno prijatne za boravak u bilo koje doba godine.

Elegantne i prostrane, opremljene su francuskim ležajevima ili odvojenim krevetima, a funkcionalni nameštaj će vam omogućiti da se ovde savim lepo raspremite i raskomotite. Sve sobe imaju i mali prostor za dnevni boravak, a uz pisaći sto i besplatnu, bežičnu internet konekciju, ni vaše eventualne poslovne obaveze neće trpeti. Enterijeri ovih soba pažljivo su birani i pružiće vam sav komfor, mir, udobnosti, kao i dosta privatnosti.

Sastavni deo svake sobe je i privatno, moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a pri ruci će vam biti i mini bar, kako ne biste morali da izlazite iz sobe radi osveženja ili girckalica. Naša usluga je zasnovana na doručku, a svakog jutra očekuje vas raznovrstan švedski sto.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelfontana.rs

Soba za 3 osobe

Savršene za tročlana društva, kolege ili male porodice, ove sobe su pravi izbor za boravak u centru Novog Sada. Elegantni, izuzetno prostrani enterijeri soba su prozračni i pažljivo namešteni kako bi zadovoljili baš sve vaše potrebe. Uz to, sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, pa se ovde možete vratiti u bilo koje doba godine, a opremljene su modernim nameštajem svedenih linija.

Sobe sačinjavaju tri pojedinačna kreveta, sa natkasnama i lepim, dekorativnim uzglavljem, a tu je i sofa, i drugi funkcionalni nameštaj koji će vam omogućiti da se sasvim raskomotite i raspremite. Elegantan dnevni boravak sa foteljama i klupskim stolom za druženje i dnevni odmor, kao i radni prostor sa pisaćim stolom pružiće vam sav komfor koji vam je potreban, a uz besplatnu, bežičnu internet konekciju, ni vaše eventualne poslovne obaveze neće biti ugrožene.

Sve sobe imaju svoja privatna kupatila, sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, a pri ruci vam je i mini bar, kako ne biste morali da izlazite iz sobe radi osveženja ili girckalica. Naša usluga je zasnovana na doručku, a svakog jutra očekuje vas raznovrstan švedski sto.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelfontana.rs

Soba za 4 osobe

Savršen izbor za porodičan odmor, ali i nerazdvojna četvoročlana društva, ali i kolege, ove elegantne sobe pružiće vam sav komfor, mir i privatnost. Četvorokrevetne sobe se zapravo sastoje od dve spavaće sobe, od kojih je jedna opremljena francuskim ležajem, a druga sa dva odvojena kreveta, a obe su opremljene klima uređajima i imaju centralno grejanje, što ih čini prijatnim za odmor i boravak u bilo koje doba godine.

Sobe su elegantno opremljene funkcionalnim nameštajem, pa se ovde možete sasvim opustiti i raspremiti, a uz radni prostor, ni vaše eventualne poslovne obaveze neće biti ugrožene. Sve sobe imaju moderno opremljena kupatila sa tuš kabinama i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti uz veliki LCD TV.

Takođe, radi brze komunikacije, omiljenih sajtova i društvenih mreža, u čitavom kompleksu je obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija. Kako ne biste morali da izlazite iz sobe zbog osveženja ili grickalica, pri ruci vam je i mini bar, a vaš boraak kod nas zasnovan je na doručku sa bogatim švedskim stolom.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelfontana.rs

Apartman za 5 osoba

Ovaj predivni apartman je naša posebna ponuda i namenjen je porodičnom odmoru, ali i romantičnim parovima koji uživaju u zajedničkim putovanjima, kao i nerazdvojnim četovročlanim ili petočlanim društvima.

Elegantni, prostrani enterijer sačinjavaju spavaća soba sa dva kreveta i dnevni boravak podeljen na postor za spavanje i dnevni odmor. Ovde se nalazi i romantični, okrugli francuski ležaj, kao i udobna garnitura za sedenje koja se može razmestiti kao dodatni ležaj. Posebnu prednost apartmanu daje sasvim opremljena kuhinja sa trpezarijom, gde možete pripremiti omiljeni topli napitak ili neki lagani obrok.

Na raspolaganju vam je i moderno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Za trenutke odmora i dokolice, ovaj apartman je opremljen sa čak tri LCD TV-a, a obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija, kako biste sasvim uživali u svom odmoru. Dan možete započeti i uz obilje svežih namirnica našeg švedskog stola, ili se opustiti uz jutarnju kafu u predivnom ambijentu naše bašte.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: info@hotelfontana.rs

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments