Hostel Varad INN :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Hostel Varad INN

Vrsta: Hostel

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
varadinn@obidjisrbiju.com

Pogodnosti

Hostel se nalazi ispod Petrovaradinske tvrđave, 1 km od centra Novog Sada
Prvi hostel u Novom Sadu projektovan i osmišljen za potrebe omladinskog i nisko budžetnog turizma
Kafe u okviru hostela
Zajednička terasa sa pogledom na Tvrđavu
Stalno otvorena recepcija
Zajednička mini kuhinja
Besplatno čuvanje prtljaga
Besplatan sef na recepciji
Centralno klimatizovana zgrada i sve sobe
Besplatan bežični internet
Sve sobe i spavaonice imaju svoje privatno kupatilo sa toplom vodom i jakim tuševima
Javni parking u blizini koji se ne naplaćuje

Hostel Varad INN, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U jednoj od najstarijih ulica Petrovaradina, u blizini crkve Svetog Juraja iz XVIII veka, odnosno odmah ispod Petrovaradinske tvrđave, nalazi se Hostel Varad INN. Ukoliko odsednete kod nas naći ćete se odmah pored glavnog stepeništa za Tvrđavu, a od obale Dunava i mosta deliće vas svega 200 metara.

Do centra Novog Sada, šetališta i šoping zone ima oko 20-ak minuta lagane šetnje. Inače, sa Glavne železničke i autobuske stanice možetedo nas gradskim prevozom za svega 50 dinara – koliko košta karta za autobus, ili taksijem, što će vas koštati oko 200 dinara (manje od 2€).

Soba za 2 osobe

Ove dve privatne dvokrevetne sobe namenjene su svima koji žele više komfora, a idealne su za parove, ali i kolege i prijatelje. Obe sobe su klimatizovane – jedna ima francuski ležaj, dok se u drugoj nalaze dva odovojena kreveta.

Jednostavna funkcionalnost soba, svetla pored kreveta i ormarić pružiće vam osnovni komfor i udobnost. Ove sobe imaju privatna kupatila sa tuš kubainom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Inače, u okviru hostela naći ćete i frižidere, čajnike i posuđe, a kafu ili neki drugi omiljeni napitak možete popiti i u našem kafeu. Takođe, radi brze komunikacije i svih vaših uobičajenih navika, u čitavom hostelu obezbeđena je odlična besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: varadinn@obidjisrbiju.com

Spavaonica za 4 osobe

Ovaj prostran, svetao i funkcionalan prostor posebno je osmišljena da izađe u susret potrebama pojedinaca, parova, manjih ili većih društava i porodica sa decom. Četvorokrevetna spavaonica je klimatizovana i sadrži četiri odvojena kreveta, od kojih svaki ima svoje svetlo i utičnicu za struju, što je veoma zgodno za sve koji se ne razdvajaju od svog laptopa, tableta ili smartfona.

Takođe svaki krevet ima i svoj ormarić sa ključem kako biste stvari odložili na sigurno, a dragocenosti ili dokumenta možete čuvati i u sefu na recepciji. Za sve potrebe brze komunikacije, društvenih mreža i omiljenih sajtova, obezbeđena je besplatna bežična internet konekcija u čitavom hostelu. Ova spavaonica ima svoje kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. Takođe, u okviru hostela naći ćete i frižidere, čajnike i posuđe, a kafu možete popiti i u našem kafeu, dok je za druženje i nova poznanstva, tu naša velika terasa sa fenomenalnim pogledom na Tvrđavu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: varadinn@obidjisrbiju.com

Spavaonica za 5 osoba

Ova spavaonica je centralno klimatizovana, funkcionalana i veoma prijatna, a namenjena je većim porodicama i petočlanim društvima, ali i parovima i pravim avanturistima koji se kod nas zateknu sami. Sadrži pet odvojenih kreveta, od kojih svaki ima svoje svetlo, utičnicu za struju i pripadajući ormarić sa ključem, kako biste stvari odložili na sigurno pored sebe, a za dokumenta ili neke veće dragocenosti možete koristiti i sef na recepciji.

I ova spavaonica ima svoje privatno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom. U okviru hostela naći ćete i frižidere, čajnike i posuđe, a kafu ili neki omiljeni hladni napitak možete popiti i u našem kafeu. Slobodno vreme možete provesti uz omiljene sajtove, društvene mreže i uobičajene navike, jer je u čitavom hostelu obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija, a ako vreme dozvoli, sa drugim gostima se možete družiti i na zajedničkoj terasi sa jednim od najlepših pogleda na Petrovaradinsku tvrđavu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: varadinn@obidjisrbiju.com

Spavaonica za 6 osoba

Šestokrevetna spavaonica je centralno klimatizovana, funkcionalana i veoma prijatna, a namenjena je kako pojedincima i pravim avanturistima, tako i porodicama, zatim malim ili većim društvima, i to tokom bilo kojeg godišnjeg doba. Sadrži šest ležajeva raspoređenih u krevete na sprat, od kojih svaki ima svoje svetlo, utičnicu za struju i pripadajući ormarić sa ključem, kako biste stvari odložili pored sebe na sigurno, a za vrednije predmete, dokumenta ili dragocenosti možete koristiti i sef na recepciji.

Tu je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom koje koriste samo gosti ove šetokrevetne spavaonice. Takođe, u okviru hostela naći ćete i frižidere, čajnike i posuđe, a kafu možete popiti i u našem kafeu. Slobodno vreme možete provesti uz omiljene sajtove, društvene mreže i uobičajene navike, jer je u čitavom hostelu obezbeđena besplatna, bežična internet konekcija, a ako vreme dozvoli, sa drugim gostima se možete družiti i na zajedničkoj terasi sa jednim od najlepših pogleda na Petrovaradinsku tvrđavu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: varadinn@obidjisrbiju.com

Spavaonica za 8 osoba

Ova velika spavaonica namenjena je svima kojima je osnovni komfor i miran san preduslov zanimljivog i dinamičnog putovanja. Bilo da putujete sami, u paru, sa decom ili u velikom društvu, ova spavaonica će vam pružiti svu funkcionalnost i toplinu, pošto je centralno klimatizovana, te idealna za boravak tokom bilo kojeg godišnjeg doba.

Ležajevi u njoj su raspoređeni u krevete na sprat, a svaki krevet ima svoje svetlo, utičnicu za struju i pripadajući ormarić sa ključem, kako biste stvari odložili na sigurno. Takođe, neka važnija dokumenta ili dragocenosti možete odložiti i u naš sef na recepciji. I ova spavaonica ima privatno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

U okviru hostela naći ćete i frižidere, čajnike i posuđe, a omiljenu kafu možete popiti i u našem kafeu. Uz sve ovo, radi brze komunikacije i svih vaših uobičajenih ”on-line” navika, u čitavom hostelu obezbeđena je odlična besplatna, bežična internet konekcija, a ako vreme dozvoli, sa drugim gostima se možete družiti i na zajedničkoj terasi sa jednim od najlepših pogleda na Petrovaradinsku tvrđavu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: varadinn@obidjisrbiju.com

Spavaonica za 10 osoba

Naša najveća spavaonica je centralno klimatizovana, funkcionalana i veoma prijatna, a namenjena je kako pojedincima i pravim avanturistima, tako i porodicama malim ili velikim društvima.

Sadrži deset ležajeva raspoređenih u krevete na sprat, od kojih svaki ima svoje svetlo, utičnicu za struju i pripadajući ormarić sa ključem, kako biste stvari odložili na sigurno pored sbe, a za važnija dokumenta ili dragocenosti možete koristiti i naš sef na recepciji.

Tu je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom, a u okviru hostela naći ćete i frižidere, čajnike i posuđe, dok omiljenu kafu možete popiti i u našem kafeu. Uz sve ovo, radi brze komunikacije i svih vaših uobičajenih ”on-line” navika, u čitavom hostelu obezbeđena je odlična besplatna, bežična internet konekcija, a ako vreme dozvoli, sa drugim gostima se možete družiti i na zajedničkoj terasi sa jednim od najlepših pogleda na Petrovaradinsku tvrđavu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: varadinn@obidjisrbiju.com

Hostel Varad INN

Hostel Varad INN je prvi u Novom Sadu koji je posebno projektovan i osmišljen za potrebe omladinskog i nisko budžetnog turizma, a koji je smešten u renoviranu originalnu baroknu kuću iz 1714. godine u samom srcu srednjovekovnog dela grada, podno Petrovaradinske tvrđave. Rekonstrukcija zgrade završena je 2014. godine, i u unutrašnjosti ćete moći da vidite zidove od istog kamena od kog je izgrađena i tvrđava, a krov je pokriven originalnim žutim crepom s početka XVIII veka. Ova zgrada nalazi se pod zaštitom države kao kulturno blago, i smatra se jednim od najbolje rekonstruisanih objekata u Novom Sadu.

Naša recepcija je otvorena 24 časa a sklopu hostela je i odličan kafe, kao i privatna bašta sa predvnim pogledom na Tvrđavu, savršena za upoznavanje novih ljudi i razmenu priča. Hostel nema sopstveni parking, ali se javni parking u blizini ne naplaćuje, i iz našeg iskustva lako ćete doći do njega doći.

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments