Hostel 021 :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Hostel 021

Vrsta: Hostel

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
hostel021@gmail.com

Telefon: +381 63 573 073

Mobilni: +381 63 873 44 92

Pogodnosti

Hostel se nalazi u strogom centru Novog Sada, zaklonjen od saobraćajne gužve
Prodavnice, restorani, pešačka zona na 300 metara, 800 metara od Tvrđave
Zajednički dnevni boravak sa LCD TV-om
Dve zajedničke čajne kuhinje (Čaj i kafa na račun kuće)
Dva spratna kupatila sa više tuševa
Klima uređaji i centralno grejanje
LCD TV u sobama
Besplatan bežični internet u čitavom hostelu
Javni parking u blizini hostela koji se naplaćuje

Hostel 021, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U samom centru Novog Sada nalazi se Hostel 021 koji nudi udobnu, domaću atmosferu, zaklonjenu od gradske gužve i buke, na samo 50 metara od Gradske kuće i pešačke zone. Na dva minuta šetnje su Srpsko Narodno Pozorište i Sinagoga, nešto malo dalje sportski centar ”SPENS” dok do Novosadskog Sajma ima 10-ak minuta laganog hoda. Tako je naša lokacija idealna kako za turističke posete Novom Sadu, tako i za poslovna putovanja. Prve restorane, prodavnice, banke i menjačnice možete naći u našoj neposrednoj blizini, a uz to do Petrovaradinske tvrđave ima jedva 800 metara, i pored ugodne šetnje do ovde možete i gradskim autobusom i to samo dve stanice.

Hostel 021 prostire se na dva sprata i ima po jednu zajedničku, potpuno opremljenu kuhinju, sa čajem i kafom bez nadoknade za sve goste, a možete se družiti i u zajedničkom dnevnom boravku sa LCD televizorom i odličnim izborom kanala. Hostel raspolaže sa ukupno 26 ležajeva raspoređenih u 6 jedinica, i može se izdavati ceo ekskurzijama i grupnim posetama. hostel nema svoj parking, a svi koji kod nas dođu svojim kolima imaće na raspolaganju javna parking mesta, koja se plaćaju na sat ili dnevno.

Soba za 2 osobe

U prizemlju i na prvom spratu nalazi se po jedna klimatizovana soba namenjena romantičnim parovima, ali i svima koji žele nešto više privatnosti i prostora, a pogodna je i za sve koji vole da se baškare na velikom krevetu sasvim sami.

Obe sobe su jednostavno i prijatno opremljene, i na raspolaganju vam je prostrani francuski krevet, garderobni orman kako biste mogli da odložite stvari, a enterijer je oplemenjen slikama i zidnim ogledalima. Ove dve sobe dele spratna kupatila sa tuševima i kompletnim toaletnim priborom, kao i dostupnu čajnu kuhinju, gde su čaj i kafa besplatni. Slobodno vreme možete provesti uz LCDTV sa kablovskim kanalima ili u zajedničkoj dnevnoj sobi upoznajući se sa drugim gostima. Takođe, radi brze komunikacije i omiljenih sajtova, društvenih mreža i aplikacija u čitavom hostelu dostupna je besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostel021@gmail.com

Soba za 2+1 osobu

Ova prostrana i ugodna soba namenjena je porodicama sa decom, kolegama i nerazdvojnim tročlanim društvima, i nalazi se na prvom spratu hostela. Opremljena je klima uređajem, a uz centralno grejanje našeg hostela pogodna je za odmor i boravak tokom čitave godine.

Na raspolaganju vam je veliki francuski ležaj i jedan pojedinačni krevet, a tu su i garderobni orman i natkasne sa dekorativnim lampama. Ovo je jedna od najprostranijih i najprijatnijih soba u hostelu, postavljena je tepisima i dodatno oplemenjena zavesama, slikama i zidnim ogledalima, a posebna pogodnost je i mala garnitura za sedenje sa stolom i stolicama.

Ova soba deli spratno kupatilo sa tuš kabnom i kompletnim toaletnim priborom, a na raspolaganju vam je i čajna kuhinja na spratu u kojoj su kafa i čaj za vas u svako doba dana besplatni. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima koji je sastavni deo sobe, a takođe na put obavezno ponesite i svoj laptop i tablet, jer je besplatna, bežična konekcija dostupna u čitavom hostelu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostel021@gmail.com

Soba za 3+1 osobu

Na prvom spratu hostela nalazi se i soba posebno namenjena kolegama, poslovnim putovanjima, muškim, ženskim ili mešovitim društvima. Ova klimatizovana soba raspolaže sa 3 pojedinačna kreveta, a tu je i jedna fotelja koja se može razmestiti kao pomoćni ležaj, mada se ovo proporučuje nerazdvojnim društvima i porodicama sa decom.

U sobi se nalazi i veliki garerobni orman kako biste se raspremili i raskomotili, a dodatno prijatnom je čine i tepisi, zavese, slike i zidna ogledala. Tu je i kutak za sedenje sa stolom i dve stolice, pa nećete morati da provedete u krevetu više vremena nego što želite.

Ova soba deli spratno kupatilo sa tuš kabnom i kompletnim toaletnim priborom, a na raspolaganju vam je i čajna kuhinja na spratu u kojoj su kafa i čaj potpuno besplatni. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima koji je sastavni deo sobe, a takođe na put obavezno ponesite i svoj laptop i tablet, jer je besplatna, bežična konekcija dostupna u čitavom hostelu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostel021@gmail.com

Soba za 4+1 osobu

Ova prostrana, klimatizovana soba nalazi se na prvom spratu hostela i namenjena je porodicama sa decom, ali i nerazdvojnim, mladalačkim društvima. Izuzetno je prijatna, podovi su pokriveni toplim tepisima, a uz centralno grejanje pogodna je za boravak u bilo koje doba godine.

Rapolaže jednim francuskim ležajem i krevetom na sprat sa još dva ležaja, a prostranost sobe omogućava unošenje i dodatnog ležaja. Tu je i garderobni orman, kao i sto sa stolicama, pa ćete ovde moći da se sasvim raspremite i raskomotite. Soba deli spratno kupatilo sa tuš kabnom i kompletnim toaletnim priborom, a na raspolaganju vam je i čajna kuhinja na spratu u kojoj su kafa i čaj potpuno besplatni. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz LCD TV sa kablovskim kanalima koji je sastavni deo sobe, a takođe na put obavezno ponesite i svoj laptop i tablet, jer je besplatna, bežična konekcija dostupna u čitavom hostelu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostel021@gmail.com

Spavaonica za 4 osobe

Ova spavaonica nalazi se u prizemlju hostela i njena vrata su otvorena svima – bez obzira da li ste u Novom Sadu sami, u romantičnom ili porodičnom društvu. Klimatizovana i veoma funkcionalna, pružiće vam osnovni komfor i udobnost neophodan da se napune baterije za još jedan dan proveden u obilasku grada ili još jedno ”Exit” veče na Tvrđavi.

Možete birati jedan od četiri ležaja raspoređenih u krevete na sprat, a na raspolaganju su vam i police u garderobnim ormanima kako biste se raskomotili, kao i kutak za sedenje i dnevni odmor sa stolom i stolicama. I ova spavaonica je klimatizovana i ima centralno grejanje pa je pogodna za boravak i odmor u bilo koje doba godine.

Na raspolaganju će vam biti zajedničko spratno kupatilo sa dva tuša i kompletnim toaletnim priborom, a tu je i čajna kuhinja sa kafom i čajem koji su za sve naše goste besplatni. Slobodno vreme možete porvesti družeći se sa drugim gostima u našem dnevnom boravku ili uz kablovske kanale i LCD TV. Takođe, zbog brze komunikacije i omiljenih sajtova, društvenih mreža i aplikacija u čitavom hostelu dostupna je besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostel021@gmail.com

Spavaonica za 6 osoba

Naša najveća spavaonica nalazi se u prizemlju hostela, klimatizovana je i ima centralno grejanje što je čini veoma prijatnom za boravak i odmor u bilo koje doba godine. Namenjena je kako pojedincima koji su se kod nas zatekli sami, tako i parovima ili porodicama, a pružiće vam osnovni komfor i mir neophodan za potpuno odmor.

Možete birati između šest ležajeva raspoređenih u tri kreveta na sprat, a svaki krevet ima i svoj ormarić kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Ovde ima dovoljno prostora pa je njen sastavni deo i kutak za sedenje i dnevni odmor sa stolom i stolicama.

Ova spavaonica deli spratno kupatilo sa dva tuša i kompletnim toaletnim priborom, a na raspolaganju vam je i čajna kuhinja sa kafom i čajem koji su za sve naše goste besplatni. Slobodno vreme možete porvesti družeći se sa drugim gostima u našem dnevnom boravku ili uz kablovske kanale i LCD TV. Takođe, zbog brze komunikacije i omiljenih sajtova, društvenih mreža i aplikacija u čitavom hostelu dostupna je besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: hostel021@gmail.com

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments