Helena Apartmani Kopaonik :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Helena Apartmani Kopaonik

Vrsta: Apartmani

Rejting: () Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
helena.apartments@outlook.com

Telefon: +381 69 655 125

Pogodnosti

Apartmani su u sklopu hotela
Organizovan prevoz do centra
Terasa za sunčanje
Raznovrsni hotelski sadržaji uz doplatu (fitnes i spa centar)
Topla skijašnica
Igraonica za decu
Mogućnost pansiona u hotelskom restoranu
Bilijar, pikado, stoni-tenis
Hotelski bar i restoran
Centralno grejanje
Pogled na planinu i hotelsko naselje
Opremljena kuhinja
Mikrotalasna rerna
Elektični čajnik
FLAT TV sa satelitskim kanalima
Besplatan Wi-Fi
Besplatan parking

Helena Apartmani Kopaonik, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Helena Apartmani Kopaonik nalaze se u okviru Apart Hotel & Spa Zoned 4*, u Vikend naselju Kopaonika. Svim gostima našeg luksuznog apartmanskog kompleksa na raspolaganju su raznovrsni sadržaji hotela. U naposrednoj blizini ima nekoliko prodavnica i restorana. Velika terasa za sunčanje namenjena je svim gostima, a rekreativni sadržaji, fintes i spa centar, kao i pansionska usluga dostupni su vam uz doplatu.

Tokom ski sezone, svim gostima Helena Apartmana Kopaonik dostupna je i topla skijašnica, kao i organizovan prevoz do centra. U samom hotelu su obezbeđeni i zabavni sadržaji poput bilijara, pikada i stonog tenisa, a mališanima je namenjena i igraonica sa zabavnim elementima i animatorima. Veliki parking u sklopu hotela besplatan je za naše goste.

Apartman 110 za 4 osobe

Ovaj apartman dobar je izbor za parove, porodice sa decom ili bliska društva. Ima površinu od 30m2 i nalazi se u hotelskom kompleksu koji nudi pravo obilje rekreativnih, sportskih i zabavnih sadržaja. Tu je i centralno grejanje i može da ugosti najviše do četiri odrasle osobe. Opremljen je ugaonom garniturom i dvema foteljama koje se mogu razmestiti kao ležajevi.

U sklopu ovog apartmana je mala, ali lepo uređena kuhinja sa trpezarijom koja ima mikrotalasnu rernu, a svoj boravak možete organizovati i uz dodatne obroke u hotelu ili neku vrstu pansionske usluge. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete ugodno provesti i uz FLAT TV sa satelitskim kanalima, dok je za omiljene društvene mreže i brzu komunikaciju obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. U letnjem periodu možete se sunčati i na velikoj hotelskoj terasi, a sa prozora apartmana pruža se pogled na obronke Kopaonika.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: helena.apartments@outlook.com

apartmanza4-1 apartmanza4-2 apartmanza4-3 apartmanza4-4 apartmanza4-5

Apartman 013 za 4 osobe

Ovaj apartman nudi sve prednosti bogatih hotelskih sadržaja, a odličan je izbor za roditelje sa decom, parove na zajedničkim odmorima ili romantična putovanja. Ima površinu od 40m2 i zasebnu spavaću sobu sa francuskim ležajem natkasnama i garderobnim ormanom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Dnevni boravak namenjen je druženju i uživanju u odmoru, sa FLAT TV-om i satelitskim kanalima, a opremljen je udobnom garniturom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe. U sklopu apartmana je mala, ali lepo uređena kuhinja sa trpezarijom koja ima i mikrotalasnu rernu, a svoj boravak možete organizovati i uz dodatne obroke u hotelu ili neku vrstu pansionske usluge.

Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, fenom i kompletnim toaletnim priborom. Za omiljene on-line sadržaje i društvene mreže, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Fantastična okolina idealna je za aktivne osobe i rekreaciju, a sa prozora ovog apartmana pruža se pogled na planinsko okruženje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: helena.apartments@outlook.com

apartmanza4-1 apartmanza4-6 apartmanza4-5 apartmanza4-4 apartmanza4-3 apartmanza4-2

Apartman 302 za 6 osoba

Idealan za veliko društvo ili porodični ski vikend, ovaj apartman odlično je osmišljen i veoma funkcionalan. Ima centralno grejanje i površinu od oko 30m2, a sastoji se od velike sobe sa krevetima i kuhinje sa trpezarijom.

Opremljen je sa dva velika kauča koji se mogu razmestiti za po dve osobe i dva obična kauča koji se razmeštaju kao pojedinačni ležajevi. Udoban za druženje i uživanje u zajedničkim trenucima uz FLAT TV sa satelitskim kanalima. Za omiljene društvene mreže i brzu komunikaciju, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija.

U sklopu apartmana je i lepo opremljena kuhinja sa mikrotalasnom rernom i velikom trpezarijom oko koje se možete okupiti i uživati u hrani. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, fenom i kompletnim toaletnim priborom. Sa prozora se pruža pogled na planinske obronke, etno restoran i obližnje hotele.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: helena.apartments@outlook.com

apartmanza6-1 apartmanza6-2 apartmanza6-3 apartmanza6-4 apartmanza6-5

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments