Garni Hotel Šimšir :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Garni Hotel Šimšir

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
info@simsir.rs

E-mail 2:
simsirival@gmail.com

Sajt:
www.simsir.rs

Telefon: +381 31 845 6 44

Telefon: +381 64 8287820

Pogodnosti

Hotel se nalazi u samom centru Zlatibora
Video nadzor nad celim kompleksom
Besplatan bežični internet u celom objektu
24 h room service
Kafe-bar u kompleksu, sa baštom
Besplatna upotreba teretane
Doručak na bazi švedskog stola
Lift
Centralno grejanje
Telefon u sobama i apartmanima
LED televizori sa kablovskim kanalima (preko 60 kanala)
Mini bar
Besplatni parking i garaža sa video-nadozorom

Garni Hotel Šimšir, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Garni hotel Šimšir je moderan trospratni hotel sa atraktivnim kafe barom i velikom baštom, smešten u samom srcu Zlatibora. Čuveno Zlatiborsko jezero u centru se nalazi na samo nekoliko minuta šetnje od hotela, a u neposrednoj blizini su i autobuska stanica, mnogobrojni restorani, prodavnice, poslastičarnice i zelena pijaca.

Zahvaljujući prirodnim karakteristikama jedne od najlepših planina u Srbiji, hotel se nalazi u ambijentu izuzetnih odlika, idelanom za aktivan odmor i bekstvo iz urbaniih sredina zasićenih bukom. Zlatibor je i vazdušna banja, pa se boravak preporučuje i profesionalnim sportistima, kao i svim rekreativcima.

Soba za 2 osobe

Sva udobnost i funkcionalnost našeg hotela ogleda se u potpunoj opremljenosti soba. Svih 11 soba mogu imati odvojene krevete ili francuske ležaje, površine su oko 20 kvadratniih metara, i imaju LED televizore sa velikim izborom kablovskih kanala.

Sve sobe takođe sadrže i svoja kupatila sa tuš kabinama, a u njima ćete naći sav toaletni pribor, uključijući i fen. Sobe imaju svoju telefonsku liniju, besplatnu bežičnu internet konekciju, mini bar, kao i centralno grejanje. Radi vašeg kompletnog komfora, tu su ormani sa vešalicama, komode, pisaći sto i stolice, kao i velika ogledala. Većina soba ima balkon sa pogledom na izuzetnu prirodu Zlatibora.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@simsir.rs

Soba za 3 osobe

Jedna jedina prostrana, topla i svetla, ova soba zadovoljiće sve potrebe manje porodice ili tročlanog društva. Sa tri odvojena kreveta, ili francuskim ležajem i jednim odovojenim krevetom, ova soba ima površinu od oko 30 kvadratnih metara. Tu je i LED televizor sa velikim brojem kablovskih kanala (preko 60), kutak sa dve fotelje za uživanje u odabranim programima, kao i sto i stolice za one koji vole da spoje posao i zadovoljstvo.

Soba ima svoje kupatilo sa tuš kabinom u kom ćete naći sav toaletni pribor, uključujući i fen. Tu su još i telefonska linija, mini bar, besplatna bežična konekcija, kao i centralno grejanje. Radi vašeg kompletnog komfora, na raspolaganju vam stoje još i ormari sa vešalicama, komode, pisaći sto i stolice, kao i velika ogledala.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@simsir.rs

Apartman za 2+1 osobu

Četiri apartmana hotela Šimšir savršena su za komfoniji boravak parova ili roditelja sa malim detetom. Apartmani imaju površinu od oko 30 kvadrata sa spavaćom sobom i moderno uređenim dnevnim boravkom, a tu je i radni prostor, što apartman čini idealnim za poslovna putovanja ili radne odmore.

Pored dva zasebna kreveta ili francuskog ležaja, na zahtev možemo dodati još jedan krevet za dete do sedam godina, a za sve parove sa bebama možemo uneti i krevetac. Prostrano kupatilo ima tuš kabinu, fen i sav toaletni pribor. Svi apartmani imaju LED televizore sa velikim izborom kablovskih kanala (preko 60), svoju telefonsku liniju, mini bar, besplatnu bežičnu internet konekciju i centralno grejanje. Apartmani su opremljeni i ormarima sa vešalicama, komodama, čivilukom i velikim ogledalima, kako biste se sasvim lepo raskomotili.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@simsir.rs

Apartman za 3+1 osobu

U našem hotelu postoje i tri velika apartmana, svaki površine 45 kvadrata. Idealni za porodice sa malom decom, imaju spavaću sobu sa tri odvojena kreveta ili, po potrebi francuskim ležajem, uz mogućnost da se doda još jedan krevet za dete i krevetić sa ogradom za bebe.

Apartmani imaju vrlo udobne i moderno uređene dnevne boravke sa prostranom garniturom za sedenje i foteljama, LED televizorom i dobrim izborom kablovskih kanala. Svaki uključuje i kupatila sa tuš kabinama, i kompletnim toaletnim priborom, uključujući i fen. Kako biste se u potpunosti raskomotili u apartmnima, na raspolaganju su vam ormari sa vešalicama, komode i čiviluk. Tu je i centralno grejanje, telefonska linija, mini bar, i besplatna bežična internet konekcija koja vam može poslužiti bilo zbog posla ili za zabavu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: info@simsir.rs

O hotelu Garni Šimšir

Atraktivan položaj Garni Hotela Šimšir pogodan je za celu sezonu jer je u neposrednoj bliizini i ski staza Obudovica, dok su leti zlatiborske trim i staze za pešačenje različitih težina vrlo zanimljive i za organizovane ture, ali i za samostalne šetnje. Uz to, ako više volite, možete naučiti da jašete, iznajmiti bicikl, otići na bazen, ili uzeti neku od oraganiizovanih tura kako biste obišli veći broj predivnih zlatiborskih izletišta.

Restoran i kafe bar, pored izvrsne ponude čuvenih zlatiborskih gurmanluka i bogate vinske karte, mogu da se pohvale jednom od najlepših bašti, u prirodnoj borovoj šumi, sa dekorativnom fontanom, u kojoj možete uživati tokom čitavog dana u letnjoj polovini godine. U restoranu se služi i doručak na bazi švedskog stola, a room service vam je dostupan 24 časa.

Hotel raspolaže bogatim smeštajnim kapacitetima, idealnim za oporavak, odmor i rekreaciju, koji može biti i sa doručkom na bazi švedskog stola, sa probranim zlatiborskim specijalitetima. Svim gostima na raspolaganju je i besplatna zatvorena teretana. Kompleks je spratno povezan liftom, a u celosti je pokriven besplatnim bežičnim internetom i video nadozorom. Takođe, za one koji planiraju da nas posete svojim kolima imamo obezbeđen zatvoren parking prostor.

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
 1. Mladen

  Poštovani,

  Zainteresovan sam da, uz povoljne cene smeštaja, godišnji odmor provedem kod Vas uz upotrebu besplatnih vaučera.
  Na odmor bi došli supruga, dvoje dece (8 i 12 godina) i ja. Potreban nam je smeštaj za 5-6 dana u prvoj polovini avgusta 2016. godine.
  Molim Vas da mi dostavite informacije vezane za cenu, način plaćanja, opis smeštaja, fotografije i slično.

  Srdačan pozdrav,

  Mladen, Šabac.

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments