Garni Hotel City Code Vizura :: Beogradski okrug :: Zemun

Osnovni podaci

Ime: Garni Hotel City Code Vizura

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zemun, Beogradski okrug

E-mail:
vizura@citycode.rs

E-mail 2:
office@citycode.rs

Sajt:
www.citycode.rs

Telefon: +381 11 63 05 991

Telefon: +381 11 63 05 990

Pogodnosti

Hotel se nalazi u mirnom delu Zemuna
Snack bar Vizura, u sklopu hotela
Spa i wellness centar u našem obližnjem objektu City Code Spa
Recepcija otvorena 24/7
Prevoz sa aerodroma i do njega (uz doplatu)
Klima uređaj i centralno grejanje
Besplatan bežični internet
LCD TV sa kablovskim kanalima
Direktna telefonska linija
Mini-bar
Mogućnost rezervacije karata za gotovo bilo koji događaj u gradu
Garaža u okviru hotela

Garni Hotel City Code Vizura, Zemun slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Garni Hotel City Code Vizura smešten je u mirnom delu Zemuna, na adresi Cara Dušana 105 i predstavlja savršeno mesto za poslovni predah, romantičan odmor u dvoje, ali i za sportski turizam. U sklopu hotela nalazi se i Snack Bar Vizura, koji ponudom zdravih, laganih jela uz vrhunsku uslugu, predstavlja mesto pravog uživanja i dobrog ukusa.

U Garni Hotelu City Code Vizura dočekaće vas srdačan i ljubazan tim koji će učiniti sve da vaš boravak učini prijatnim. Recepcija je otvorena 24/7, a za vas možemo organizovati transfer od/do beogradskog aerodroma ”Nikola Tesla”, zatim rezervisati vam termin za masažu u sobi, ili izvršiti rezervaciju stola u nekom od beogradskih restorana.

Na usluzi smo takođe, ukoliko želite da vam rezervišemo karte za pozorište, bioskop ili ukoliko vam trebaju avionske i autobuske karte, ili po želji možemo organizovati razgledanje grada. Uz sve ovo, na raspolaganju vam je i spa i wellness centar u našem obližnjem objektu City Code Spa koji će doprineti da se maksimalno opustite i relaksirate. Za sve goste koji nas posete svojim kolima na raspolaganju imamo garažu.

Soba za 1 osobu

Naše dve jednokrevetne sobe su idealne za samce koji žele da se potpuno opuste i relaksiraju. Ovde vam je na raspolaganju jedan krevet komfornih dimenzija 110x220cm gde ćete verujemo spavati kao na oblaku. Sastavni deo soba su i privatna kupatila sa tuš kabinom, i osnovnim toaletnim priborom i fenom.

Sobe su opremljene i sa LCD TV-om na kome možete gledati domaće i kablovske kanale, a obezbeđen je i Wi-Fi internet širom hotela koji gosti mogu koristiti naravno besplatano, i to bilo za potrebe posla ili razonode. Tu su još i mini-bar, direktna telefonska linija, kao i grejanje i klima uređaj, pa će vam ovde tokom bilo kojeg godišnjeg doba biti veoma prijatno.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vizura@citycode.rs

Soba za 2 osobe

Čak 20 dvokrevetnih soba nalaze se u našem Garni hotelu. Sve one su lepo i sa ukusom uređene i opremljene savremenim elementima i sadržajima, pa je boravak u njima veoma prijatan i opušten. Svaka od ovih soba poseduje po dva odvojena kreveta dimenzija 90x220cm na kojima možete ugodno spavati. Tu su naravno i kupatila sa komfornim tuš kabinama, neophodnim toaletnim priborom i fenom.

U trenucima odmora i opuštanja možete gledati neki od brojnih kablovskih kanala na LCD TV-u, ili koristiti besplatan bežični internet. Svaka soba ima i mini-bar, direktnu telefonsku liniju, kao i grejanje i klima uređaj, te ćete ovde moći da uživate bez obzira na spoljnu temperaturu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vizura@citycode.rs

Soba za 3 osobe

Trokrevetne sobe su savršene za boravak pre svega roditelja sa detetom, ali i manje društvo se ovde može veoma komforno smestiti. Svih šest trokrevetnih soba pored udobnih kreveta imaju još i svoja privatna potpuno opremljena kupatila sa tuš kabinom, toaletnim priborom i fenom.

Od sadržaja i pogodnosti u svakoj sobi možete naći LCD TV sa brojnim kablovskim kanalima, a tu i besplatan Wi-Fi internet koji odlično može poslužiti za privatne ili poslovne obaveze, razbibrigu na društvenim mrežama ili jednostavno opuštanje uz omiljenu muziku. U mini-baru ćete naći hladna pića i grickalice, a ove sobe još imaju i direktnu telefonsku liniju, kao i grejanje i klima uređaj, što znači da ste dobrodošli u bilo koje vreme, nevažno koje je godišnje doba.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vizura@citycode.rs

Apartman za 2 osobe

Jedan veoma komforni i lepo uređeni apartman hotela City Code Vizura idealno je mesto za boravak dvoje prijatelja, poslovnih partnera, ali i za romantični par. Pored dva odvojena ležaja veličine 90x220cm apartman ima i dnevni boravak, kao i kupatilo sa velikom tuš kabinom, neophodnim toaletnim priborom, a ovde ćete naći i fen, kome će se posebno dame obradovati.

Apartman je opremljen sa LCD TV-om na kome možete gledati brojne kablovske kanale, a obezbeđena je i Wi-Fi konakcija širom hotela koju gosti mogu koristiti naravno besplatano, bilo za potrebe posla ili razonode. U apartmanu možete naći i mini-bar, direktnu telefonsku liniju, a obezbeđeno je i grejanje za hladnije dane, kao i klima uređaj za tople letnje mesece.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vizura@citycode.rs

Smeštaj Garni Hotel City Code Vizura

hotel1 hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7 hotel8

Zemun


U zagrljaju Save i Dunava, okruženo plodonosnom ravnicom i, ako je sudeći po njegovom današnjem izgledu, pod budnim okom srećne zvezde, još pre više od 1.000 godina nastalo je drevno keltsko naselje Taurunum. Smatra se međutim da su prvi stanovnici tog područja koje danas zovemo Zemun naselili još 4.500 godina pne. Tragovi ovog naselja pronađeni su na brdu Gardoš, na mestu današnjeg groblja. Sa ovog mesta tokom Rimske vladavine i nadalje, uprkos brojnim bitkama, razaranjima, paljevinama, ali i zahvaljujući periodima prosperiteta razvijao dalje Zemun.


Pročitajte više

Beogradski okrug


Na teritoriji grada Beograda postoje arheološki dokazi, pronalaženi na različitim lokalitetima kao što su kamenolom kod Leštana, pećina na Čukarici, te u blizini Bajlonijeve pijace, zatim značajan lokalitet u Vinči, Žarkovu i drugim mestima, koji svedoče o tome da je Beograd bio u kontinuitetu naseljen tokom 7000 godina, počev od paleolitskog perioda i kamenog doba, kada su ga naseljavali Tračani i Dačani, odnosno tračko-dačko pleme Singi, tokom bronzanog i metalnog doba i nadalje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Zemun
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments