Drinski Konak Rakić :: Zapadna Srbija :: Zvorničko jezero

Osnovni podaci

Ime: Drinski Konak Rakić

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zvorničko jezero, Zapadna Srbija

E-mail:
drinskikonakrakic@gmail.com

Sajt:
www.drinskikonak.rs

Telefon: +381 15 876 463

Mobilni: +381 63 7736 646

Pogodnosti

Na samoj obali jezera
Pored magistralnog puta
Privatna plaža sa tušem
Splav i čamac
Veliko zeleno imanje
Luksuzni bazen sa terasom za sunčanje
Noćno kupanje pod reflekotrima
Besplatan parking
Letnjikovac na obali reke
Ozidani roštilj na ugalj i plin
Terasa sa pogledom na bazen
Centralno grejanje i klimatizacija
Potpuno opremljena kuhinja
Krevetac za decu
LCD televizor
Total TV

Drinski Konak Rakić, Zvorničko jezero slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Na samoj obali Zvorničkog jezera, pored magistralnog puta koji vodi od Malog Zvornika ka Ljuboviji nalazi se Drinski Konak Rakić. Ovaj Konak krasi autentična arhitektura i on predstavlja najlepši deo inače fenomenalnog turističkog naselja Velika Reka. Veliko, uređeno dvorište prepuno zelenila ima svoj privatni bazen, kao i rečnu plažu uređene obale sa tušem i lepim prilazom.

Na samoj obali reke nalazi se letnjikovac sa ognjištem na drva, plin i ćumur, gde možete pripremati tradicionalne specijalitete i uživati u kuvanju na otvorenom. Svim našim gostima na raspolaganju je čamac za uživanje na jezeru, splav idealan za pecanje i mnoštvo sadržaja koji će učiniti vaš boravak u prirodi jedinstvenim iskustvom.

Ovaj kamenom ozidani konak ima svoju veliku terasu sa pogledom na luksuzni porodični bazen sa terasom za sunčanje – ali i reflektorima kako biste uživali i u eksluzivnom noćnom kupanju. Konak Rakić nalazi se na fantastičnom mestu za obliazak prirode i znamenitosti u okolini, poput Soko Grada ili kanjina reke Trešnjice. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i besplatan, privatni parking.

Vila za 6 osoba

Tradicionalna arhitektura i izvanredno osmišljen prostor čine ovaj konak jedinstvenim mestom za privatan odmor proveden u društvu porodice ili prijatelja – kada želite da se okružite fantastičnom prirodom, pobegnete iz gradske vreve i vreline u svežinu obale jezera i reke.

Konak je luksuzno uređen tako da plani svojim prirodnim materijalima, drvetom i kamenom, klimatizovan i opremljen centralnim grejanjem, te na obali Zvorničkog jezera možete uživati od aprila do oktobra. Na dva nivoa prostire se elegantan i ukusno uređen prostor sa dve spavaće sobe na galeriji, te velikim dnevnim boravakom za druženje i uživanje. Vila je idealna za boravak dve manje porodice ili veće društvo.

U dnevnom boravku nalazi se i odlično opremljena kuhinja sa trpezarijom kako biste se sasvim opustili i uživali u sasvim nezavisnom i sponatanom odmoru. Ukoliko na odmor dolazite sa mališanima, na raspolaganju su vam i kreveci sa ogradicama. Moderno uređeno kupatilo je sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD televizor sa Total TV paketom satelitskih kanala. Konak ima veliku terasu odakle možete uživati u pogledu na bazen i prekrasno zelenilo dvorišta u kome je svaki kutak namenjen vašem druženju i uživanju.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: drinskikonakrakic@gmail.com

vila1 vila2 vila3 vila4 vila5 vila6 vila7 vila8

Zvorničko jezero


Zvorničko jezero je smešteno na granici između Srbije i Bosne i Hercegovine, i akumulacioni je deo reke Drine. Kod Zvornika nalazi se 45 metara visoka brana koja je uslovila akumuliranje ove ogromne vodene mase i darivala nam jedno od najlepših jezera, koje se proteže površinom od oko 8km². Na najširem mestu od obale do obale jezera ima više od 3 km, dok se najveća dubina spušta do 39 metara, a iskusni ronioci tvrde da se na ovim dubinama kriju ogromni somovi, i kruže priče da se ovde mogu naći i primerci ove ribe od svih 100 kilograma.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Zvorničko jezero
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments