Domaćinstvo Vesne Janković :: Zlatiborski okrug :: Arilje

Osnovni podaci

Ime: Domaćinstvo Vesne Janković

Vrsta: Domaćinstvo

Rejting: (**)2 Zvezdice

Grad: Arilje, Zlatiborski okrug

E-mail:
vesna.mapaarilje@gmail.com

E-mail 2:
ticarilje@gmail.com

Telefon: +381 31 895 119

Mobilni: +381 65 223 77 66

Pogodnosti

Bunar sa pijaćom vodom u vrtu vile
TV
Telefon
U potpunosti opremljena kuhinja
Zasebno kupatilo
Prelepo prirodno okruženje
Na samo 2 km od domaćinstva nalazi se reka Moravica
Ceo smeštaj je u potpunosti renoviran i spreman da ugosti turiste
Lepo uređeno dvorište

Domaćinstvo Vesne Janković, Arilje slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Domaćinstvo Vesne Janković udaljeno je svega 4 km od centra Arilja, u selu Bogojevići. Na samo 2 km od domaćinstva nalazi se reka Moravica, koja protiče kroz Arilje i uliva se u reku Rzav. Smeštaj u domaćinstvu se organizuje u dve kuće – Stara kuća i Mladenačka kuća. Obe jedinice imaju kapacitete za smeštaj samaca, parova ili manjih porodica i sve njih očekuje dobar odmor u čistoj i zdravoj sredini sela Bogojevići. Takođe, i svi sadržaji, kao i pogodnosti koje nudi Arilje biće vam praktično na dohvat ruke.

Stara kuća, u kojoj su nekada živele generacije porodice Janković, sada je potpuno renovirana i modernizovana za prihvat turista koji traže mir, privatnost i divne prirodne predele šume i reke. Na drugoj strani Mladenačka kuća je novije gradnje, idealna je za mlade i zaljubljene, ali i za sve one koji žele odmor i opuštanje.

Apartman za 2 osobe – Stara kuća

Stara kuća raspolaže sa ukupno 3 apartmana. U jednom se nalazi bračni krevet, dok u druga dva postoje dva odvojena ležaja. Apartmani su namenjeni samcima, ali pre svega parovima i prijateljima.

U apartmanima se nalaze telefon i TV, dok je pripremanje hrane omogućeno u dobro opremljenim kuhinjama. Svaki apartman ima i svoje kupatilo.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vesna.mapaarilje@gmail.com

Apartman za 2 osobe – Mladenačka kuća

U Mladenačkoj kući postoji jedan apartman u kojem se nalazi prostrani francuski krevet i koji je pre svega namenjen zaljubljenim mladim parovima, ali i svima drugima mladog i vedrog duha. Tu je i zasebno kupatilo, kao i kuhinja za samostalno pripremanje i serviranje obroka. U apartmanu od sadržaja imaćete TV, kao i telefon.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vesna.mapaarilje@gmail.com

Arilje


Arilje se nalazi u zapadnom delu Srbije, pripada Zlatiborskom okrugu, a smešten je u slivu reka Velikog Rzava i Moravice. Arilje se često naziva i „grad maline“ jer se proizvodnjom ovog voća ovde bavi gotovo celokupno stanovništvo, a godišnje se proizvede preko 1.400 vagona ekstra klase svog jagodičastog voća, odabranih sorti.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Arilje
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments