Brvnara Glišović :: Moravički okrug :: Velereč

Osnovni podaci

Ime: Brvnara Glišović

Vrsta: Brvnara

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Velereč, Moravički okrug

E-mail:
glisovic.zoran@gmail.com

Sajt:
www.brvnaraglisovic.weebly.com

Telefon: +381 61 350 984

Pogodnosti

Prelep pogled na okolnu prirodu
Dvorište sa garniturom za sedenje
Ljuljaška za decu
Krevet – ljuljaška za odrasle i decu
Mnogi sadržaji za rekreaciju i razonodu: mini golf, teren za badminton, odbojku i basket, mreža za frizbi; štafelaj i slikarska oprema
Mogućnost pozajmljivanja nordijskih štapova, bicikla, i sl.
U potpunosti opremljena kuhinja
Mogućnost besplatne dostave hrane iz restorana italijanske kuhinje
Dozvoljeni kućni ljubimci

Brvnara Glišović, Velereč slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Doživite nezaboravan romantičan i miran odmor i avanturu koje ćete se uvek rado sećati. Dok boravite u brvnari Glišović ljubazni domaćini će vam biti na raspolaganju i obezbediće sve što je potrebno za kvalitetan i udoban odmor. Brvnara se nalazi u slikovitom selu Velerač, u okruženju izuzetne lepote planine Rudnik, i na samo 5km od Gornjeg Milanovca koji nudi veliki broj interesantnih sadržaja, uključujući muzeje, galerije, kafiće, restorane i prehrambene prodavnice.

 

Brvnara za 2+1 osobu

Brvnara Glišović izdaje se u celosti i savršeno je mesto za romantičan boravak i uživanje para ili male porodice. U sklopu brvnare nalazi se bračni krevet, sa stočićima i lampama, neophodnim za uživanje u omiljenoj literaturi pred spavanje, kao i police sa mnoštvom knjiga koje možete pozajmiti, a na policama odlagati i svoje sitnice. Za stvari su tu, naravno i plakari, tako da se sve uredno može odložiti na svoje mesto.

Pored bračnog kreveta, za dodatnu osobu domaćini će rado obezbediti pomoćni ležaj (vazdušni), na kome se udobno može smestiti još jedno dete, ili čak i odrasla osoba. Takođe, kućni ljubimci su u brvnari Glišović rado viđeni gosti. Trpezarija je takođe, jedan od elemenata ove kuće, a tu je i potpuno opremljena i šankom odvojena kuhinja koja sadrži frižider, sudoperu, rešo, rernu, toster, električni čajnik, aparat za kafu i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje. Kupatilo se nalazi van brvnare, lepo je uređeno sa kadom, peškirima i fenom za kosu. Budući da na verandi brvnare postoji garnitura za sedenje, u jutarnjoj kafici, ili u romantičnoj večeri može se uživati i uz fascinantan pogled na okolnu zelenu raskoš.

Cene noćenja su 35€ na bazi noćenja (Za stare goste, dajemo popust i cena je 30€).
Minimalna rezervacija je 2 noćenja.
Za više informacija obratite nam se na mejl: glisovic.zoran@gmail.com

O Brvnari Glišović

U zelenilo obučenom dvorištu brvnare Glišović našlo se puno sadržaja za rekreaciju i razonodu naših gostiju, kao što su mreža za odbojku na travi, teren za mini golf, teren za badminton i košarku, mreža za frizbi i drugo. Naši gosti se besplatno, u svakom trenutku mogu poslužiti sa dva bicikla, frizbijem, nordijskim štapovima za šetnju, pa čak i slikarskom opremom i štafelajem, ukoliko žele da ovekoveče svoje impresije ovog zaista izuzenog prirodnog okruženja.

Domaćini su mislili i na decu, pa su obezbedili ljuljašku na kojoj će uživati, a nisu zaboravili ni ljuljašku – krevet, za odrasle. Od nedavno je deo dvorišta i spoljni tuš koji će odlično poslužiti tokom toplih letnjih dana, a tu je i akustična gitara za one koji znaju da sviraju i vole pesmu.

Pored ovih sadržaja, u divnom vrtu smešten je i roštilj gde gosti mogu pripremati svoja omiljena jela i poslastice. No, ukoliko im nije do kuvanja, mogu naručiti hranu iz obližnjeg italijanskog restorana i računati na besplatnu dostavu.

Velereč


Velereč je seoce u neposrednoj blizini Gornjeg Milanovca, na samo 5km udaljenosti, ušuškano među prirodne lepote planine Rudnik. Velerečani su se posebno istakli kao zaljubljenici u ljubav, budući da Udruženje radnika umetnika Srbije baš ovde otkrilo ogromnu kamenu gromadu nazvanu “Ludi kamen”. Na mestu gde su se mladi iz ovog kraja oduvek sastajali, sada na ogromnom kamenu koji je donešen iz sela Grabovice mogu da posede i maštaju o zajedničkoj budućnosti.


Pročitajte više

Moravički okrug


Žila kucavica moravičkog okruga, kao što joj i samo ime kaže je Zapadna Morava. U ovu oblast ona ulazi u blizini Ovčar banje, prolazi kroz najveći priverdni i kulturni centar oblasti Čačak, i dalje teče ka Raškoj oblasti. Inače, 210km dugačka Zapadna Morava nastaje spajanjem Golijske Moravice i Ćetinje u Požeškoj kotlini.


Pročitajte višePročitajte više - Velereč
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments