Banja Termal :: Srem :: Vrdnik

Osnovni podaci

Ime: Banja Termal

Vrsta: Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Vrdnik, Srem

E-mail:
marketing.termal@gmail.com

Sajt:
www.termal-vrdnik.com

Telefon: +381 22 465 819

Telefon: +381 22 465 422

Mobilni: +381 69 755 727

Pogodnosti

Kompleks od pet otovorenih i zatvorenih bazena
Spa i wellness centar sa stručnim fizioterapeutskim osobljem
Restoran tradicionalne i internacionalne kuhinje
Centralno grejanje
Besplatan bežični internet
TV sa kablovskim kanalima
67 soba imaju svoje terase
Apartmani imaju klima uređaje
Apartmani sa đakuzijem
Mini bar u apartmanima
Obezbeđen besplatan parking

Banja Termal, Vrdnik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Specijlana bolnica za rehabilitaciju Banja Termal nalazi se u Vrdniku, u samom srcu nacionalnog parka Fruška Gora, na sat vremena vožnje od Beograda i manje od pola sata od Novog Sada. Vrdnik, kao jedinstvena vazdušna banja u ovom delu Evrope sa nadaleko poznatom toplom termalnom vodom i najvećim brojem sunčanih sati u Vojvodini predstavlja idealno mesto za vaš oporavak i uživanje. Ovo je savršena lokacija i za obilazak čitave Fruške Gore koja je najstariji nacionalni park na ovim prostorima i njenih čuvanih manastira i vinarija.

Zaposleni u Banji Termal potpuno su posvećeni vašem oporavku i rehabilitaciji i kod nas vas očekuje uvek spreman tim vrhunskih stručnjaka koji će vaš boravak prilagoditi svim potrebama vašeg zdravalja i kompletnog oporavka tela i duha. Banja je idealna za sve koji žele da pobegnu od buke, stresa i napetosti urbanog života i otklone negativne posledice svakodnevnog stresa. U okviru kompleksa nalaze se i otvoreni i zatvoreni bazeni, a iako je čuvena po najvećem zatvorenom bazenu u Srbiji, Specijlana bolnica za rehabilitaciju Banja Termal vam nudi i olimpijski bazen na otvorenom, kao i dečije bazene. Sa termalnom vodom stalne temperature od 32,8 stepeni užitak je zagarantovan, a uz sve ovo na raspolaganju vam je i specijalzovani terapeutski bazen.

Soba za 1 osobu

Za sve koji žele da se u potpunosti odmore, oporave i “napune baterije”, ili su u potrazi za inspirativnim mestom za rad i kreativnost, naše jednokrevetne sobe nude potpuni mir, komfor i udobnost. Sobe su svetle, tople i prijatne, i u njima ćete naći i garderobni orman, natkasne sa noćnim svetlom, kao i mali kutak za rad sa stolom i stolicama, a uz obezbeđenu besplatnu bežičnu internet konekciju, vaše poslovne obaveze sigurno neće trpeti.

Svih 11 jednokrevetnih soba raspolaže svojim kupatilom sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Neke sobe (ukupno njih 67 u celom hotelu) imaju i sopstvene terase sa pogledom na zelenilo Fruške Gore, a za trenutke odmora i dokolice, na raspolaganju vam je TV sa velikim brojem kablovskih kanala. Sobe su veoma prijatne za boravak i tokom hladnijeg vremena jer se greju preko centralnog grejanja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: marketing.termal@gmail.com

Soba za 2 osobe

Za romantična putovanja u paru, na raspolaganju vam je naših 20 dvokrevetnih soba, u kojima ćete, pored francuskog ležaja ili odvojenih kreveta, pronaći i garderobne ormane, komode i natkasne kako biste se sasvim raskomotili i ugodno smestili. Takođe, dve od ukupno 20 soba za 2 osobe, namenjene su porodicama sa decom, jer u njih mogu stati i pomoćni ležajevi.

Sve dvokrevetne sobe su prostane, veoma funkcionalne i svetle, a imaju centralno grejanje, pa su pogodne za boravak u bilo koje doba godine. Tu su i privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a kako bi vaši trenuci odmora i dokolice bili upotpunjeni vašim omiljenim programima, na raspolaganju vam je TV sa kablovskim kanalima. Takođe, radi potrebe za brzom komunikacijom, radi vaše zabave ili eventualnih poslovnih obaveza, u svim sobama je obezbeđena besplatna bežična internet konekcija. Neke sobe imaju i svoje balkone (ukupno njih 67 u celom hotelu) sa pogledom na lepu okolinu banje.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: marketing.termal@gmail.com

Soba za 3 osobe

Naše trokrevetne sobe idealne su za porodičan odmor ili nerazdvojno manje društvo, prostrane su, funkcionalne i svetle. Ovo je najčešći tip smeštaja kod nas i na raspolaganju vam je izbor od čak 68 soba koje pružaju isti ugođaj i samo je na vama da odaberete onu koja vam najviše odgovara.

Sve sobe imaju centralno grejanje i izuzetno su prijatne za boravak u bilo kojem delu godine. Opremljene su pažljivo biranim komadima nameštaja kako biste se u potpunosti raskomotili i raspremili. Na raspolaganju vam je kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete obogatiti svojim omiljenim programima jer sve sobe imaju TV sa kablovskim kanalima, kao i besplatnu bežičnu internet konekciju, pa ni vaše poslovne obaveze neće trpeti. Neke sobe imaju i svoje terase (ukupno njih 67 u celom hotelu) sa pogledom na prelepu prirodu Fruške Gore.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: marketing.termal@gmail.com

Lux apartman za 3 osobe

Ukoliko želite da svoj boravak kod nas upotpunite potpunim komforom, možete odabrati i jedan od naših luksuznih apartmana koji mogu da ugoste parove male porodice ili nerazdvojna tročlana društva. Ovi apartmani opremljeni su klima uređajima i centralnim grejanjem, pa ćete moći da prilagodite atmosferu svojim željama i potrebama.

Pored udobnih kreveta, apartmani uključuju i garnturu za sedenje, TV sa velikim izborom kablovskih kanala i mini bar, ukoliko budete želeli da ohladite neko vrhunsko vino, ili imate omiljene poslastice pri ruci. Sva 4 naša luksuzna apartmana raspolažu svojim privatnim kupatilima u kojima vas čeka i masažna đakuzi kada, pa relaksaciju iz naših specijalizovanih bazena možete preneti u privatnost samog smeptaja. Radi vašeg što većeg zadovoljstva i udobnosti, ovi lux apartmani imaju obezbeđenu besplatnu bežičnu internet konekciju, a neki i terase na kojima možete uživati u svežini fruškogorskog vazduha i predivnoj klimi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: marketing.termal@gmail.com

O Banji Termal

U okviru Banje Termal na raspolaganju vam je i vrhunski restoran tradicionalne i internacionalne kuhinje, koji je specijalizovan i za razne dijetetske programe ishrane.Tu su i raznovrsne mogućnosti za masaže, a takođe svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, imaće obezbeđeno besplatno parking mesto.

banja1 banja2 banja3 banja4

Vrdnik


Na južnim obroncima nacionalnog parka Fruška gora, među blago zatalasanim brdima, i blizu žuborljivih potoka, smešteno je naselje Vrdnik, koje je zbog svog izvanredno čistog i lekovitog vazduha, te zbog termalne vode i neobično lepih prirodnih karakteristika, tek nedavno, proglašeno banjom.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrdnik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments