Apartmani Veličković :: Niški okrug :: Sokobanja

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Veličković

Vrsta: Apartmani

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Sokobanja, Niški okrug

E-mail:
info@apartmanivelickovic.rs

Sajt:
www.apartmanivelickovic.rs

Telefon: +381 62 393 683

Pogodnosti

U samom centru Sokobanje

Na 2km od Akva parka Podina

U potpunosti opremljena kuhinja

Centralno grejanje

Kablovska televizija

Besplatni bežični Internet

Obezbeđen parking prostor

Apartmani Veličković, Sokobanja slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Apartmani Veličković  nalaze se u strogom centru Sokobanje, na samo 2 minuta hoda od mermernog šetališta. Smešteni su u mirnom delu Nemanjine ulice (broj 15), unutar porodične kuće. Zahvaljujući ovakvoj lokaciji, u blizini će vam biti svi neophodni sadržaji za bezbrižan i opušten odmor, a uz to na 2 km je Akva park Podina, a na 3 km udaljenosti izletište Lepterija.

Svaki od tri apartmana sastoji se od kompletno opremljene kuhinje, kupatila, spavaćih soba, terasa, trpezarije i dnevnog boravka. Apartmani Veličković su različite površine i strukture, ali su svi opremljeni stvarima visokog stila i kvaliteta, komarnicima i ALU roletnama, centralnim grejanjem, kablovskom televizijom sa preko 120 kanala, komplet posteljinama, peškirima, pa ćete ovde uživati u kompletnom luksuzu. Pored toga čitav kompleks je pokriven i besplatnim bežičnim internetom, a za one koji kod nas dođu svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor.

Apartman Ana 2 za 4 osobe

1 2 3 4 5 6 7

Apartman Ana 3 za 5 osoba

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Apartman Ana Deluxe za 6 osoba

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Apartmani Veličković

Inače, porodica Veličković, bavi se turizmom i ugostiteljstvom preko 40 godina, a ove decenije iskustva i poverenja naših gostiju, čine da iz godine u godinu budemo sve bolji. Naše usluge, prilagodili smo i duhu današnjice i potrebama savremenog turizma. Dobrodošli!

Sokobanja


Sokobanja je mesto koje se nalazi u jugoistočnom delu Srbije, naročito poznato po izuzetno osvežavajućoj i povoljnoj klimi koja se stvara ovde zahvaljujući planinskim masivima koji ga okružuju. Sokobanjska kotlina je smeštena na nadmorskoj visini od 400 metara. Na severu je oivičena planinom Rtanj, na jugu Ozrenom, dok se masivi Devica na jugoistoku, a Slemen i Krstatac prostiru na istoku. Sa zapada se izdižu planine Bukovik i Ražanj.


Pročitajte više

Niški okrug


Nišavski okrug nalazi se u jugoistočnom delu Republike Srbije i obuhvata opštine: Aleksinac, Svrljig, Merošina, Ražanj, Niš, Doljevac i Gadžin Han. Ima ukupno oko 380.000 stanovnika, a sedište je grad Niš. U susednom okrugu nalazi se i opština Zaječar omeđena je sa severa obroncima planine Deli Jovan, sa istoka i jugoistoka obroncima Stare planine (granica sa Bugarskom), na jugu i jugozapadu Lasovačkom planinom, a na zapadu Ježevicom i ograncima Velikog Krša.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sokobanja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments