Apartmani Tara Viva :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Tara Viva

Vrsta: Vila

Rejting: (**)2 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
apartmaniviva@gmail.com

E-mail 2:
predobb@open.telekom.rs

Telefon: +381 63 349 794

Pogodnosti

Apartmani Tara Viva nalaze se u centru Nacionalnog parka Tara, tačnije na Kaluđerskim Barama
U blizini na oko 500 metara postoje restorani, najbliža prehrambena prodavnica udaljena je oko 1,5 km
Ski staze su na distanci od svega 600 metara
Ostava za ski opremu (uz malu doplatu)
Obezbeđen parking
Lokalna autobuska stanica nalazi se na 1 km od nas
U potpunosti opremljena kuhinja sa frižiderom, sudoperom i rešoom
TV

Apartmani Tara Viva, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Tara Viva nalaze se u centru Nacionalnog parka Tara, tačnije na Kaluđerskim Barama. U blizini na oko 500 metara postoje restorani, najbliža prehrambena prodavnica udaljena je oko 1,5 km, a ski staze su na distanci od svega 600 metara. Kod nas, uz malu doplatu na raspolaganju će vam biti i ostava za ski opremu, kao i usluga prevoza.

Objekat Tara Viva okružen je netaknutom prirodom i nudi idealne uslove za smeštaj tokom čitave godine. Naše dvorište je prilagođeno za dečiju zabavu, pa se ovde naši najmlađi gosti od mile volje mogu igrati potpuno bezbedno. Tu je i parking za sve koji nas posete svojim kolima, a u letnjim mesecima ljubitelji konja i sporta na raspolaganju imaju ergelu i teniske terene koji su u krugu od 500 metara.

Po čitavoj oblasti Tare postoje obeležene staze za planinarenje. Reka Drina i sadržaji za splavarenje udaljeni su 15 km, a lokalna autobuska stanica nalazi se na 1 km od nas. Ovde saobraćaju redovne linije iz Beograda, Užica i Bajine Bašte.

Apartman za 4 osobe

U kompleksu Tara Viva postoje ukupno 4 komforna i lepo uređena apartmana koja su idealna za porodični odmor. U njima se udobno mogu smestiti četiri osobe, a takođe postoji i dodatni ležaj za petog gosta.

Dva apartmana površine 37m² nalaze su u prizemlju objekta, dok su preostala dva (34m²) na prvom spratu. Svi apartmani se sastoje od zasebne spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, a tu su i zasebna kupatila sa tušem. U kuhinji se nalaze frižider, sudopera, rešo, dok u dnevnoj sobi možete gledati TV. Takođe, apartmani u prizemlju imaju i terase sa pogledom na naše dvorište.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: apartmaniviva@gmail.com

soba1 soba2

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments