Apartmani Sunčani Breg :: Zlatiborski okrug :: Tara

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Sunčani Breg

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Tara, Zlatiborski okrug

E-mail:
suncanibregtara@gmail.com

Telefon: +381 64 8475 249

Pogodnosti

Kuća se nalazi na izvrsnoj lokaciji, sam centar Mitrovca na Tari
U blizini Dečijeg odmarališta
Otvoreno za rentiranje tokom čitave godine
Prodavnica i restorani u neposrednoj okolini, kao i raznovrsni sportski sadržaji
Centralno grejanje
Potpuno opremljene kuhinje
Terase sa predivnim pogledom na okolinu
LCD TV sa 23 domaća kanala
Nije dozvoljeno za kućne ljubimce
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Sunčani Breg, Tara slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Sunčani Breg su novi, planinski apartmani smešteni u samom centru Mitrovca na Tari, u neposrednoj blizini Dečijeg odmarališta i ski-staze. Na Mitrovcu se nalaze i mnogobrojni sportski tereni, a ovuda vrludaju i brojne staze za šetnju i sve popularniji planinski biciklizam. Na samo nekoliko koraka od nas možete naći solidno snabdevenu prodavnicu, kao i jedan od izvrsnih tradicionalnih restorana.

Ljubitelji snega mogu se skijati i sankati na više staza u okolini, a ako ste naklonjeniji letnjem periodu godine, Zaovinsko jezero i predivni Perućac prava su mesta za kupanje i ribolov. Takođe, Bajina Bašta je krajnji cilj raskošne i svake godine sve veće i popularnije Drinske Regate, koju prati raznovrsan muzički program i prava festivalska atmosfera.

Apartmani Sunčani Breg izgrađeni su u tradicionalnom planinskom stilu, podignuti na više nivoa i okruženi lepim zelenim dvorištem i okućnicom. Tu će mališani imati dosta prostora za igru, a odrasli za uživanje na suncu i svežini planine. Uz sve ovo, ispred kuće ima sasvim dovoljno mesta za parking.

Studio za 3 osobe

Vila Sunčani Breg u svom potkrovlju ima dva studija namenjena romantičnim parovima, malim porodicama ili nerazdvojnim tročlanim društvima. Ova dva svetla i prijatna studija imaju površinu od 21m², odnosno 25m2, i veoma su dobro prostorno osmišljeni.

Na raspolaganju su vam tokom čitave godine jer imaju centralno grejanje, a sastoje se od moderno uređenog i veoma funkcionalnog dnevnog boravka i kuhinje sa šankom. Dnevni boravak ima garnituru koja se razmešta kao ležaj za dve ili čak tri osobe, a tu je i veliki LCD TV sa izborom od 23 domaća kanala. Mala, ali potpuno opremljena kuhinja omogući će vam da se sasvim opustite i uživate u svojim omiljenim jelima kao kod svoje kuće.

Takođe, sastavni deo oba studija su i moderno sređena kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Velika prednost ovih studija su njihove divne privatne terase sa baštenskim garniturama koje mogu poslužiti i kao trpezarija na otvorenom, a sa njih se pruža fantastičan, panoramski pogled na beskrajne obronke i pašnjake Tare.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: suncanibregtara@gmail.com

studio1 studio2 studio3 studio4 studio5 studio6 studio7

Apartman za 4 osobe

Za nešto veća društva ili porodice, u ponudi je izbor od tri veoma lepo uređena i prostrana apartmana. Svi oni imaju zasebne ulaze i centralno grejanje, pa su veoma prijatni i topli tokom čitave godine, a kako poseduju odvojenu spavaću sobu, mogu biti odličan izbor i za parove koji uživaju u međusobnom društvu.

Sva tri apartmana su površine od oko 40 m2, i pružiće vam dosta komfora, privatnosti i mira kako biste uživali u okrepljujućem snu i odličnom apetitu. Spavaće sobe su sa francuskim ležajevima, a jedan od apartmana raspolaže sa dva odvojena kreveta, koja, po potrebi, možemo i spojiti.

Dnevni boravak namenjen je zajedničkim aktivnostima i uživanju u društvu, a ovde se nalaze ugaone garniture za sedenje koje se mogu razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe ili decu. Kuhinje su kompletno opremljene i sadrže elegantne trpezarije, pa se u njima možete sasvim opustiti i uživati u poslasticama po sopstvenim receptima.

Ovi apartmani imaju i privatna, lepo uređena kupatila sa tuš kabinama i neophodnim toaletnim priborom, a trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa izborom od 23 domaća kanala. Uz sve navedeno, tokom letnjeg dela godine možete uživati i na velikim terasama apartmana koje imaju baštenske garniture, i odakle se pruža očaravajući pogled na beskrajno zelenilo i planinsku prirodu Taru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: suncanibregtara@gmail.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5 apartman6

Tara


Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Tara
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments