Apartmani M&S :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Apartmani M&S

Vrsta: Vile

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
sloba.nedeljkovic@gmail.com

Telefon: +381 11 8040 487

Mobilni: +381 63 277 211

Pogodnosti

Vile se nalaze u samom centru Vikend naselja, 4km od turističkog centra Kopaonika
1,5 kilometar od Sunčane doline
U neposrednoj blizini restorani i prodavnice
Veliko dvorište
Gril, klupe i stolovi
Terase sa pogledom na planinsku okolinu
Centralno grejanje
Kamin – peć
Otvoreno čitave godine
Potpuno opremljena kuhinja
Peškiri i fen
TV sa Total TV paketom satelitskih kanala
DVD plejer
Besplatan Wi-Fi internet
Besplatan parking

Apartmani M&S, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U samom centru Vikend Naselja Kopaonika, samo 1,5 kilometar od ski staza Sunčane doline nalazi se novi kompleks Apartmana M&S. U našoj blizini svi gosti naći će bogat izbor restorana, prodavnica i marketa, kao i hotela sa različitim sadržajima, te autobusku i taksi stanicu.

Naše dve vile u kojima su smešteni Apartmani M&S nalaze se na nadmorskoj visini od 1.430 metara i sa terasa se prostire predivan pogled na Goliju i Komove. Okružene su zelenilom i jelama, a dvorište je uređeno u tradicionalnom, etno stilu stare Srbije.

Roštilj, tremovi sa klupama i stolovi za odmor u prelepoj prirodi namenjeni su svim našim gostima, a u dogovoru možemo vam ponuditi i tradicionalne večere, pečenje sa ražnja ili roštiljske specijalitete na žaru. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, ovde vas uvek očekuje raščišćen prilaz, kao i besplatno parking mesto.

Apartman za 7 osoba

U dve tradicionalne, planinske vile koje dele lepo uređeno dvorište, nalaze se četiri velika apartmana koji su namenjeni svim gostima – od romantičnih parova koji žele da užvaju u zimskim večerima uz kamin, preko manjih ili većih porodica koje žele da se odmore i zabave sa decom, do grupnih ski vikenda za velika društva.

Sva četiri apartmana pružaju visok stepen komfora, mira i privatnosti. Svi imaju isti raspored i površinu od 65m2, gde su vam na raspolaganju tri spavaće sobe – jedna opremljena francuskim ležajem, jedna sa dva odvojena kreveta i jedna sa tri odvojena kreveta.

Veliki dnevni boravak namenjen je druženju i opuštanju, a ugaona garnitura se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve odrasle osobe. U dnevnom boravku je i kamin za uživanje u romantičnoj atmosferi, a same vile imaju centralno grejanje, te su veoma tople i prijatne za boravak i tokom najhladnijih dana.

Kuhinja i trpezarija uređene su tako da upotpune vaš boravak, te ćete ovde naći sve što je potrebno za kuvanje kafe, vina ili rakije, ali i tople čorbe i pripremu omiljenih jela, dok je za gurmanluke predviđen gril u dvorištu. Na raspolaganju, u okviru svakog apartmana, vam je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom, fenom i kompletom peškira.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz TV sa 50 satelitskih kanala Total TV paketa, dok je za filmove na raspolaganju i DVD plejer. Za sve goste obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija u svim apartmanima i dvorištu. Sva četiri apartmana imaju lepe, rustične terase namenjene uživanju u prirodnoj okolini i pogledu na planinske vrhove, a veliko dvorište pravi je poligon za igru tokom čitave godine.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: sloba.nedeljkovic@gmail.com

vila1 vila2 vila3 vila5 vila4 vila6

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments