Apartmani Maslačak :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Maslačak

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
apartmanimaslacak@gmail.com

Sajt:
www.maslacakapartmani.rs

Telefon: +381 63 424 352

Pogodnosti

Apartmani se nalaze 3 minuta lagane šetnje od centra Zlatibora
Miran zeleni ambijent borove šume, izolovan od gužve i buke
Centralno grejanje
Besplatan bežični internet
TV sa kablovskim kanalima
DVD plejer
Poptuno opremljena kuhinja sa trpezarijom
Terase (pojedine smeštajne jedinice)
Obezbeđen parking prostor

Apartmani Maslačak, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Na samo nekoliko minuta laganog hoda od centra Zlatibora, jezera, autobuske stanice i tržnog centra, u miru i prirodnoj lepoti borovog šumarka, smešteni su elegantni i moderni apartmani Maslačak. Ovaj kompleks je zaklonjen od gužve, saobraćaja i buke, a naša ideja vodilja bila je spoj minimalističke i funkcionalne arhitekture, jednostavnih boja i nežnog zelenog prirodnog ambijenta.

Naše apartmane odlikuju velike otvorene staklene povrišine, kako biste uživali u lepoti zlatiborske prirode dok boravite u njima. Lokacija je pažljivo odabrana da vam pruži mir i tišinu koju urbanizacija vrhunskih turističkih mesta tako često oduzima, pa smo sigurni da su naši apartmani pravi izbor za vaš odmor od svakodnevice, intelektualni ili kreativan rad koji zahteva mir i tišinu.

Najbliže prodavnice, restorane, poslastičarnice, suvenirnice, zajedno sa prebogatom i raznovrsnom turističkom ponudom Zlatibora naći ćete na samo nekoliko minuta šetnje od apartmana Maslačak, a svim gostima koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, na raspolaganju je besplatan parking ispred apartmana.

Apartman za 2+2 osobe

Za sve parove koji žele da romantično putovanje provedu u potpunom komforu, ali i porodice sa decom i nerazdvojna društva koja uživaju u opuštenoj i domaćoj atmosferi, na raspolaganju su tri naša apartmana. Elegantni Crni apartman je najprostraniji sa 42m2, dok su maštoviti i ljupki Ljubičasti i Zeleni apartmani površine od 37m2.

Sva tri apartmana su izuzetno komforni, imaju centralno grejanje pa su pogodni za odmor i relaksaciju u bilo koje doba godine. Veoma su svetli zbog svojih velikih staklenih površina, oplemenjeni prirodnim materijalima i uređeni u elegantnom, minimalističkom stilu svedenih linija i mirnih boja.

Svi apartmani imaju odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, i otvoren dnevni boravak u kome se nalaze udobne garniture za sedenje smeštene ispred LCD televizora sa kablovskim kanalima i DVD plejerom, za sve ljubitelje sedme umetnosti. Ove garniture mogu se raspremiti i smestiti još dve osobe.

U dnevnom boravku je i potpuno opremljena kuhinja sa pločom, rernom, frižiderom i svim posuđem i escajgom koji vam može zatrebati da biste se upustili u kulinarske čarolije, a za vaše zajedničke obroke ili večernje društvene igre, tu je trpezarijski sto sa stolicama. Naravno, na raspolaganju vam je i kupatilo u svakom apartmanu sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Crni i Ljubičasti apartman nalaze se u prizmelju i imaju svoje privatne terase u dvorištu ispred kuće, a Zeleni apartman je na prvom spratu i ima divan balkon sa baštenskom garniturom. Takođe, uz sve ovo, radi vašeg rada, zadovoljstva, brze komunikacije ili aktivnog života na društvenim mrežama, apartmani Maslačak imaju obezbeđenu besplatnu bežičnu internet konekciju.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: apartmanimaslacak@gmail.com

Apartman za 4+2 osobe

Za veće porodice sa decom, parove koji uživaju u međusobnom društvu ili nerazdvojna društva, na raspolaganju su vam naši elegantni i maštovito rešeni dupleks apartmani. Plavi i Crveni apartman nalaze se na drugom spratu objekta i imaju podignutu galeriju, centralno grejanje i velike staklene površine, pa su izuzetno prijatni, udobni, komforni i svetli, a obuhvataju površinu svaki po 46m2.

Raspolažu sa dve spavaće sobe sa francuskim ležajevima, od kojih jedna zauzima galeriju, a druga se nalazi na prvom nivou. Veliki dnevni boravak ima lepu garinutru za sedenje koja se može razmestiti, udobno smeštenu ispred LCD televizora sa velikim izborom kablovskih kanala i DVD plejerom za sve filmofile. Ovde je i velika otvorena i potpuno opremljena kuhinja sa špretnom pločom, rernom, frižiderom, posuđem i escajgom, pa vam ništa neće nedostajati ukoliko budete želeli da pripremite neki ukusan obrok.

Na raspolaganju vam je i kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Takođe, zbog vašeg eventualnog rada, zadovoljstva, brze komunikacije ili aktivnog života na društvenim mrežama, apartmani Maslačak imaju obezbeđenu besplatnu bežičnu internet konekciju.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na: apartmanimaslacak@gmail.com

apartmanza6-1 apartmanza6-2 apartmanza6-3

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments