Apartmani Marjanović :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Marjanović

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
micoue@sbb.rs

Sajt:
www.odmor.in.rs

Telefon: +381 31 514 886

Mobilni: +381 64 23 91 678

Pogodnosti

Blizina strogog centra Zlatibora i autobuske stanice
Zajedničko dvorište za odmor i opuštanje
TV, DVD
Wi-Fi internet
Besplatan parking
Etažno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja sa sudoperom, frižiderom i zamrzivačem, šporetom sa ringlama i rernom

Apartmani Marjanović, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Marjanović predstavljaju savršeno mesto za kvalitetan odmor u prirodi prelepog Zlatibora. Nalaze se na idealnoj lokaciji, na samo 50 metara od autobuske stanice, u strogom centru ove srpske planinske lepotice. Blizina autobuske stanice osigurava vrlo jednostavan dolazak do same kuće, bez korišćenja taksija ili komplikovanih uputstava kako stići. Na drugoj strani, oni koji nas posete svojim automobilom imaće obezbeđen parking neposredno ispred ulaza u kompleks.

Apartmani Marjanović su idealni za smeštaj aktivnih porodica kojima je odmor na Zlatiboru nezamisliv bez šetnji i uživanja pored jezera. Nakon dugotrajnih šetnji uređeno travnato dvorište koje okružuje kuću je idealno za odmor uz druženje sa dragim osobama. Ovde se i deca tokom bilo kojeg godišnjeg doba mogu bezbrižno igrati. Otvoreni smo svih 12 meseci u godini.

Apartman za 5 osoba

U sklopu Apartmana Marjanović postoje dva apartmana, površine 40m2, idealna za miran odmor i opuštanje porodice ili grupe prijatelja koji su rešili da zajedno stvore vredne uspomene.

Jedan od apartmana nalazi se u niskom, a drugi u visokom prizemlju. Apartmani se sastoje od dnevne i spavaće sobe. U sastavu spavaće sobe smešten je jedan bračni i jedan zaseban krevet, uz koje, naravno stoje noćni stočići i lampe, dok se u dnevnoj sobi nalazi još jedan kauč na razvlačenje, gde udobno mogu spavati još dve osobe.

U dnevnoj sobi nalazi se i ukusno uređena trpezarija, a tu je i potpuno opremljena kuhinja sa sudoperom, frižiderom i zamrzivačem, šporetom sa ringlama i rernom i ostalim elementima neophodnim za pripremu obroka i obedovanje. Jedan od elemenata u oba apartmana je i fino sređeno kupatilo, sa tuš kabinom, a gostima su na raspolaganju i novi peškiri.

U apartmanima, gostima će vreme upotpuniti neki od programa na TV-u ili omiljeni film koji mogu pustiti na DVD-u. Oba apartmana imaju terasu sa koje mogu uživati u prelepom, čistom vazduhu i spokojnoj okolini. Tokom hladnih zimskih meseci, našim gostima smo omogućili da sami podese temperaturu koja im prija, budući da svaki apartman poseduje nezavisno etažno grejanje. Tako i besplatan Wi-Fi internet je obezbeđen.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: micoue@sbb.rs

soba1 soba2 soba3

Video prezentacija smeštaja

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments