Apartmani Budimlija :: Zapadna Srbija :: Banja Koviljača

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Budimlija

Vrsta: Kuća

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Banja Koviljača, Zapadna Srbija

E-mail:
apartmani@budimlija.com

Sajt:
www.banjakoviljacasmestaj.rs

Telefon: +381 15 818 057

Mobilni: +381 65 881 80 57

Pogodnosti

Blizina Specijalne bolnice za rehabilitaciju i banjskog parka
Mogućnost pansionske ishrane u restoranu koji je u sastavu objekta
Svaki smeštaj ima terasu sa lepim pogledom na okolinu
Besplatan bežični internet
Mini kuhinja sa sudoperom, frižiderom, ringlama
KTV
Klima uređaj
Besplatan parking

Apartmani Budimlija, Banja Koviljača slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Budimlija nalaze se u kraljevskoj Banji Koviljači, na samo 200m udaljenosti od prelepog banjskog parka i Specijalne bolnice. Kada posetite naše apartmane, i odmorite se u banji, biće vam jasno zašto su baš nju srpski kraljevi izabrali za odmaralište i lečilište. Banja Koviljača od Beograda je udaljena 140km, a od Novog Sada 125km.

U okviru kompleksa koji je lociran u ulici Zdravka Mašanovića nalazi se i restoran, kapaciteta 100 mesta, u kome se je za naše goste moguć dogovor o pansionskoj ishrani, kao i kongresna sala, teretana, bilijar sala, kozmetički i salon za masažu. Za posetioce koji u banju dolaze kolima obezbeđen je besplatan parking.

Apartman za 2 osobe

U sklopu apartmana Budimlija gostima je na raspolaganju jedan apartman, pogodan za boravak parova ili dva prijatelja koji su odlučili da sebi poklone nekoliko dana odmora i uživanja. Apartman ima spavaću sobu sa dva zasebna kreveta, od punog drveta, noćnim stočićima i lampama, uz koje u večernjim satima naši gosti mogu uživati u svojoj omilljenoj literaturi.

Tu je i prijatna dnevna soba sa garniturom za sedenje, te opremljena mini kuhinja sa sudoperom, frižiderom, ringlama i ostalim elementima potrebnim za pripremu obroka i ručavanje. Pored kuhinje i trpezarije, apartman sadrži i lepo uređeno, moderno kupatilo, sa tuš kabinom. Deo ovog apartmana je i prostrana terasa sa garniturom za sedenje, na kojoj možete uživati u pogledu na zelenilo i prelepo banjsko okruženje. Gosti se mogu razonoditi uz kablovske kanale na TV-u, a bežični internet koristiti besplatno, bilo za posao ili radi zadovoljstva. Tu je i klima da za vreme vrelih letnjih dana obezbedi prijatnu temperaturu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: apartmani@budimlija.com
Trenutno je u toku akcija – popust od 20% na boravak od najmanje 3 noćenja.

soba1

Apartman za 3 osobe (2 + 1)

U okviru apartmana Budimlija postoje tri apartmana idealna za manje porodice budući da se sastoje od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom i jednim pomoćnim ležajem. U spavaćoj sobi takođe se nalaze i noćni stočići, garderober i lampe. Prijatna i lepo uređena dnevna soba odlično je mesto za zajedničko okupljanje, a tu je i trpezarija i opremljena mini kuhinja gde članovi porodice mogu zajedno pripremati obroke i obedovati. U sklopu mini kuhinje nalazi se sudopera, frižider, ringle i ostali elementi potrebni za pripremu hrane. Tu je i savremeno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom.

Deo ovog apartmana je i prostrana terasa sa garniturom za sedenje, na kojoj možete uživati u pogledu ili na prelep banjski park ili na opuštajuće zelenilo planine Gučevo. Kada odluče da ostanu u apartmanu, gosti se mogu razonoditi uz kablovske kanale na TV-u, a bežični internet koristiti besplatno, bilo za posao ili radi zadovoljstva. Tu je i klima da za vreme vrelih letnjih dana obezbedi prijatnu temperaturu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: apartmani@budimlija.com
Trenutno je u toku akcija – popust od 20% na boravak od najmanje 3 noćenja.

soba5

Banja Koviljača


Ruski pisac Čehov je rekao: „Zdrav čovek ima hiljadu želja. Bolestan samo jednu.“ Ozdravljenje, poboljšanje zdravstvenog stanja, olakšanje tegobe, sve su to razlozi zbog kojih posetioci dolaze u Banju Koviljaču. Međutim, često je ono što nose sa sobom kada iz nje odlaze, više nego što su očekivali i čemu su se nadali.


Pročitajte više

Zapadna Srbija


Za Zapadnu Srbiju se, uslovno rečeno, može reći da je Srbija u malom; sa jedne strane plodna i ravna Mačva, ušuškana između Save i Drine, a sa druge, brdoviti kolubarski okrug sa Maljen planinom na čelu. Oba okruga obiluju prirodnim dobrima, zaštićenim zbog svoje lepote, kao i brojnim lekovitim i isceljivačkim osobenostima i istorijskim spomenicima koji datiraju još od davnih vremena pa do dana današnjeg.


Pročitajte više
Pročitajte više - Banja Koviljača
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments