Apartmani Bohemia :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Bohemia

Vrsta: Vila

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
office@apartmanibohemia.rs

Sajt:
www.apartmanibohemia.rs

Telefon: +381 11 3122 485

Mobilni: +381 65 8888 921
+381 65 8888 941

Pogodnosti

Apartmani Bohemia su udaljeni 800 metara od centra Zlatibora i jezera
Privatni parking
Prelepo dvorište sa baštenskom garniturom i roštiljem
Apartmani Bohemia otvoreni su tokom čitave godine
U potpunosti opremljena čajna kuhinja
LCD TV sa satelitskim kanalima
Besplatan Wi-Fi signal

Apartmani Bohemia, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Moderni i luksuzni apartmani Bohemia nalaze se na Zlatiboru, jednoj od najlepših planina Srbije, i koja važi za jednu od najposećenijih turističkih destinacija Balkana. Naša misija je da vas ugodno i domaćinski ugostimo u apartmanima, koji su opremnjeni po najsavremenijim standardima.

Apartmani Bohemia su udaljeni 800 metara od centra Zlatibora i jezera, a opet mirno ušuškani u planinskom ambijentu. Privatan parking je na raspolaganju svim našim gostima, kao i prelepo dvorište sa baštenskom garniturom i roštiljem. Uvek možete pozajmiti i knjige iz naše male biblioteke, a obezbedili smo i neke igračkice za decu.

Apartmani Bohemia otvoreni su tokom čitave godine i nude odmor u jednoj od 6 moderno opremljenih smeštajnih jedinica.

Soba za 2 osobe

Ovaj kutak od samo 10m² predstavlja idealan smeštaj za parove ili samca koji želi da boravi kod nas. Tu je krevet dimenzija 140 x 205cm u čijem dnu se nalazi drvena garnitura na kojoj je smešten LCD TV sa satelitskim kanalima.

Pregradnim zidom odvojena je mini čajna kuhinja gde se nalaze i stočić i stolice. Taj deo sobe okružen je prozorima tako da praktično dobijate zastakljenu terasu. Kupatilo je standardne veličine i sadrži tuš kabinu i fen. Takođe, soba ima Wi-Fi signal koji svi naši gosti mogu besplatno koristiti.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@apartmanibohemia.rs

Studio za 2 osobe

Studio je veličine 19m², ima čajnu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i etažno grejanje, a tu su i LCD TV sa satelitskim kanalima, kao i besplatan Wi-Fi signal.

Studio ima bračni krevet, pa je idealan smeštaj za parove ili samca. U dnevnom boravku se nalazi mali sto sa stolicama, a čitav studio je pametno dizajniran, pa ovde možete naći i ormare za odlaganje stvari. Kupatilo je standarno opremljeno uz moderne sadržaje, a ima tuš kabinju i fen.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@apartmanibohemia.rs

Apartman za 4 osobe

U ponudi kompleksa Bohemia su apartmani broj 1, 2 i 4 koji su savršeni za boravak od 2 do 4 osobe. Ovi udobni i prostrani apartmani sadrže kuhinju, dnevnu sobu, kupatilo sa tuš kabinom i etažno grejanje.

Odvojena spavaća soba poseduje francuski krevet, dok se u dnevnoj sobi nalazi udobna ugaona garnitura koja se po potrebi može razvući i tako stvoriti smeštaj za još ljudi. Prijatno uređen dnevni boravak upotpunjuju LCD televizor sa satelitskim kanalima, kao ormari i police koje vam stoje na raspolaganju.

Trpezarijski sto i šank nalaze se pored kuhinje koju čine sudopera, radna površina, kuvalo za vodu i posuđe potrebno za pripremu obroka. Kupatilo je urađeno u istom modernom maniru, kao i ostatak apartmana, a sadrži tuš kabinu, fen i ormariće za odlaganje šminke, peškira, higijene…

Apartmani svojom konfiguracijom odgovaraju kako društvu prijatelja,  tako i porodicama budući da se u njihovim prostranim dnevnim boravcima dodati krevetac idealan za bezbrižnu zabavu najmlađih. Apartman 4 ima i malu terasu sa koje se pruža pogled na okolinu. Takođe, gostima naših apartmana omogućen je i besplatan bežični internet.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@apartmanibohemia.rs

Drvena kuća za 4 osobe

Kao što i samo ime kaže, kuća je u potpunosti napravljena od prirodnog drveta. Površine je 50 m², na dva nivoa i namenjena je za smeštaj do 4 osobe. Takođe, ovde postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja i kreveca.

Na donjem nivou nalazi se dnevni boravak sa SAT TV, trpezarija i potpuno opremljena kuhinja, a tu je i kauč na razvlačenje gde udobno mogu spavati dve osobe. Na gornjem nivou je spavaća soba sa francuskim krevetom, TV, kao i kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. Na stepenicama koje vode na galeriju postoji i ogradica za decu. Drvena kuća ima i svoju terasu sa baštenskom garniturom za sedenje, a takođe ovde vam je obezbeđen i besplatan Wi-Fi internet.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: office@apartmanibohemia.rs

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments