Apartmani Bahus :: Srem :: Vrdnik

Osnovni podaci

Ime: Apartmani Bahus

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Vrdnik, Srem

E-mail:
apartmani.bahus@gmail.com

Sajt:
www.bahusvrdnik.com

Telefon: +381 22 465 216

Mobilni: +381 63 74 69 171

Pogodnosti

Kuća se nalazi u samom centru banje, 300 m od zavoda “Termal”
Veliki lepo uređeni vrt za odmro i opuštanje
Velika zajednička terasa u hladovini
Klima uređaji
Čajna kuhinja sa šankom
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan ADSL bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartmani Bahus, Vrdnik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartmani Bahus nalaze se u samom centru Banje Vrdnik, 300 metara od rehabilitacionog zavoda „Termal“. U predivnom, prirodnom okruženju Fruške gore, naši apartmani i cela banja okruženi su bujnom vegetacijom, šumama i lekovitim izvorima vode.

Udaljeni smo samo 13 kilometara od Rume, 24 kilometara od Novog Sada i 50 kilometara od Šapca. Izvanredna lokacija našeg smeštaja, preko puta velikog parka u centru, omogući će vam brz i lak pristup svim sadržajima banje – od kafića, restorana, prodavnica, a i manastir Vrdnik udaljen je svega 10 minuta šetnje, kao i mnogobrojni sportsko-rekreativni sadržaji Nacionalnog parka Fruška gora.

Apartman za 2 osobe

Naša tri apartmana pravo su mesto za aktivan ili opušten odmor, ali i lepo romantično bekstvo od svakodnevice i stresa. Namenjeni su prvenstveno parovima, ali i roditeljima sa decom ili pravim avanturistima koji žele da iskuse sav mir koji Fruška gora može da ponudi. Klimatizovani su i opremljeni velikim francuskim ležajevima sa lepim uzglavljima, a veliki garderobni orman i funkcionalni nameštaj omogući će vam da se sasvim raspremite i raskomotite.

Svi apartmani poseduju i potpuno opremljene kuhinje sa šporetom, frižiderom i neophodnim posuđem, pa ćete se tu brzo i lako snaći i uživati u toplim napicima i hrani kao kod svoje kuće. Kuhinje imaju i lepe, vrlo funkcionalne šankove sa visokim stolicama, savršene za doručak ili šolju kafe uz novine. Sastavni deo svakog od apartmana je i privatno, lepo uređeno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa kablovskim kanalima, a za sve kojima je dan nezamisliv bez omiljenih sajtova i društvenih mreža, obezbeđena je i besplatna bežična ADSL internet konekcija. Slobodno vreme možete provesti i u vrtu, uživajući u predivnom banjskom vazduhu i društvu ostalih gostiju našeg smeštaja.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: apartmani.bahus@gmail.com

O smeštaju Apartmani Bahus

Apartmani Bahus okruženi su zelenim dvorištem prepunim cveća, koje je savršeno za vaš odmor, kao i bezbednu igru vaših mališana. Ovde je i velika zajednička terasa, u lepoj hladovini, sa baštenskim garniturama kako biste tokom čitavog dana uživali u besprekornom vazduhu i divnim, dugim sunčanim satima po kojima je Vrdnik najpoznatiji. Inače, odavde se pruža i divan pogled na Fruškogorski manastir Ravanicu. Ukoliko kod nas dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i naš besplatan parking.

Vrdnik


Na južnim obroncima nacionalnog parka Fruška gora, među blago zatalasanim brdima, i blizu žuborljivih potoka, smešteno je naselje Vrdnik, koje je zbog svog izvanredno čistog i lekovitog vazduha, te zbog termalne vode i neobično lepih prirodnih karakteristika, tek nedavno, proglašeno banjom.


Pročitajte više

Srem


Srem je geografski region u Panonskoj niziji između reke Dunav, na severu i istoku, kao i reke Save do ušća u Dunav, na jugu. Tokovi ovih dveju reku po mnogo čemu određuju zanimljivu i specifičnu osobenost ove regije, čija plodna ravnica i pitome padine Fruške gore privlače ljude od najstarijih vremena. Prirodne karakteristike ovog podneblja, kao i bogata kulturno-istorijska prošlost su glavni aduti Srema kao predela neiscrpnih lepota.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrdnik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments