Apartman Vila Kopaonik :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Apartman Vila Kopaonik

Vrsta: Stan

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
radovan.marinkovic1@gmail.com

Telefon: +381 64 123 98 48

Mobilni: +381 63 829 42 03

Pogodnosti

Eksluzivna lokacija u centru Kopaonika, 300 m od najbliže ski staze
Grejanje na struju – klima uređaj
Odlična izolacija
Potpuno opremljena kuhinja
LCD TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Velika terasa
Garažno mesto uz dodatnu nadoknadu (800din/dnevno)

Apartman Vila Kopaonik, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Moderni Apartman Vila Kopaonik nalazi se u naselju Centar, tačnije odmah pored JAT-ovih apartmana, na samo 200 metara od centra Kopaonika, kafića, restorana i picerija, odnosno 300 metara od najblože ski staze.

Zgrada u kojoj je smešten Apartman Vila Kopaonik  je u neposrednoj blizini magistralnog puta, i lako je dostupna. Na samo nekoliko koraka nalaze se i svi servisi koji vam mogu zatrebati, i nekoliko odličnih restorana. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je garažno mesto uz dodatnu naknadu. Posebno smo naklonjeni najmlađim skijašima i rekreativcima.

Apartman za 5 osoba

Ovaj moderni, klimatizovani apartman namenjen je udobnom porodičnom odmoru, ali i nerazdvojnim društvima. Ima površinu od 36 m2, i nalazi se na prvom spratu stambene zgrade sa liftom, pa je prilagođen i porodicama sa sasvim malom decom, kao i osobama sa smetnjama u kretanju.

Apartman ima odličnu zvučnu i toplotnu izolaciju, a uz grejanje na struju udoban je i prijatan u svako doba godine. Tu je udobna garnitura za sedenje sa dva kauča koji se mogu raspremiti kao ležajevi za 4 odrasle osobe ili dve odrasle osobe i troje dece. Sastavni deo apartmana je i potpuno opremljena kuhinja sa šankom i dekorativnim osvetljenjem za potpuni ugođaj, pa se ovde možete opustiti i uživati u hrani kao kod svoje kuće. Apartman je bogato opremljen funkcionalnim nameštajem, pa ćete moći da se raskomotite i raspremite, a na raspolaganju vam je i moderno opremljeno kupatilo sa tuš kabinom, peškirima i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz veliki LCD TV sa kablovskim kanalima, a obezbeđen je i besplatan bežični internet, za sve one koji ne mogu bez omiljenih sajtova i društvenih mreža. Uz sve ovo, kako biste uživali u fantastičnoj planinskoj klimi Kopaonika i kada niste napolju, ovaj apartman ima veliku terasu sa garniturom za sedenje, pa tu možete, kada vreme to dozvoljava, užvati u jutarnjoj svežini uz šolju omiljene kafe i planove za novi dan.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: radovan.marinkovic1@gmail.com

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments