Apartman Tomić :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Tomić

Vrsta: Apartman

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
j1212@ptt.rs

Sajt:
www.apartmantomic.in.rs

Telefon: +381 64 193 01 74

Pogodnosti

Apartman se nalazi 10 min pešice od centra Zlatibora
Zajedničko dvorište
Potpuno opremljena kuhinja
Nameštena terasa
SAT TV
DVD plejer, muzički stub
Besplatan bežični internet
Centralno grejanje na struju
Besplatan parking

Apartman Tomić, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Tomić se nalazi nalazi na izuzetno zanimljivom mestu, na planini Zlatibor, kako tokom zimskog, tako i tokom letnjeg perioda. U tihom je kraju, prava oaza mira, idealan za porodice sa decom i pogodan za polazak na mnoge šetnje po okolini, a zimi za sankanje. Od centra Zlatibora udaljen je oko 10 minuta laganog hoda, a u blizini ima prehrambenih prodavnica, restorana, dok se odmah preko puta apartmana pruža predivan pogled na okolna brdašca i proplanke, kao i na vrh, Tornik. U tom delu naselja nalazi se ski lift Obudovica.

Dvorište apartmana Tomić tokom proleća i leta prepuno je biljaka, cveća i zelenila, a gostima su na raspolaganju sto i stolice, na pripadajućoj terasi apartmana, tako da ovde mogu potpuno uživati i predati se okolnim lepotama.

Apartman za 6 osoba

U šestokrevetnom apartmanu Tomić, njegovoj domaćinskoj atmoferi i ugodnom ambijentu nesumljivo će uživati svi članovi veće porodice, ali i grupa prijatelja koji su poželeli da svoje dragocene trenutke odmora posvete ovoj srpskoj planinskoj lepotici.

U jednoj spavaćoj sobi, pored svih onih sitnica koje jedan smeštaj čine ugodnim, noćnih stočića, garderobera i lampi, postoji nalazi se bračni, a u drugoj dva zasebna kreveta. U dnevnoj sobi se, na kauču na razvlačenje, po potrebi udobno mogu smestiti još dve osobe. Tu su i fotelje, klub stočić, TV sa satelitskim kanalima, DVD plejer i muzički stub, tako da se celo društvo u dnevnom boravku može zabaviti, razonoditi i opustiti. Deo ove prostorije je i komforna trpezarija, zajedno sa potpuno opremljenom kuhinjom koja sadrži sudoperu, frižider sa zamrzivačem, šporet i ringle, čajnik, kao i sve ostale elemente neophodne za pripremu obroka i obedovanje. Kupatilo koje pripada apartmanu je takođe uredno i lepo uređeno.

Gosti ovde mogu uživati u nekom od sadržaja zahvaljujući dostupnom besplatnom bežičnom internetu, ali svakako da je bolja preporuka da se slade prizorima iz prirode, zelenilom i ptičjom pesmom u kojoj mogu uživati na garnituri za sedenje, na terasi, na koju se izlazi iz dnevne sobe. Tokom hladnih zimskih dana, prijatnu temperaturu će im obezbediti grejanje na struju.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: j1212@ptt.rs

O smeštaju Apartman Tomić

Apartman Tomić gostima je na raspolaganju tokom cele godine, a ukoliko je većem broju porodica ili grupi prijatelja potreban smeštaj moguće je iznajmiti jedan ili više apartmana drugih vlasnika. Posetiocima koji dolaze svojim automobilima obezbeđen je besplatan parking kraj samog imanja.

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments