Apartman Sunčani dani :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Sunčani dani

Vrsta: Apartman

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
vidanenadic@hotmail.com

Telefon: +381 64 268 1572

Mobilni: +381 64 460 3472

Pogodnosti

Apartman se nalazi u prizemlju privatne kuće, 400 metara od Zlatiborskog jezera
Otvoreno cele godine
Privatna terasa ispred ulaza
Potpuno opremljena kuhinja
Veš mašina
TV
Centralno grejanje
Obezbeđen parking prostor

Apartman Sunčani dani, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Sunčani dani smešten je u naselju Rasadnik, preko puta hotela Olimp, na srpskoj planinskoj lepotici Zlatiboru. Do centra Zlatibora, odnosno jezera ima svega 400 metara, a tu, u okolini ćete naći i mnogobrojne prodavnice, restorane, kafiće, picerije, zelenu pijacu, ali i skijalište za decu, idealno za sankanje.

Lokacija apartmana Sunčani dani pruža savršene uslove za miran odmor u idiličnom prirodnom okruženju, a gosti ovde mogu boraviti tokom svih 12 meseci godišnje i jednako uživati kako u letnjem, periodu, tako i u zimskim čarolijama. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju obezbeđen parking prostor ispred apartmana.

Apartman za 4 osobe

Ovaj četvorokrevetni apartman, namenjen je pre svega za pravi porodični odmor, ali i za grupu prijatelja koja želi da zajedno provede letovanje ili zimovanje. Smešten je u prizemlju privatne kuće, ima zaseban ulaz i divnu terasu ispred, savršenu za druženje gostiju tokom lepih dana.

Pored kreveta u spavaćoj sobi možete naći i krevetac za bebe, dok dnevna soba ima kauč na razvlačenje. Tu je mini kuhinja gde možete naći osnovne elemente za pripremu i serviranje obroka, kao i sto i četiri stolice. Kupatilo je zasebno sa tuš kabinom i veš mašinom. U apartmanu možete naći i TV, dok tokom hladnih meseci ne morate brinuti, pošto je obezbeđeno centralno grejanje. Inače, sav nameštaj u apartmanu je napravljen od belog bora, što još više doprinosi ušuškanosti i pravom planinskom ambijentu koji vas očekuje ovde.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: vidanenadic@hotmail.com

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments