Apartman Spasić :: Šumadija :: Jagodina

Osnovni podaci

Ime: Apartman Spasić

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Jagodina, Šumadija

E-mail:
jagimnazijalac@yahoo.com

Telefon: +381 63 44 11 31

Pogodnosti

Apartman se nalazi u samom centru Jagodine
Na raspolaganju gostima tokom cele godine
Prodavnice, kafići, restorani na 30-50 m
Dvorište sa stolom i dve klupe u debelom hladu
Kuhinja
Centralno grejanje
24 časa topla voda
TV sa kablovskim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking prostor

Apartman Spasić, Jagodina slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Spasić je smešten u samom centru Jagodine, pa ako u ovaj grad dolazite kao turista ili poslom, sve njegove pogodnosti i sadržaji biće vam praktično na dohvat ruke. Najbliži kafić je na svega 30 metara, dok do prodavnice i restorana ima svega 50 metara.

Apartman Spasić otvoren je za goste tokom svih 12 meseci godišnje, a dvorištu kuće na raspolaganju će vam biti sto i dve klupe, pa kada je vreme lepo ovde možete uživati u omiljenom hladnom napitku, kafi, ili čak obroku, i to u debeloj hladovini. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima imaće obezbeđeno parking mesto.

Apartman za 4 osobe

Ovaj komforni apartman nalazi se u prizemlju i ima svoj ulaz, pa će vam potpuna privatnost biti zagarantovana. Idealan je za porodična putovanja ili ako se u Jagodini zadesite poslom.

Apartman ima i kuhinju sa neophodnim elementima za pripremu i serviranje obroka, a tu je i trpezarijski deo sa stolom i stolicama. Kupatilo je sa tušem i ovde ćete imati 24 sata toplu vodu. Tokom zime obezbeđeno je centralno grejanje i veoma prijatna temperatura unutar apartmana. U trenucima odmora i razonode možete gledati neki od brojnih kablovskih kanala na TV-u, a takođe zbog zabave, ali i eventualnih poslovnih obaveza na raspolaganju vam je i naš besplatan bežični internet.

Cena rentiranja apartmana je 5€ po osobi za noćenje.
Za više informacija u vezi cena, kao i oko slobodnih termina kontaktirajte nas na mejl: jagimnazijalac@yahoo.com

kuća1 kuća2 kuća3

Jagodina


Jagodina se nalazi na obalama reke Belice u zagrljaju ogranaka okolnih planinskih masiva. Jagodinsko polje, široko otovreno ka Panonskoj niziji, a preprečeno ka Jadrana sve višim i višim planinama, odlikuje se haldnim zimama i prijatnim letima. Oko 150 km udaljena od glavnog grada Beograda, Jagodina privlači sve više i više posetilaca iz Srbije, ali i iz okolnih zemlja. Svake godine ovaj šumadijski grad unapređuje svoju ponudu i polako postaje jedan od regionalnih tursitičkih centara.


Pročitajte više

Šumadija


Jasno je, mada pomalo šturo obrazloženje da je Šumadija dobila ime po šumama. Danas je teško zamisliti kakve su te šume bile i koliko ih je bilo. Francuski pesnik i akademik Alfons de Lamartin (1790-1869), nakon svog proputovanja Balkanom, o Šumadiji je zabeležio: „Šume su ovde takve, da se danima može ići, a da se sunce ne vidi.” Bile su guste, neprohodne i toliko rasprostranjene, sve do XIX veka, da su se morale, kako kažu, godinama krčiti i paliti kako bi se zauzelo samo jedno parče zemlje.


Pročitajte više
Pročitajte više - Jagodina
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments