Apartman Mladenović K5 – Milmari resort :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Apartman Mladenović K5 – Milmari resort

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
apartmanmladenovic@gmail.com

Telefon: +381 64 124 17 22

Pogodnosti

Apartman je na 4-5 km od ski staza
Skijašnica
Otvoreni i zatvoreni bazen, spa i velnes centar u okviru kompleksa
Pansionski i ”a la carte” restoran
Bar
Prevoz do skijališta (uz doplatu)
Centralno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja
Fen i peškiri
Terasa
Smart TV, Total TV + HBO programi
Besplatan Wi-Fi internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apartman Mladenović K5 – Milmari resort, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Sa pogledom na impresivni masiv Kopaonika, Apartman Mladenović K5 deo je sada već čuvenog Milmari resorta, u okviru kog se nalaze i zatvoreni i otvoreni bazen, te spa centar, kafići i restoran. Našim gostima obezbeđen je i prevoz do turističkog centra Kopaonika i ski staza (uz dnevnu kartu), kao i skijašnice gde možete odložiti svoju opremu.

Apartman Mladenović K5 se nalazi na prvom nivou, a u okviru kompleksa postoji i pansionski restoran, gde možete zasnovati svoj boravak na doručku ili pansionu. Naravno, za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i parking.

Apartman za 3 osobe

Ovaj elegantno i moderno uređeni apartman nalazi se na prvom nivou luksuznog Milmari kompleksa. Veoma prijatan i topao, ima centralno grejanje i pogodan je za odmor romantičnih parova, malih porodica ili društava tokom čitave godine.

Veoma lepo funkcionalno uređen, ima objedinjen prostor za dnevni odmor i spavanje, sa udobnom garniturom gde se trosed i fotelja razmeštaju kao sasvim udobne postelje za tri odrasle osobe. Na raspolaganju vam je i sasvim opremljena kuhinja sa malom trpezarijom kako biste uživali u nezavisno organizovanom odmoru, a svoj boravak kod nas možete zasnovati i na doručku ili pansionu, te uživati u specijalitetima ”a la cart” restorana.

Ovaj apartman ima i svoje moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom, fenom i peškirima, te toaletnim priborom i kozmetikom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz smart TV sa kablovskim kanalima Total TV + HBO, a za omiljene on-line sadržaje i društvene mreže, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija.

Možete uživati u raznovrsnim sadržajima ovog hotelskog kompleksa, bazenima, velnes centru i opustiti se uz kafu ili čašu kuvanog vina sa pogledom na spektakularne obronke Kopaonika. Ovaj apartman ima i svoju terasu sa malom baštenskom garniturom, pa na njoj možete uživati u suncu i predivnoj prirodi tokom čitavog boravka.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: apartmanmladenovic@gmail.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments