Apartman Love Zlatibor :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Love Zlatibor

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
lovezlatibor@gmail.com

Telefon: +381 65 520 35 38

Pogodnosti

Apartman se nalazi 200 metara od skijališta, u blizini hotela Idila
LCD TV sa kablovskim kanalima
Centralno grejanje
Potpuno opremljena kuhinja
Obezbeđen parking prostor
Besplatan pristup bežičnom internetu

Apartman Love Zlatibor, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Love Zlatibor nalazi se u blizini hotela ”Idila”, na fantastičnoj lokaciji, 200 metara od skijališta i 150 metara od prodavnice ”Maxi”, odnosno autobuske stanice. Tako će vam svi sadržaji koje nudi centar ove srpske planinske lepotice biti na dohvat ruke, pa bilo da dolazite na romantičan vikend ili u društvu porodice ili prijatelja, kod nas se možete opustiti i maksimalno uživati u svom odmoru.

Apartman Love Zlatibor je smešten u novoj zgradi, u prizemlju, i veoma je luksuzno i moderno opremljen, a tu je i interfon kao dodatno osiguranje. Uz to, svi koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju obezbeđen parking prostor.

Apartman za 2-4 osobe

Idealan za smeštaj porodica, parova ili prijatelja, ovaj moderno uređeni apartman će svakako ispuniti očekivanja svih. Zbog prizemlja u kome se nalazi odličan je i za porodice sa malom decom ili osobe koje se otežano kreću. Površine je komfornih 31m², i opremljen novim nameštajem i dekoracijama u vedroj paleti boja.

Ima zasebnu spavaću sobu sa velikim bračnim krevetom, dnevni boravak sa garnuturom na razvlačenje, zatim potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, ravnom pločom za kuvanje, aspiratorom i drugim sitnicama koje vam mogu zatrebati, kao i kupatilom sa tuš kabinom. Tokom zimskih meseci apartman je dobro ugrejan i veoma prijatan, a u trenucima odmora i dokolice možete gledati i neki od brojnih kablovskih kanala na LCD TV-u. Takođe imaćete besplatan pristup bežičnom internetu.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: lovezlatibor@gmail.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments