Apartman Lara :: Raška :: Vrnjačka banja

Osnovni podaci

Ime: Apartman Lara

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Vrnjačka banja, Raška

E-mail:
laralux.banja@gmail.com

Telefon: + 381 18 537 085

Mobilni: +381 64 494 1910

Pogodnosti

Udaljenost 5 minuta od šetališta „Promenada“
Obezbeđen parking prostor, interfon i video nadzor
Velika nameštena terasa
Potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom, šporetom i mikrotalasnom pećnicom
TV
Klima uređaj
Pegla
Čišćenje je obezbeđeno, kao i posteljina i peškiri

Apartman Lara, Vrnjačka banja slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Novoizgrađeni, moderno i luksuzno opremljen apartman Lara, predstavlja smeštaj visoke kategorije idealan za opuštanje i istinski odmor. Nalazi se u jednom od najlepših delova Vrnjačke Banje, u ulici Slatinski venac br.14, na rubu centralne zone parka u neposrednoj blizini izvora mineralne vode “Jezero” i “Slatina”.

Za goste apartmana koji dođu svojim kolima imamo obezbeđen besplatan parking prostor, a tu su još i interfon i video nadzor, radi vaše sigurnosti. Najbliži restoran i prehrambena prodavnica su na manje od 150 metara od našeg objekta, a za oko 5 minuta laganog hoda stiže se do Promenade – glavnog setalista i potom, ostalih znamenitosti Banje.

Apartman za 4 osobe

Apartman Lara je jednako prilagođen boravku parova, manjoj grupi prijatelja ili porodicama sa decom. Može veoma komforno da ugosti do 4 osobe. Površine je 40m², a sastoji se od odvojene spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, gde se nalazi i trosed koji se po potrebi može pretvoriti u vrlo udoban francuski ležaj, a tu su još i predsoblje i kupatilo sa spoljnom ventilacijom. Posebno lepo mesto je velika nameštena sunčana terasa apartmana koja je idelana za ćaskanje i druženje sa dragim osobama.

Kuhinja apartmana je potpuno opremljena, tu su šporet, frižider i mikrotalasna pećnica. Od ostalih pogodnosti ovde će vas sačekati i TV, klima uređaj i pegla. Čišćenje je obezbeđeno, kao i posteljina i peškiri.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: laralux.banja@gmail.com

Lokacija smeštaja Apartman Lara

Apartman Lara svojom izuzetnom lokacijom omogućuje sjajne uslove za divne šetnje ozonskim stazama prostranih parkova i druge izazove koje pruža Vrnjačka Banja. Ovi izleti istovremeno mogu biti uzbudljivi i opuštajući, a praktikuju se u bilo koje doba dana i godine, jer pružaju drugačije zadovoljstvo i različit pogled i nezaboravna sećanja.

Vrnjačka banja


Vrnjačka Banja je sedište opštine Vrnjačka Banja. Nalazi se u centralnoj Srbiji, u Raškom okrugu i smeštena je između planine Goč i Zapadne Morave. Arheološki ostaci pronađeni u oblasti današnje Vrnjačke banje, od kojih su najupečatljiviji tragovi rimskog izvora i lečilišta pod nazivom Aquae Orcinae i mnoštvo novčića sa likovima rimskih imperatora govore u prilog tome da je mineralna voda ovog kraja korišćena za piće i kupanje još i pre Rimljana, a verovatno i kasnije, u srednjem veku, kada su ove teritorije već naselili stari Sloveni.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Vrnjačka banja
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments