Apartman Iris :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Iris

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
irisapartmanzlatibor@gmail.com

Telefon: +381 64 427 6407 (Jelena)

Pogodnosti

700 m od centra Zlatibora
8 km od Ski centra Tornik
Teniski teren
Terasa za sunčanje
Klimatizovano
Potpuno opremljena kuhinja
Besplatan Wi-Fi internet
LCD TV sa kablovskim kanalima
Fen
Obezbeđen parking

Apartman Iris, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Moderno i sa stilom uređen Apartman Iris nalazi se u novoizgrađenom objektu, u novom naselju Jelena Anžujska, na srpskoj planinskoj lepotici Zlatiboru. Udaljen je 8 km od Ski centra Tornik, dok je čuveno Zlatiborsko jezero na svega 700 metara od apartmana. U okolini se možete baviti jahanjem, vožnjom kanua i planinarenjem, skijanjem ili sankanjem, naravno u zavisnosti od godišnjeg doba.

Gosti Apartmana Iris imaće na raspolaganju lepu terasu za sunčanje i druženje, a tu je i teniski teren za ljubitelje sporta. Apartman je pokriven dobrim Wi-Fi signalom, koji je za goste naravno besplatan, a za one koji dođu na Zlatibor svojim kolima tu je besplatan parking prostor ispred zgrade.

Apartman za 4 osobe

Ovaj lepo i veoma moderno uređeni apartman odličan je za kraće i duže boravke parova, porodica ili društava. Površine je 45m², a sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, kompletno opremljene kuhinje i kupatila sa kadom. U dnevnom boravku i u spavaćoj sobi se nalazi po jedan LCD TV sa kablovskim kanalima, a u celom apartmanu je dostupan bespatan bežični internet. Apartman je klimatizovan, i ima termostat, pomoću kog gosti mogu sami regulisati temperaturu, prema želji.

Gostima apartmana na raspolaganju su čisti peškiri i posteljina koji se redovno menjaju. Kupatilo je opremljeno fenom, a kuhinja električnim kuvalom za vodu i svim potrebnim priborom i posuđem kako biste mogli da pripremate omiljena jela na odmoru. Terasa apartmana je veoma lepo mesto za odmor i uživanje u pogledu na lepote koje samo Zlatibor ima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: irisapartmanzlatibor@gmail.com

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments