Apartman Inn Rooms :: Bačka :: Novi Sad

Osnovni podaci

Ime: Apartman Inn Rooms

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Novi Sad, Bačka

E-mail:
info@innrooms.info

E-mail 2:
vilainn.subotica@gmail.com

Sajt:
www.innrooms.info

Telefon: +381 24 544 122

Mobilni: +381 63 56 51 20

Pogodnosti

Apartman se nalazi u blizini železničke i autobuske stanice u Novom Sadu
TV sa velikim izborom kablovskih kanala
Besplatan bežični internet
Obezbeđen parking prostor
Potpuno opremljena mini kuhinja
Fen za kosu

Apartman Inn Rooms, Novi Sad slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Apartman Inn Rooms smešten je u blizini železničke i autobuske stanice u Novom Sadu. Ovaj miran deo grada pruža izvanrednu priliku za laganu šetnju širokim bulevarima tokom koje ćete moći da razgledate i upoznate predivnu ”srpsku Atinu”.

Prodavnice i restorani nalaze se u neposrednoj blizini apartmana te ćete ovde moći kupite sve što vam treba ili da probate neke od izvrsnih kolača, vojvođanskih domaćih specijaliteta ili popijete šoljicu najfinije kafe.

Apartman Inn Rooms lociran je u prizemlju, a iz njega se izlazi u predivan park gde ćete imati priliku da uživate u prijatnoj hladovini. Ukoliko do Apartmana Inn Rooms dolazite automobilom, ovde postoji besplatan parking, potpuno bezbedan tako da ćete svog ljubimca na četiri točka uvek imati na oku.

Apartman za 7 osoba

Apartman se prostire na 40m² te će velika porodica ili maksimalno sedmoro prijatelja moći da uživaju u potpunom komforu. U njemu se, u dve odvojene sobe nalazi po jedan francuski ležaj s tim što se u jednoj sobi nalazi i dodatni standardni krevet. Uz ovo, na galeriji postoji i još jedan veliki bračni krevet. Svi oni su kompletno opremljeni kvalitetnom antialergijskom posteljinom te ćete ovde moći da utonete u san istog trenutka kada vas umor savlada.

U apartmanu vam je na raspolaganju TV sa kablovskim kanalima, kao i besplatna internet konekcija koju možete koristiti zarad posla ili, jednostavno, ličnog zadovoljstva.

Tu je i mini kuhinja sa malim frižiderom, kuvalom za vodu, te će jutarnja kafa biti gotova u nekoliko jednostavnih koraka. Na raspolaganju vam stoje kafa i čaj kojima se možete slobodno poslužiti. Apartman ima i zasebno kupatilo koje je poptuno opremljeno sanitarijom, ima tuš kabinu, kao i fen za kosu.

Cena noćenja u ovom apartmanu za četiri osobe iznosi 4.800 RSD, za 3 osobe 4.320 RSD, za dve osobe 3 840 RSD, a za 1 osobu 3.360 RSD.
Za više informacija u vezi cena, kao i o slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: info@innrooms.info

soba1 soba2 soba3 soba4 soba5 soba6

Novi Sad


Novi Sad je drugi po veličini u Srbiji, u kome živi između 300 i 400 hiljada ljudi. Smešten na granici Srema i Bačke, na samoj obali Dunava. Nekadašnji, zabeleženi nazivi ovoga grada su: Racka varoš, Rački grad, Petrovaradinski šanac, Neoplanta, Ujvidek, Neusatz, a današnje ime dobio je 1748. godine.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Novi Sad
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments