Apart-hotel Dobričin Konak :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Apart-hotel Dobričin Konak

Vrsta: Vila

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
info@dobricinkonak.com

Sajt:
www.dobricinkonak.com

Telefon: +381 60 6942222

Pogodnosti

Na 2,5 km od centra skijališta i na 5 km od žičara Ledenica i Gvozdac

U prizemlju zgrade postoji dobro snabdeven market

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

Apart-hotel Dobričin Konak, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apart-hotel Dobričin Konak nalazi se na Kopaoniku u vikend naselju, udaljen 2,5 km od centra skijališta i na 5 km od žičara Ledenica i Gvozdac. U prizemlju zgrade postoji dobro snabdeven market, pa nećete morati daleko za osnovne namirnice.

Apart-hotel Dobričin Konak pušten je u rad decembra 2016. godine, pruža osećaj doma, i nudi toplu porodičnu atmosferu. Studiji i apartmani kompleksa su sa pogledom na planinu, i ovde vam ništa ne može zakloniti pogled, jer i ne postoji nikakav veći objekat u blizini, pa lagodno možete uživati u čarima kakve samo Kopaonik pruža. Čitav objekat je pokriven bežičnim internetom, a parking je besplatan za sve koji kod nas dođu svojim kolima.

Studio za 4 osobe

1 2

Apartman za 5 osoba

1 2 3 4

Apartman 203 za 6 osoba

1 2 3 4 5 6

Penthaus apartman za 8 osoba

1 2 3 4 5 6 7

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments