Anna Caffe & Rooms :: Bačka :: Bezdan

Osnovni podaci

Ime: Anna Caffe & Rooms

Vrsta: Apartmani

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Bezdan, Bačka

E-mail:
pikecannacaffe@gmail.com

Sajt:
www.annacaffe.com

Telefon: +381 25 810 777

Telefon: +381 25 819 947

Mobilni: +381 66 063 777

Pogodnosti

U neposrednom okruženju NP Podunavlje
Organizacija raznovrsnih izleta
Poslastičarnica
Dve čarde (riblja restorana)
Picerija
Smešaj na više mesta
Različite vrste smeštaja
Neke jedinice imaju svoju kuhinju
Neke jedinice imaju televizor
Neke jedinice imaju Wi-Fi internet
Kombi prevoz
Obezbeđen parking

Anna Caffe & Rooms, Bezdan slike i cene za smeštaj Srbija 2019

U samom centru Bezdana nalazi se Caffe Ana, poslastičarnica poznata po prefinjenom ambijentu, fenomenalnim kolačima i starim receptima. Pored doboš torti, šampita i kesten pirea, Anna Caffe može vam ponuditi i raznovrstan smeštaj na više mesta u gradu. U zavisnosti od vaših želja, možete odabrati sobe u centru Bezdna, neposredno iznad naše poslastičarnice, sobe u Čardi Pikec na Dunavu ili Čardi Šebešfok na Velikom Bačkom kanalu.

Čarde odišu dugom tradicijom i pravim duhom Bačke, a veoma su zanmiljive i za proslave, venčanja ili poslovne tim bildinge, gde možete ne samo uživati u vrhunskim specijalitetima, već i prirodnom ambijentu. Za sve goste obezbeđen je i kombi prevoz, kao i dovoljno parking mesta u neposrednoj okolini objekata ukoliko krećete na put sopstvenim prevozom.

Soba za 2 osobe u Anna Caffe

U samom centru Bezdana nalaze se četiri sobe idealne kako za romantične parove, tako i za poslovna putovanja ili roditelje sa decom. Sobe su svetle i prozračne, uređene tako da zadovolje sve vaše potrebe za komforom i udobnošću.

Stilski nameštaj donosi dašak luksuza barkone epohe, a raskošne tkanine i dekorativnost materijala odgovaraju istorijskoj zgradi u kojoj se nalazite. Sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, dve su opremljene francuskim ležajem, dok se u druge dve nalaze dva odvojena kreveta.

Elegantan nameštaj omogućiće vam da se sasvim raspremite i raskomotite, a svaka soba ima i svoje privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. U prizemlju je naša poslastičarnica gde možete uživati u kafama, kolačima i baroknom ambijentu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pikecannacaffe@gmail.com

sobaza2-1šef sobaza2-2anna sobaza2-3anna

Soba za 3 osobe u Anna Caffe

Elegantne, prostrane i prozračne, ove trokrevetne sobe namenjene su kako porodicama sa decom, tako i za kolege ili tročlana društva koja žele da upoznaju sve lepote Bačke. Sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, a pružaju dosta mira i privatnosti.

Možete birati porodične sobe opremljene jednim francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom ili sobe sa tri standardna, pojedinačna kreveta pogodnija za društva ili kolege. Stilski nameštaj donosi dašak luksuza barkone epohe, a raskošne tkanine i dekorativnost materijala odgovaraju istorijskoj zgradi u kojoj se nalazite.

Elegantan nameštaj omogućiće vam da se ovde sasvim raspremite i raskomotite, a svaka soba ima i privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim i kozmetičkim priborom. Sa prozora ovih soba pruža se pogled na sam centar grada, a uz jutarnju kafu, možete uživati u salonskom ambijentu i, svakako – tortama i kolačima.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pikecannacaffe@gmail.com

sobaza3-1anna

Apartman za 2-5 osoba u Anna Caffe

Ukoliko ste u potrazi za potpunim komforom, želite da provedete duže vreme u Bačkoj ili uživate u većem društvu, na raspolaganju vam je i naš apartman. Ovaj prostrani i elegantni apartman je klimatizovan i ima centralno grejanje, te je pogodan za boravak tokom čitave godine.

Odvojena spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, te lepim stilskim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. U dnevnom boravku je udobna garnitura sa tri dvoseda, koji se svi mogu razmestiti kao dodatni ležajevi.

U sklopu apartmana postoji i lepo uređena kuhinja sa trpezarijom kako biste uživali u nezavisno organizovanom odmoru i hrani kao kod svoje kuće. Apartman ima i svoje luksuzno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Odavde se pruža predivan pogled na naš mali gradić, a uz jutranju kafu i doručak možete uživati i na balkonu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pikecannacaffe@gmail.com

apartmanza2-1anna

Soba za 3 osobe u Prenoćištu Pikec

U Prenoćištu Pikec nalaze se tri porodične sobe u predivnom prirodnom okruženju „Bačkog Amazona“. Ove moderno uređene sobe idealne su za odmor sa decom, romantične parove ili bliska tročlana društva. Sobe su klimatizovane i imaju centralno grejanje, a pružiće vam dovoljno mira i privatnosti.

Opremljene su francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom, te modernim, funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili. Sobe imaju privatna kupatila sa tuš kabinom i toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, dok je za omiljene on-line sadržaje obezbeđena i besplatna, bežična internet konekcija. Sa prozora pruža se pogled na fantastičnu okolinu i Dunav.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pikecannacaffe@gmail.com

sobaza3-1pikec

Soba za 4 osobe u Prenoćištu Pikec

U najsevernijoj čardi na Dunavu, još od 50-ih godina XX veka ovde se uživa u prelepoj prirodi, reci, ribljim specijalitetima i pravom odmoru. Ova soba namenjena je većim porodicama i društvima, a sa četiri odvojena kreveta, pogodna je i za kolege ili tim bildinge. Soba je klimatizovana i ima centralno grejanje, a pruža sav komfor i udobnost za odmor i relaksaciju.

Ova moderno uređena soba je prozračna i komforno opremljena kako biste se sasvim raskomotili i raspremili. Na raspolaganju vam je kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV, dok je za omiljene on-line sadržaje namenjena i besplatna, bežična internet konekcija.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pikecannacaffe@gmail.com

sobaza4-1pikec

Vila Baračka za 12 osoba

Na samoj obali Dunava u neposrednoj blizini naše čarde Pikec, nalazi se ova vedra i simpatična vila, idealna za velika društva, dve ili tri porodice. Po uzoru na sojenice, vila je izgidgnuta od zemlje i okružena zelenilom šume. Veliko dvorište savršeno je za boravak sa mališanima i kućnim ljubimcima, daleko od saobraćaja, stresa i buke grada. Jednostavno uređenje je kao stvoreno za sasvim opušten i udoban odmor.

Na raspolaganju su vam tri spavaće sobe opremljene sa po četiri odvojena kreveta, kao i dnevni boravak u prizemlju. Tu je i odlično opremljena kuhinja, kao i mesto za kuvanje na otvorenom u dvorištu, te je ova vila inspirativno mesto za uživanje sa porodicom. Vila je okružena predvinom prirodom, te možete uživati u druženju,  sunčanju i pecanju.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pikecannacaffe@gmail.com

Baračka1 Baračka2 Baračka3 Baračka4

Soba za 1 osobu u Prenoćištu Šebešfok

Udobna, prijatna i komforna jednokrevetna soba pružiće vam sav mir i privatnost za potpuni odmor i prepuštanje omiljenim aktivnostima. Čarda se nalazi na Velikom Bačkom Kanalu, te stoga idealna za ljubitelje rekreacije, pecanja i ribljih specijaliteta.

Pored velike bašte, omiljeno mesto za kafu ili rashlađeno piće je naša terasa na splavu, a za vas možemo organizovati i izlete, obliaske i tematske večeri. Soba je jednostavno i funkcionalno uređena, opremljena standardnim krevetom, te nameštajem koji će vam omogućiti da se sasvim lepo raspremite. Na raspoalganju vam je i privatno kupatilo sa tuš kabinom, a divna jutra u izmaglici pamte se celog života.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pikecannacaffe@gmail.com

sobaza1-1šef

Soba za 2 osobe u Prenoćištu Šebešfok

Na Velikom Bačkom Kanalu nalazi se ovo naše prenoćište sa velikom baštom i omiljenim mestom svih naših gostiju – splavom na vodi. Ova čarda omiljena je kako za mala porodična okupljanja, tako i za uživanje u velikom društvu ili proslave i venčanja.

Na raspolaganju su vam  4 sobe predviđene za dve osobe, od kojih su dve opremljene odvojenim krevetima, a dve imaju po jedan francuski ležaj. Sve sobe su lepo i moderno uređene, sa funkcionalnim nameštajem te pružaju puno komfora i mira. Tu su i privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. U Šebešfoku se uživa u predivnoj prirodi, izvrsnim ribljim specijalitetima i odličnoj atmosferi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pikecannacaffe@gmail.com

sobaza2-1šef

Soba za 3 osobe u Prenoćištu Šebešfok

Ova porodična soba savršena je za roditelje sa decom ili bliska tročlana društva. Na Velikom Bačkom Kanalu nalazi se ovo naše prenoćište sa velikom baštom i omiljenim mestom svih naših gostiju – splavom na vodi. Ova čarda omiljena je kako za mala porodična okupljanja, tako i za uživanje u velikom društvu ili proslave i venčanja.

Soba je lepo i jednostavno uređena, opremljena jednim francuskim ležajem i jednim odvojenim krevetom, te funkcionalnim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili. Na raspolaganju vam je privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Jutarnju kaficu možete popiti u senci drveća u bašti ili uživajući u suncu na našem splavu na samoj vodi.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pikecannacaffe@gmail.com

sobaza3-1šef

Apartman za 4 osobe u Prenoćištu Šebešfok

Naša posebna  ponuda je ovaj apartman idealan za parove ili društva koja žele da se potpuno opuste i relaksiraju u prirodi. Ovaj apartman ima dve spavaće sobe opremljene francuskim ležajvima, te dnevnim boravkom gde možeteuživati u društvu.

Sastavni deo apartmana je i lepo opremljena kuhinja sa trpezarijom, pa možete uživati u punoj samostalnosti. Na raspolaganju vam je i veoma lepo privatno kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. U Šebešfoku možete uživati u raznovrsnim specijalitetima, izvanrednoj prirodi i miru.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pikecannacaffe@gmail.com

Brvnara Šebešfok za 2 osobe

U našem kompleksu nalaze se tri male, romantične brvnare u lepoj prirodi na obali kanala. Idealne su za parove koji žele da se opuste i uživaju u potpunom miru i privatnosti. Brvanre donose jedinstven ambijent i atmosferu, blizinu prirode i reke, kao i sve specijalitete naše čarde.

Ove brvnare opremljene su sa po dva kreveta, te su pogodne i za pecaroške vikende ili bliska društva. Na raspolaganju su vam i privatna kupatila sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. U hladovini ispred brvnare možete uživati u lepim jutrima uz kafu i doručak.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: pikecannacaffe@gmail.com

brvnarešeb

Bezdan


Bezdan je ne baš obično selo na samom severu Bačke, koje leži na delti Dunava koja se naziva i Srpskim Amazonom. Do ovog mesta se stiže jedino preko mostova, jer je Bezdan sasvim okružen vodama Plazovića, Belog jarka, Velikog bačkog kanala i Dunava. Ovo je jedno od najstarijih vojvođanskih naselja, a poslednju deceniju veoma je popularno za rekreativce, ljubitelje neobične prirode i, naravno – pecaroše.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte višePročitajte više - Bezdan
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments