Smeštaj u gradu

Vršac apartmani, smeštaj, cene 2019

Legenda kaže da je Vršac nastao kada je jedan otac, zajedno sa svoja tri sina, pobegao sa neke puste planine i naišao na brda koja su se u jutarnjoj maglini plavela. Učinilo se to kao dobro mesto, i sinovi su, prema starom običaju nasumice odabrali mesta svojim zadužbinama i sagradili tvrđavu, grad i manastir, a otac, ponosan na svoje sinove, ali već star, odgajio je vinograd kako bi loze i vino povezivale braću u sva vremena.

Pročitajte više - VršacRent-A-Car - VršacIzleti/Ekskurzije - VršacSmeštaji - Vršac

 • Banat - Vršac
  E-mail : reception@villabreg.com
  Telefon : +381 13 831 000
  Villa Breg nalazi se na zelenim obroncima Vršačkih planina, svega 10-ak minuta šetnje od samog centra Vršca. Prirodno okruženje, pažljivo balansiran režim ishrane, najsavremenija tehnička opremljenost i ljubazno osoblje čine naš hotel idealnim mestom za vaš aktivan ili opušten odmor, ali i poslovne prilike ili sportske pripreme.

  U okviru hotela postoji i vrhunski restoran koji ima izvanrednu ponudu namirnica organskog porekla. Predivan ambijent restorana iz kog se otvara panoramski pogled na banatsku ravnicu i Vršac može biti pravo mesto za vaše svečane prilike i proslave, a tokom letnjeg perioda na raspolaganju vam je i naša otvorena bašta iz koje se pogled na grad spušta sa visine od gotovo 200 metara.
 • Banat - Vršac
  E-mail : vetrenjacadoobenst@gmail.com
  Telefon : +381 13 801 156
  Na samom ulasku u Vršac sa magistralnog puta Beograd - Temišvar smestio se motel Vetrenjača, koji već na prvi pogled pleni svojim maštovitim izgledom i odiše šarmom banatske ravnice. Udaljen oko 80 kilometara od Beograda i svega 14 kilometara od granice sa Rumunijom, naš motel je odlično mesto i za usputni predah od puta ili odmor i beg od stresa svakodnevice.

  Restoran u okviru motela Vetrenjača pružiće vam mogućnost da uživate u gastronomskim čarolijama i predivnoj okolini naše ambijentalne terase, a može biti i pravo mesto za sve vaše proslave i obeležavanje važnih porodičnih ili poslovnih prilika. Uz to, svi ljubitelji vina mogu uživati i u našem vinskom podrumu rađenom po uzoru na stare vršačke vinarije, a tu je i otvorena terasa sa izvanrednim pogledom na banatsku ravnicu.