Smeštaj u gradu

Vranjska Banja apartmani, smeštaj, cene 2019

Vranjska Banja nalazi se na jugu Srbije, tačnije 12 kilometara jugoistočno od Vranja. Jedna je od najstarijih kraljveskih banja u Srbiji, a smestila se u Vranjskoj kotlini, oko 6 kilometara južno od Grdeličke klisure. Ovo prirodno lečilište udaljeno je 360 kilometara od Beograda i 115 kilometara od Niša, a međunarodni autoput koji povezuje srpsku prestonicu i Atinu prolazi na svega 5 km od Banje, pa je ona na veoma dostupnom mestu, a da je ipak dovoljno daleko od saobraćanog zagađenja, buke i gužve.

Pročitajte više - Vranjska BanjaRent-A-Car - Vranjska BanjaIzleti/Ekskurzije - Vranjska Banja


Smeštaji - Vranjska Banja

  • Pčinjski okrug - Vranjska Banja
    E-mail : marketing.vranjskabanja@gmail.com
    Telefon : +381 17 546 428
    Specijalna bolnica za rehabilitaciju Vranjska Banja je specijalizovana medicinska ustanova koja čini stub razvoja Vranjske Banje i poseduje mogućnosti i kapacitete koje je svrstavaju među najbolja lečilišta u regionu. Smeštena je na 12 km jugoistočno od Vranja, na prijatnoj nadmorskoj visini od 400 metara. Naša bolnica oslanja se na najtopliju mineralnu vodu u Evropi, sa temperaturom od čak 96˚C, dok na pojedinim mestima voda izbija u vidu pregrejane pare koja dostiže i neverovatnih 111 stepeni.

    Naše predivno okruženje je prava ekološka oaza, i sve atraktivnija destinacija za zdravstveni turizam, ali i za rekreativce i sve koji su željni obnove životne energije, mladosti i lepote. Visoke, klinički dokazane vrednosti mineralnih voda i lekovitih gasova imaju izuzetne blagotvorne uticaje i preporučuju se za obnovu i rehabilitaciju kod lokomotornih oboljenja ili povreda, neuroloških i ginekoloških problema, kao i uporne psorijaze ili hroničnih ekcema.