Smeštaj u gradu

Smederevo apartmani, smeštaj, cene 2018

Počeci grada Smedereva, na obodima Šumadije i Panonskog basena, sežu u daleku prošlost. Zna se da su ga naseljavali Tribali Mezi, a nadirali Huni i Avari. Za vreme rimske imperije, u okruženju su postojala dva naselja, zapadno od današnjeg položaja grada, Vincea i Mons Aureus. Za vreme cara Marka Valerija Aurelija Proba, zahvaljujući pogodnom položaju i klimi, smederevski kraj je postao centar za gajenje vinove loze.

Pročitajte više - SmederevoRent-A-Car - SmederevoIzleti/Ekskurzije - SmederevoSmeštaji - Smederevo

 • Istočna Srbija - Smederevo
  E-mail : office@cartourism.net
  Telefon : +381 26 642 042
  Hotel restoran Car od centra Smedereva udaljen je svega 1 km, a od autoputa E 75 8 km. Smederevo je od Beograda udaljeno nekih 45 km. Ovaj zanimljiv hotel krasi i lepo uređeno dvorište, sa fontanom, mostićem i slikovitim motivima.

  U prijatnom ambijentu prostranog restorana ovog hotela, gosti će moći da uživaju u nekom od tradicionalnih srpskih specijaliteta kao što su vrela domaća pogača, sarma, svadbarski kupus kao i sva sezonska jela, sarmice od vinove loze, zelja i slično. A specijalitet kuće je jagnjetina ispod crepulje, teletina i rolovana teletina ispod crepulje. Restoran raspolaže kapacitetom do 120 mesta.
 • Istočna Srbija - Smederevo
  E-mail : stasea@verat.net
  Telefon : +381 26 670 270
  Stasea Apartmani nalaze se u neposrednoj blizini Dunava, na 4,5 kilometara od centra Smedereva i 35 kilometara od Beograda. Mirna okolina, zaklonjenost od buke, ali i laka dostupnost sa glavnog puta čine našu lokaciju pogodnom za sve koji žele potpun odmor i brz pristup Smederevu. U našoj neposrednoj blizini nalazi se dugo štealište pored reke, a u velikom parku su i lepo održavani i uređeni teniski tereni.

  Nekoliko elitnih restorana, takođe postoji u našoj bilzini, dok je najbliža prodavnica na 200 metara. Noćni provod, klubovi, splavovi, ali i restorani, kafići i pabovi, muzej i čuvena Smederevska tvrđava udaljeni su tek nekoliko minuta vožnje, a do centra grada možete ići i gradskim prevozom čija je stanica udaljena svega 200 metara od naših apartmana. Leto i jesen pravo su vreme da nas posetite, kada je Smederevo dom ''Tvrđava teatar festa'' i fešte - ''Smederevske jeseni''.