Smeštaj u gradu

Rudno apartmani, smeštaj, cene 2019

Selo Rudno se nalazi na 1100 metara nadmorske visine, na obroncima planina Radočelo i Golije. Rudno se, takođe smatra delom prirodnog rezervata, Golija – Strudenica i okruženo je gustim šumama, bogatim i raskošnim pašnjacima, livadama i mnoštvom gorskih reka i potoka izuzetnog kvaliteta, s obzirom da se u okolini ne nalaze nikakvi industrijski centri. Najveće su reke Brevine, Izubra i Vrelo. Sve tri reke bogate su potočnom pastrmkom, koja se može prepoznati po karakterističnoj crvenoj pegi, i rečnim rakom.

Pročitajte više - RudnoRent-A-Car - RudnoIzleti/Ekskurzije - RudnoSmeštaji - Rudno

 • Raška - Rudno
  E-mail : srnjaca@gmail.com
  Telefon : +381 64 117 3262
  U neverovatnoj prirodi planine Golija, na nadmorskoj visini od 1.260 metara nalazi se Pansion Nebo Rudno. Ova raskrsnica vazdušnih struja, na kojoj se mešaju mediteranski i planinski vetrovi čine prirodu ovde lekovitom i blagotvornom za lečenje i oporavak, posebno povoljnom za mališane.

  Ova oblast proglašena je za Rezervat Biosfere i pod zaštitom je UNESCO povelje, a svojim karakteristikama idealna je za aktivan odmor tokom čitave godine. Hajking, planinarenje, planinski biciklizam i izleti leti, skijanje i sankanje zimi čine da naše selo svake godine ugošćava sve više posetilaca i umnožava svoje sadržaje.
 • Raška - Rudno
  E-mail : vilaselena@yahoo.com
  Telefon : +381 65 351 8644
  Vila Selena se nalazi u selu Rudno, koje pripada parku prirode planine Golije. Ovaj lep kompleks se sastoji od tri objekta za izdavanje (Manje i Veće brvnare i Stare kuće) koji se nalaze u dvorištu porodične kuće, i ovde ćete osetiti pravi utisak življenja na selu tokom svih 12 meseci godišnje.

  U okviru vile postoji i mali etno restoran za goste, gde se služi isključivo domaća hrana. Cena doručka je 250 dinara, ručka je 350 dinara, a večere 350 dinara po osobi.