Smeštaj u gradu

Rudno apartmani, smeštaj 2020

Selo Rudno se nalazi na 1100 metara nadmorske visine, na obroncima planina Radočelo i Golije. Rudno se, takođe smatra delom prirodnog rezervata, Golija – Strudenica i okruženo je gustim šumama, bogatim i raskošnim pašnjacima, livadama i mnoštvom gorskih reka i potoka izuzetnog kvaliteta, s obzirom da se u okolini ne nalaze nikakvi industrijski centri. Najveće su reke Brevine, Izubra i Vrelo. Sve tri reke bogate su potočnom pastrmkom, koja se može prepoznati po karakterističnoj crvenoj pegi, i rečnim rakom.

Pročitajte više - RudnoRent-A-Car - RudnoIzleti/Ekskurzije - RudnoSmeštaji - Rudno

  • Raška - Rudno
    E-mail : srnjaca@gmail.com
    Telefon : +381 64 117 3262
    U neverovatnoj prirodi planine Golija, na nadmorskoj visini od 1.260 metara nalazi se Pansion Nebo Rudno. Ova raskrsnica vazdušnih struja, na kojoj se mešaju mediteranski i planinski vetrovi čine prirodu ovde lekovitom i blagotvornom za lečenje i oporavak, posebno povoljnom za mališane.

    Ova oblast proglašena je za Rezervat Biosfere i pod zaštitom je UNESCO povelje, a svojim karakteristikama idealna je za aktivan odmor tokom čitave godine. Hajking, planinarenje, planinski biciklizam i izleti leti, skijanje i sankanje zimi čine da naše selo svake godine ugošćava sve više posetilaca i umnožava svoje sadržaje.