Smeštaj u gradu

Mokra Gora apartmani, smeštaj, cene 2019

Mokra Gora se prostire između jugoistočnih padina Tare i severozapadnih padina Zlatibora, u mokrogorsko-rzavskoj dolini. Pripada grupi planinskih zlatiborskih sela razbijenog tipa, gde su kuće raštrkane po brdima i planinskim kosinama. Za nju je karakteristična veoma velika visinska razlika između najniže i najviše kote.

Pročitajte više - Mokra GoraRent-A-Car - Mokra GoraIzleti/Ekskurzije - Mokra GoraSmeštaji - Mokra Gora

 • Zlatiborski okrug - Mokra Gora
  E-mail : milosjovicic70mg@gmail.com
  Telefon : +381 64 1090 745 (vlasnik Miloš Jovičić)
  Sajt:
  Etno kuća Jovičić nalazi se na atraktivnoj lokaciji, na svega 200 metara od ulaza u čuveni Drvengrad, na Mokroj Gori. Odlična pozicija omogućava našim gostima lak i brz pristup svim dešavanjima u Drvengradu, a takođe i onima koji traže miran odmor u idiličnom planinskom ambijentu uz savremene sadržaje unutar apartmana, nudimo upravo to što žele.

  Ispred kompleksa nalazi se parking prostor, namenjen za sve koji nas posete svojim kolima, a panoramski pogled na okolne prirodne lepote koji su pruža sa velike terase apartmana je još jedna od naših prednosti. U okviru Etno kuće Jovičić postoje dva apartmana koji mogu ugostiti pet, odnosno četiri osobe.
 • Zlatiborski okrug - Mokra Gora
  E-mail : itucovic@verat.net
  Telefon : +381 62 850 1011
  Sajt:
  U neposrednoj blizini Mećavnika i Drvengrada, u samom srcu Mokre Gore, nalazi se naše Sobe za prenoćište Mokra Gora. Naše porodično imanje i kuća nalaze se preko puta hrama Svetog Ilije Proroka, odmah pored železničke stanice sa koje polazi čuvena parna lokomotiva Ćira, a tu je i prva prodavnica. U blizini Mokre Gore nalaze se i dva lepo uređena kupališta, Bele Vode i Ravni Gaj do kojih možete stići i peške.

  U dvorištu namenjena vam je i lepo uređena terasa gde se možete družiti, uživati u suncu i lepoj klimi ili raspaliti roštilj. Goste dočekujemo tokom letnje sezone, od maja do oktobra, kao i za Novogodišnje praznike ili tokom održavanja čuvenog filmskog festivala Kustendorf. Mokra Gora idealno je mesto i za izlete na Taru, a do Zlatibora ili Višegrada biće vam potrebno oko sat vremena vožnje. Za sve goste obezbeđen je i besplatan parking u dvorištu.