Smeštaj u gradu

Kragujevac apartmani, smeštaj, cene 2019

Kragujevac je značajan privredni, kulturni, obrazovni i zdravstveni centar Šumadije, Pomoravlja i susednih regiona. Ime je dobio po ptici kraguj (vrsti jastreba) koja je u srednjem veku korišćena za lov, a danas zauzima počasno mesto na gradskom grbu. Predpostavlja se da je, kao naseljeno mesto, postojao i pre vladavine dinastije Nemanjić. Prvi put se spominje u turskom popisnom dokumentu iz 1476. godine pod imenom Kragujfoča.

Pročitajte više - KragujevacRent-A-Car - KragujevacIzleti/Ekskurzije - KragujevacSmeštaji - Kragujevac

 • Šumadija - Kragujevac
  E-mail : zdjurdjevic@sbb.rs
  Telefon : +381 63 102 45 48 (Nataša)
  Sajt:
  Apartmani Zonaluja II nalaze se u ulici Atinska 48, u naselju Aerodrom, na oko 2 km od centra Kragujevca. Preko puta porodične kuće u kojoj su smešteni apartmani možete naći Maxi supermarket, a na 1 km udaljenosti, odnsono na početku Atinske ulice su pijaca i pošta, banke, pekare, kafići, kao i drugi sadržaji koji vam mogu zatrebati dok boravite kod nas. Takođe, prema jezeru i Memorijalnom parku Šumaricama koji su na distanci od 1 km, naći ćete i teniske terene, kao i zatvoreni i otovreni bazen.
 • Šumadija - Kragujevac
  E-mail : office@apartmani-kragujevac.com
  Telefon : +381 64 64 44 218
  Apartmani F nalaze se na svega 1 kilometar od železničke i autobuske stanice. U našoj neposrednoj blizini naći ćete nekoliko kafana, a eko park “Ilina Voda” je udaljen samo nekoliko minuta šetnje. Takođe, tu je i mnoštvo prodavnica i supermarketa, a do samog centra Kragujevca trebaće vam 15-ak minuta lagane šetnje.

  U našem dvorištu postoji i sto, kao i klupe za sedenje, pa ovde možete uživati u lepom ambijentu, naravno kada vremenske prilike to dozvoljavaju. Apartmani F su smešteni u stambenoj zgradi, i lako dostupni gradskim prevozom, a ukoliko dolazite svojim kolima, možete računati na besplatan parking.
 • Šumadija - Kragujevac
  E-mail : nvesovic10@gmail.com
  Telefon : +381 63 611 798 (Mirjana)
  Sajt:
  Prenoćište Aleksandra nalazi se na izvanrednoj lokaciji, u strogom centru Kragujevca, u pešačkoj zoni, na samo 50 metara od glavnog trga. Tako će vam i svi sadržaji ovog prelepog šumadijskog grada biti praktično na dohvat ruke. Najbliži restoran i prehrambena prodavnica udaljeni su 50 metara, brojni barovi i noćni klubovi svega 200 metara, a sportski centar ''Park'' sa bazenima i teniskim terenima nalazi se na 600 metara od našeg smeštaja.

  Uz, to glavna autobuska i železnička stanica u Kragujevcu udaljene su oko 1 km, a međunarodni aerodrom ''Nikola Tesla'' u Beogradu nalazi se na 120 km od prenoćišta Aleksandra. Za sve koji nas posete svojim kolima imamo na raspolaganju obezbeđen besplatan parking.
 • Šumadija - Kragujevac
  E-mail : zdjurdjevic@sbb.rs
  Telefon : +381 63 102 45 48 (Nataša)
  Sajt:
  Apartman Zonaluja nalazi se u stambenoj zgradi, u ulici Daničićeva 64/14, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta od strogog centra Kragujevca, u blizini pozorišta i gimnazije. U blizini ove novoizgrađene stambene zgrade, gde je lociran naš apartman, postoji dobar izbor prodavnica, kafića i restorana, a odlazak do centra predstavlja jednu kraću i prijatnu šetnju.

  Svi koji odsedaju u našem apartmanu Zonaluja, a u Kragujevac dolaze svojim kolima imaće na raspolaganju parking za ulici ispred same zgrade, koji je potpuno besplatan.