Smeštaj u gradu

Kosmaj apartmani, smeštaj, cene 2019

Sa svojih 626 metara nadmorske visine, Kosmaj je, odmah posle Avale, najniža planina u Šumadiji. Pa ipak, s obzirom da predstavlja svojevrsno planinsko ostrvo u okruženju, da je obrasla bujnom vegetacijom, i da ima istrorijski značaj i kulturno istorijske spomenike koje je vredno posetiti, ova planina predstavlja jedno od omiljenih izletišta Beograđana, budući da je udaljena svega 40-ak kilometara od prestonice Srbije. Nalazi se i u blizini Sopota i Mladenovca.

Pročitajte više - KosmajRent-A-Car - KosmajIzleti/Ekskurzije - KosmajSmeštaji - Kosmaj

 • Beogradski okrug - Kosmaj
  E-mail : kanacki@hotmail.com
  Telefon : +381 65 47 82 422
  Sajt:
  EKO Amartmani Kosmajski vajati Petra nalaze se oko 60 km od Beograda, u predivnom ambijentu planine Kosmaja. Naš bajkoviti kompleks kućica nalazi se samo 300 metara od manastira Tresija, u neposrednoj blizini restorana "Toma i Nada", na idealnom mestu u prirodi gde možete da provedete relaksirajući odmor, i opustite se od brzog tempa života i napornih radnih dana. Najbližu prodavnicu naći ćete na oko 500 metara od Vajata, a lagana šetnja deli vas do samog centra Kosmaja, vidikovaca i izletišta ove divne planine.

  U dvorištu, sa dosta privatnosti nalaze se naše dve kuće, koje su zbog autentičnog izgleda i tradicionalnih elemenata u arhitekturi ponele naziv vajata - starih pomoćnih kuća koje su u seoskim domaćinstvima bile namenjene mladencima, zbog čega su uvek bile veoma lepo uređene i dekorisane. I naši vajati pružiće vam mnogo mira, privatnosti i mogućnost da se probudite uz crvkut ptica.
 • Beogradski okrug - Kosmaj
  E-mail : ranchv8@gmail.com
  Telefon : +381 62 8297 298
  Sajt:
  Ranch V8 je smešten na šumovitom delu Kosmaja koji je proglašen predelom posebnih prirodnih odlika. Udaljeni smo 60 kilometara jugozapadno od Beograda, a u našoj blizini su tri manastira iz doba Despota Stefana Lazarevića. Ambijent je idealan za šetnje i vožnju bicikla, sakupljanje lekovitog bilja ili sve popularniji foto-lov.

  Imanje Ranch V8 na kome su smeštene brvnare prostire na dva hektara na kome dominiraju stabla četinara, breza i ukrasnog bilja, tako da je uživanje u prirodi jednako lepo u svako doba godine. Kosmaj je veoma popularna, celogodišnja destinacija sa bezbrojnim sankalištima i obiljem snega tokom zime.
 • Beogradski okrug - Kosmaj
  E-mail : vikendicaforest@gmail.com
  Telefon : +381 65 555 31 35
  Komforna vikendica Forest smeštena je na obroncima Kosmaja, do kojeg ima svega oko 6 km, odnosno na 45 km od Beograda, i pruža idealne uslove za pravo uživanje u prirodi sa porodicom ili prijateljima, za kraće ili produžene odmore i beg od gradske guzve i buke. Vikendica je na raspolaganju gostima tokom svih 12 meseci i ovde se zaista možete prepustiti odmoru i relaksaciji nevezano za godišnje doba. Najbliža prodavnica udaljena je 1,5 km od vikendice, dok je Sopot na 3,5 km gde možete naći sve potrebno i neophodno za ugodan boravak.

  U dvorištu vikendice Forest koje je tokom toplih meseci prekriveno divnim zelenim travnjakom možete naći roštilj na otvorenom savršen za pripremu obroka po želji, a tu je i trem sa stolom i stolicama gde možete uživati kada je lepo vreme, kako u omiljenoj kafi, tako i u obrocima koji sami pripremite. Deca se širom ovog prostranstva mogu potpuno bezbedno i bezbrižno igrati, a za one starije tu su i ležaljke između dva drveta odlične za dremku i opuštanje. Takođe, za one koji nas posete svojim kolima postoji rezervisani deo placa za parkiranje automobila.