Smeštaj u gradu

Jagodina apartmani, smeštaj 2020

Jagodina se nalazi na obalama reke Belice u zagrljaju ogranaka okolnih planinskih masiva. Jagodinsko polje, široko otovreno ka Panonskoj niziji, a preprečeno ka Jadrana sve višim i višim planinama, odlikuje se haldnim zimama i prijatnim letima. Oko 150 km udaljena od glavnog grada Beograda, Jagodina privlači sve više i više posetilaca iz Srbije, ali i iz okolnih zemlja. Svake godine ovaj šumadijski grad unapređuje svoju ponudu i polako postaje jedan od regionalnih tursitičkih centara.

Pročitajte više - JagodinaRent-A-Car - JagodinaIzleti/Ekskurzije - JagodinaSmeštaji - Jagodina

 • Šumadija - Jagodina
  E-mail : milosavljevic.vesna01@gmail.com
  Telefon : +381 63 691 322
  Apartmani Jagodina sastoje se od 2 kuće. Apartmani 1-4 su u samom centru Jagodine, ali u zaklonjenom delu, čime pružaju sve prednosti dobre povezanosti sa ostalim delovima grada, ali i neophodno bekstvo od ulične i saobraćajne buke. Apartmani 5-8 su takođe novi i kompletno sređeni, a nalaze se u ulici Braće Dirak 17/1, takođe u strogom centru grada. U blizini obe lokacije naći ćete dobar izbor prodavnica, pekara, restorana, kafića, a Aqua Park udaljen je samo 700 metara.

  Apartmani Jagodina uživaju u zelenilu sopstvenog uređenog vrta sa letnjikovcem, roštiljem, česmom i tri kompleta stolova i klupa za potpuno uživanje. Kako je čitavo dvorište ograđeno, bezbedno je i za igru mališana, za koje je predviđeni i samo njihov kutak. U okolini Jagodine postoji mnogo lepih izletišta i manastira koje vredi obići, a u letnjem periodu otvorena je i letnja pozornica prepuna zabavnih sadržaja i bez naknade na ulazu. Takođe, svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na besplatno parking mesto.
 • Šumadija - Jagodina
  E-mail : jagimnazijalac@yahoo.com
  Telefon : +381 63 44 11 31
  Sajt:
  Apartman Spasić je smešten u samom centru Jagodine, pa ako u ovaj grad dolazite kao turista ili poslom, sve njegove pogodnosti i sadržaji biće vam praktično na dohvat ruke. Najbliži kafić je na svega 30 metara, dok do prodavnice i restorana ima svega 50 metara.

  Apartman Spasić otvoren je za goste tokom svih 12 meseci godišnje, a dvorištu kuće na raspolaganju će vam biti sto i dve klupe, pa kada je vreme lepo ovde možete uživati u omiljenom hladnom napitku, kafi, ili čak obroku, i to u debeloj hladovini. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima imaće obezbeđeno parking mesto.