Smeštaj u gradu

Divčibare apartmani, smeštaj, cene 2019

Priča o ovoj planini nema srećan početak. Legenda kaže da joj je ime nastalo tako što se jedna mlada devojka, čobanica gonjena zlom sudbom udavila u reci zloslutnog imena koja tuda protiče, Crnoj Kamenici. Visoravni su potom meštani nadenuli ime Devojačke bare, što je kasnije preraslo u Divčibare, u znak sećanja na nju, ali i u znak upozorenja da čovek treba da bude pažljiv kada se hodi planinom, čak i ako, kao Divčibare, nije divlja, već pitoma i blaga. Ali, često se dešava da priče koje nemaju srećan početak, imaju srećan kraj. Tako je danas ova visoravan poznato odmaralište, letovalište i zimovalište, obučeno u prelepu prirodu i kristalne vode, voljeno i čuvano.

Pročitajte više - DivčibareRent-A-Car - DivčibareIzleti/Ekskurzije - DivčibareSmeštaji - Divčibare

 • Zapadna Srbija - Divčibare
  E-mail : lazic.milan@mts.rs
  Telefon : +381 64 9999 375
  Prava planinska brvnara, Vikendica Lazić, nalazi se u prekrasnom divčibarskom okruženju Narcis Polja. Udaljeni smo svega 50 metara od Hotela Heba i odmarališta Zmaj, i svega 10-ak minuta šetnje od turističkog centra Dvičibara, šetališta, suvenirnica i restorana. Ski staza Centar nam je još i bliže, pa vas od uspinjače deli samo pet minuta šetnje.

  Vašem uživanju namenjena je velika, zelena okućnica Vikendice Lazić gde ćete naći sto, klupe i ozidani roštilj. Zelena brda i šumarci Divčibara premreženi su pešačkim i biciklističikim stazama kojima se možete prošetati do Golupca, Paljbe, Ljutog Krša, Velikih Pleća i Crnog vrha.
 • Zapadna Srbija - Divčibare
  E-mail : lazic.milan@mts.rs
  Telefon : +381 64 9999 375
  Sajt:
  Holiday Home Lazić nalazi se na izvanrednoj lokaciji, samo 10-ak minuta lagane šetnje od turističkog centra Divčibara, na pola puta do čuvenog vidikovca Golubac. Ova tradicionalna, planinska kuća okružena je borovom šumom, izolovana od buke i gostima nudi neposredni dodir sa prirodom. Obilje zelenila, brojne pešačke staze i sportski sadržaji, kao i restorani, kafići i prodavnice udaljeni su tek nekoliko minuta šetnje od nas.

  Veliki trem ispred Holiday Home Lazić pruža prijatno mesto za jutarnju kafu ili druženje u prirodi. Dvičibare su udaljene od Beograda tek nešto više od 100 kilometara, i odavde možete krenuti na izlete do Valjeva ili Čačka, a možete obići i Mionicu, Maljen ili lepi vidikovac i crkvu Paljba. Za sve goste koji dolaze svojim prevozom, na raspolaganju je i besplatan parking.
 • Zapadna Srbija - Divčibare
  E-mail : nedmilzr@gmail.com
  Telefon : +381 23 589 210
  Sajt:
  Vikendica NEDMIL nalazi se po mnogima u najinteresantnijem delu Divčibara, Ljutim Kršu. Do centra ove srpske planinske lepotice gde možete naći mnogobrojne sadržaje i prodavnice ima oko 700 metara, odnosno 15-ak minuta lagane šetnje ili kolima 3-4 minuta asfaltiranim putem. Inače, vidikovac Ljuti Krš je smešten na čak 962 metara nadmorske visine i odavde se pruža veličanstven pogled na kanjon Crne reke, i valjevske planine Magleš, Medvednik i Jablanik.

  Vikendica NEDMIL na raspolaganju je gostima svih 12 meseci godišnje i prava je dilema da li je ovde lepše zimi ili leti. Tu se na velikoj, delom otvorenoj, delom zatvorenoj terasi nalaze sto i stolice i ovde leti u društvu možete uživati u prijatnom okruženju, mirisu borova i svežem vazduhu. Za sve sladokusce tu je i roštilj za pripremu omiljenih specijaliteta. U drugom delu godine kada padne snega vlada prava zimska idila. Deca mogu uživati u igrama na belom pokrivaču, a i vi zajedno sa njima, ili pak uživati gledajući ih dok ispijate vruć čaj ili neki drugi omiljni napitak. Takođe, svim gostima je obezbeđen parking prsotor ispred same vikendice.
 • Zapadna Srbija - Divčibare
  E-mail : info@apartmanidivcibare.com
  Telefon : +381 31 845 443
  Apartmani Repić smešteni su između Diplomat Kluba i Hotela Bob Petošević na Divčibarama. Na ovoj prelepoj planini, 110km udaljenoj od Beograda, naši gosti mogu uživati u sportskim terenima koji se nalaze u blizini, kao i u brojnim drugim aktivnostima kao što su šetnje stazama zdravlja i skijanje, na ski stazama koje se nalaze u blizini apartmana. Ni centar ove, sve traženije turističke destinacije, nije daleko, na samo 700 metara, odnosno nekoliko minuta prijatne šetnje.

  Apartmani Repić su novoizgrađeno i luksuzno opremljeno zdanje, okruženo zelenilom koje će biti odmor svakom oku, a obezbedili smo i besplatan parking prostor za automobile naših gostiju.
 • Zapadna Srbija - Divčibare
  E-mail : vilamarina@ymail.com
  Telefon : +381 65 22 76 555
  Vila Marina nalazi se u predivnoj prirodi Divčibara, nedaleko od crkve Svetog Pantelejmona, i turističkog centra Divičibara. Ovaj novoizgrađeni objekat (završen 2009. godine) namenjen je gostima koji žele da dožive istinske vrednosti zdravog života.

  Vila je smeštena 200m od centra, između dve skijaške staze, u mirnom delu ove vazdušne banje. U našoj neposrednoj blizini nalaze se i pešačke staze, sportski tereni, kafići, prodavnice i zelena pijaca, a tu su i specijalizovani centri za iznajmljivanje ski opreme. Uz to, svi naši gosti imaju pravo na posebne popuste u ski školama.
 • Zapadna Srbija - Divčibare
  E-mail : vila.kraljev.sto@gmail.com
  Telefon : +381 63 560 207
  Na planini Maljen, oko 4 km od centra Divčibara, u okviru novoizgrađenog Etno naselja nalazi se moderno uređena vila Kraljev sto. Ovaj kompleks smešten na 1014 metara nadmorske visine i predstavlja idealno mesto za odmor i boravak u prirodi, šetnje prelepim stazama pored samih pašnjaka, između borova. Neke staze vode čak do Ravne Gore, gde ćete stići za 3 sata lagane šetnje. Takođe, ljubiteljima skijanja u zimskom periodu na raspolaganju su ski staze u neposrednoj blizini centra Divčibara.

  Vila Kraljev sto na raspolaganju je gostima tokom cele godine. Do najbližih radnji, pekara i pijace ima oko 3.5km (centar Divčibara), a kod nas u izuzetno mirnom kraju možete uživati u prirodnim lepotama i pre svega svežem vazduhu. U dvorištu je drveni sto sa klupama koji možete koristiti tokom lepih dana, a tu je i veliki parking koji je na raspolaganju svim našim gostima.
 • Zapadna Srbija - Divčibare
  E-mail : vojatas@gmail.com
  Telefon : +381 061 155 0996
  Sajt:
  Vikendica Jovanović napravljena je u prepoznatljivom planinskom stilu, i predstavlja idealno mesto za odmor porodica ili većeg društva koje želi da uživa u svim čarima koje pružaju Divčibare. Nalazi se u mirnom kraju ove srpske planinske lepotice na putu ka jezeru i nedaleko od nove ski staze Crni vrh.

  Ova staza je dužine 850m, a puštena je u rad u januaru 2008. godine. Locirana je na severnoj strani Crnog vrha, kao i stara staza, i na njoj se nalazi dvosedna žičara kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Inače, ova nova staza je teža od stare i više odgovara veštijim i iskusnijim skijašima. Do centra Divčibara ima 1 km ili 15-ak minuta laganog hoda, a tu možete naći prehrambene prodavnice, restorane, kafiće, pijacu, crkvu i još dosta toga.
 • Zapadna Srbija - Divčibare
  E-mail : vila.marija.divcibare@gmail.com
  Telefon : +381 65 876 3100
  Vila Marija je moderan novoizgrađeni objekat koji se nalazi u jednom od najmirnijih i najmanje prometnih delova Divčibara. Iz vile se pruža divan pogled na vrh Golupca gde se ukrštaju četiri vazdušne struje - sa Karpata, Mediterana, Panonske nizije i Jadrana, a i sam objekat se nalazi na ruži vetrova, što je veoma pogodno za hronične bolesnike. U neposrednoj blizini je Diplomat klub i hotel Bob, do najbliže prodavnice i pijace ima 10 minuta hoda, a od skijaških staza 1,5 km.

  Tokom letnjih meseci, u zelenom okruženju vile Marija možete uživati u sunčanju i opuštenoj i mirnoj planinskoj idili, dok zimi ono postaje idealan poligon za dečije igre na snegu. Ispred kuće je i nastrešnica sa stolom i stolicama, a tu je i pečenjara i roštilj koji gosti po želji mogu koristiti. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima mogu računati na obezbeđen parking ispred samog objekta.
 • Zapadna Srbija - Divčibare
  E-mail : info@divcibarskivajati.rs
  Telefon : +381 64 65 824 88
  Divčibarski Vajati su ekskluzivan apartmanski objekat u planinskom stilu, smešten na divčibarskim livadama, sa kojih se pruža pogled na okolne obronke Maljena. Nalazi se na glavnom putu koji vodi od Kaona ka Divčibarima, na oko 800 metara od samog centra ovog turističkog naselja. U našoj neposrednoj blizini je ski staza, kao i restoran domaće kuhinje u kom naši gosti imaju posebne pogodnosti, i gde uplatiti obroke po želji.

  Divčibarski Vajati su lepo uklopljeni u idiličnu okolinu divčibarske prirode, a za sve goste koji kod nas dođu sopstvenim prevozom obezbeđen je besplatan parking. Svake godine Divčibare posećuje sve više gostiju u potrazi za relaksirajućim odmorom, netaknutom prirodom i obiljem rekreativnih sadržaja, i iz godine u godinu, turistička ponuda je sve raznovrsnija i sve bogatija, pa ovde možete uživati tokom čitave godine.
 • Zapadna Srbija - Divčibare
  E-mail : office@hebadivcibare.rs
  Telefon : +381 14 35 77 502
  Novoizgrađeno Konačište Heba otvoreno je za svoje goste tokom cele godine. Nalazi se na izvanrednoj lokaciji, u mirnom delu Divčibara, udaljeno svega 800 metara od centra ove srpske planinske lepotice, a u neposrednoj blizini je i izvor Žujan. Zbog svoje pozicije, ljubaznog osoblja, domaće ishrane i spoja modernog ambijenta sa prirodom, verujemo da će boravak kod nas ostati vam u lepom sećanju i da ćete nam se vratiti ponovo.

  Smeštajni kapacitet Konačišta Heba je čak 31 soba. U ponudi imamo: dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i dve porodične sobe. U okviru kompleksa postoji i recepcija, lobi bar, kao i moderan restoran sa prelepim pogledom na prirodu, te će vam ovde na raspolaganju biti sve neophodno za bezbrižan letnji odmor ili lepo zimovanje.
 • Zapadna Srbija - Divčibare
  E-mail : caca_va@yahoo.com
  Telefon : +381 69 4046 968
  Sajt:
  Komforna Kuća Đurđević (80㎡) smeštena je na 1 km od centra Divčibara, u neposrednoj blizini Dečijeg odmarališta „Stevan Filipović“. U centru ćete naći dobar broj restorana, kafića, prodavnica i svega drugog što vam može zatrebati na odmoru. Tu je i ski staza Centar, a do ski staze Crni vrh ima oko 4 km od našeg smeštaja.

  Kuća Đurđević na raspolaganju vam je tokom čitave godine, a u njemom dvorištu nalaze se dve klupe i sto, kao i roštilj i veliki kotlić za spremanje jela po želji. Kada je vreme lepo ovde je idilična atmosfera, pa možete uživati u prirodnom ambijentu i ukusnim zakuskama po vašim receptima. Za sve koji nas posete svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor u okviru dvorišta.