Smeštaj u gradu

Bečej apartmani, smeštaj, cene 2019

U zelenoj ravnici, među vojvođanskim poljima, na desnoj obali Tise nalazi se jedan od najstarijih gradova na ovim prostorima – Bečej. On je danas administrativni, obrazovni i kulturni centar ovog dela Vojvodine. Sa svojim izuzetno pogodnim geografskim položajem, obiljem termalnih voda, ali i drumskih i plovnih puteva, ne iznenađuje njegova duga i bogata istorija i kulturna baština. Na osnovu dosadašnjih istraživanja, stručanjaci sa sigurnošću mogu da tvrde da se na prostoru današnjeg grada nalazilo neselje čak 5.000 godina p.n.e., u periodu starijeg neolita, kao i da se život odvijao i razvijao u kontinuitetu sve do dana današnjeg.

Pročitajte više - BečejRent-A-Car - BečejIzleti/Ekskurzije - BečejSmeštaji - Bečej

  • Bačka - Bečej
    E-mail : villavia.becej@gmail.com
    Telefon : +381 21 69 19 833
    Villa Via Bečej nalazi se u mirnoj ulici na samo 250m od centra Bečeja i 500m od Sportskog Centra "Mladost". Naša izvrsna lokacija osiguraće neophodan mir za odmor ili rad, a centralni gradski tgr sa monumentalnom Pravoslavnom i Katoličkom crkvom i zgradama koje čuvaju stari duh i izgled Bečeja nalazi se samo nekoliko koraka od nas.

    U okviru vile Via Bečej postoji i izvrstan restoran domaće i internacionalne kuhinje, gde možete probati spacijalitete sa prepoznatljivim geografskim poreklom Vojvodine, a naši iskusni kuvari pripremaju i asortiman sportski, vegetarijanski ili veganski balansiranih obroka. Restoran ima i veliku letnju terasu koja pruža poseban ugođaj gostima u letnjoj polovini godine, a sala za prezentacije spremno će odgovoriti na sve zahteve za konferencije, seminare, poslovne sastanke i druge događaje.