Smeštaj u gradu

Banja Koviljača apartmani, smeštaj 2020

Ruski pisac Čehov je rekao: „Zdrav čovek ima hiljadu želja. Bolestan samo jednu.“ Ozdravljenje, poboljšanje zdravstvenog stanja, olakšanje tegobe, sve su to razlozi zbog kojih posetioci dolaze u Banju Koviljaču. Međutim, često je ono što nose sa sobom kada iz nje odlaze, više nego što su očekivali i čemu su se nadali.

Pročitajte više - Banja KoviljačaRent-A-Car - Banja KoviljačaIzleti/Ekskurzije - Banja Koviljača


Smeštaji - Banja Koviljača

 • Zapadna Srbija - Banja Koviljača
  E-mail : kraljevskidragulj@gmail.com
  Telefon : +381 62 183 2313
  Kompleks Apartmani Kraljevski dragulj nalazi se na izvanrednoj lokaciji, svega 5 minuta hoda od centra Banje Koviljače i banjskog parka u mirnom delu grada u podnožju planine Gučevo i svega 3 km od reke Drine. Ovaj potpuno novi objekat poseduje i sopstvenu garažu sa 10 raspoloživih parking mesta.

  Tu je i i lift, pa od garaže do svakog sprata možete liftom, čime je olakšan i transport prtljaga. Uz to, ovim je pristupačnost i za ljude sa invaliditetom maksimalno olakšana, jer i oni tako nesmetano mogu u kolicima od garaže do svoje smeštajne jedinice.
 • Zapadna Srbija - Banja Koviljača
  E-mail : office@royalspa.rs
  Telefon : +381 15 818 010
  Hotel Royal Spa nalazi se u centru Banje Koviljače na samom ulazu u najlepši banjski park u Srbiji. Idealno je mesto za odmor –oaza mira, tišine i luksuza. Banja Koviljača, jedna odnaših najlepših banja, nalazi se u zapadnoj Srbiji u zagrljaju planine Gučevo i reke Drine, jedne od najdužih i vodom najbogatijih reka Balkana. Bogati izvori sumporovite vode, povoljni klimatski uslovi, kao i brojni kulturno-istorijski spomenici, neodoljiv su izazov za razvoj svih vidova turizma.

  U sklopu hotela nalazi se Restoran koji pruža veliki izbor specijaliteta nacionalne kuhinje i bogat izbor balkanskih vina. Royal caffe je mesto za predah i opuštanje uz savršeno ukusnu kafu, maditeransku kuhinju i rafinirane poslastice najfinijih sastojaka.
 • Zapadna Srbija - Banja Koviljača
  E-mail : info@banjakoviljaca.org
  Telefon : +381 63 8229 711
  Turističko informativni centar “Kraljevska Banja Koviljača” raspolaže sa velikim brojem apartmana, studija, soba, hotelskog smeštaja, koje možete zakupiti po najpovoljnijim cenama. Apartmanski kompleks se nalazi uz sam banjski park, na 80m udaljenosti od Specijalne bolnice za rehabilitaciju, i raspolaže sa dodatnim sadržajima: wellness centar, teretana, salon lepote, salon za masažu, sportski tereni, restoran.
 • Zapadna Srbija - Banja Koviljača
  E-mail : bojana.maksimovic@gmail.com
  Telefon : +381 64 233 8 999
  Apartmani Maksimović smešteni su na svega 350 metara od centra Banje Koviljače, u neposrednoj blizini Specijalne bolnice za rehabilitaciju i poznatog Banjskog parka. Tako će vam i svi sadržaji i pogodnosti koje nudi banja biti praktično na dohvat ruke.

  Veliko zeleno, lepo uređeno dvorište Apartmana Maksimović, idealno je za odmor i opuštanje, ali i druženje sa drugim gostima, uz razmenu iskustva i ukusne obroke koje možete spremati na sami na spoljnom roštilju. Za sve koji kod nas dođu svojim kolima obezbeđen je besplatan parking prostor.
 • Zapadna Srbija - Banja Koviljača
  E-mail : danijela.milicic.dacic@gmail.com
  Telefon : +381 65 881 92 15
  Apartman Milica smešten je u mirnom kraju prelepe Banje Koviljače u najužem centru ovog mesta, nedaleko od prodavnice, pekare i svih večernjih aktivnosti i događanja. Nalazi se u stambenoj zgradi, na prvom spratu, a potpuno je sređen i opremljen sredinom 2014. godine.

  Apartman Milica gostima stoji na raspolaganju tokom čitave godine jer su ovde obezbeđeni svi uslovi za prijaten boravak tokom bilo kojeg godišnjeg doba. Takođe, za sve koji nas posete svojim kolima postoji parking mesto ispred zgrade, odnosno ispod samog prozora apartmana. Ovo parking mesto rezervisano je samo za naše goste i naravno besplatno je.
 • Zapadna Srbija - Banja Koviljača
  E-mail : sales@suncanareka.rs
  Telefon : +381 15 822 250
  Na desnoj obali predivne Drine leži Etno selo Sunčana Reka, ušuškano između planina Gučevo i Majevice, u Banji Koviljači, u sedištu gučevskog raseda. Etno selo ima površinu od čak 4 hektara i ovde ćete pored smeštajnih kapaciteta imati na raspolaganju dobar izbor raznoraznih aktivnosti koje će vas dodatno oduševiti.

  U okviru Etno sela Sunčana Reka imaćete priliku da pojede neki od ukusnih obroka napravljenih s ljubavlju u kafani "Pod vrbom" koja ima kapacitet za čak 270 ljudi, a takođe postoji mogućnost organizacije venčanja u ''Belom šatoru'' koji ima veliki kapacitet od čak 2 000 mesta. Ovde domaćini za vas mogu organizovati neki proslavni ručak ili muzički program, na restoranu i na terasama. Sunčana Reka raspolaže još i letnjom baštom - natkrienom i na svežem vazduhom koja može udobno ugostiti 700 ljudi, kao i letnjikovcem.
 • Zapadna Srbija - Banja Koviljača
  E-mail : tubicmilutin13@gmail.com
  Telefon : +381 15 877 605
  Sajt:
  Apartman Magdalena smešten je u porodičnoj kući, u samom centru Banje Koviljače, svega nekoliko minuta šetnje od banjskog parka. U našoj neposrednoj okolini nalazi se mnoštvo prodavnica, kafića, restorana, a 300 metara od nas je Wellnes centar Kovilje. Uz to, do Etno restorana Sunčana reka ima 2 km, do spomenika iz I svetskog rata na Gučevu - 5 km, a ako ste voljni da odete do obala reke Drine, možete i prepešačiti 2 km.

  Kuća gde se nalazi i apartman Magdalena okružena je lepim zelenim dvorištem, gde se u idiličnom okruženju, kada vremenske prilike to dozvoljavaju, ispod vinove loze možete relaksirati i popiti kafu. Za naše goste možemo organizovati razne izlete, kao i prevoz od autobuske stanice. Takođe, svi koji nas posete svojim kolima mogu računati na besplatan parking u našem dvorištu.