Smeštaj u gradu

Gornja Trepča – Atomska banja apartmani, smeštaj, cene 2017

Banja Gornja Trepča, poznata i pod imenom Atomska banja, udobno je ušuškana u severoistočnoj Raški, na obroncima planina Vujan i Bukovik i u uskoj kotlini rečice Banje, na čijim su obalama mnogi od njenih objekata sagrađeni. Čak i da nema svoje nadaleko poznate izvore i blagotvornu vodu, ovo mesto bi i tada bilo lekovito s obzirom na prelepu prirodu koja je okružuje, blagu, prijatnu klimu, kako u letnjim tako i u toku zimskih meseci i njenu izdvojenost od gradskih gužvi i vreve.

Pročitajte više - Gornja Trepča – Atomska banjaRent-A-Car - Gornja Trepča – Atomska banjaIzleti/Ekskurzije - Gornja Trepča – Atomska banja


Smeštaji - Gornja Trepča – Atomska banja

 • Moravički okrug - Gornja Trepča – Atomska banja
  E-mail : villa_ana@open.telekom.rs
  Telefon : +381 32 822 660
  Sajt:
  Moderno opremljena i sa ukusom uređena villa Ana nalazi se na 300 metara od stacionara u Atomskoj banji Gronja Trepča. Odlična lokacija vile omogućiće vam brz i lak pristup svim sadržajima koje nudi ovo mesto. Tako je najbliža prodavnica udaljena 30 metara, restoran 50 metara, kafić 100 metara, a tu u blizini nalazi se još par restorana i kafana kada se krene ka Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju. U Gornjoj Trepči između ostalog postoji i lep zeleni park sa puno cveća, dosta staza za šetanje, Crkva Presvete Bogorodice, a manastir Vujan je udaljen svega 6km od centra Banje, tako da gosti imaju zaista dosta sadržaja na raspolaganju.

  U dvorištu ville Ana nalazi se suncobran sa stolom i velikim brojem stolica gde se naši gosti mogu opustiti, uživati i naravno družiti sa dragim osobama, kao i drugim gostima u prelepom prirodnom okruženju. Što se parkinga tiče na raspolaganju je dobar broj mesta u okviru vile, tako da svi koji dođu kolima neće morati da brinu oko parkiranja.
 • Moravički okrug - Gornja Trepča – Atomska banja
  E-mail : edelnice@outlook.com
  Telefon :
  Pansion Edelnice nalazi se u Atomskoj banji Gornja Trepča, na oko 300 metara od banjskog centra. Prve prodavnice, kafiće i restorane naći ćete već u krugu od 100 metara, a autobuska stanica i Dom zdravlja su u centru, do kog vam je dovoljno nekoliko minuta laganog hoda. Takođe, u našoj blizini nalazi se i privatna ordinacija za masaže i fizikalnu terapiju.

  Pansion Edelnice ima svoje lepo uređeno zeleno dvorište i trem u dubokoj hladovini vinove loze, sa baštenskom garniturom i ljuljaškom, idealan za uživanje i opuštanje kada to vremenske prilike dozvoljavaju. Naša vrata su vam otvorena tokom čitave godine, a ovde će vas dočekati ljubazni domaćini raširenih ruku u bilo koje doba dana.