Vila Marija Palić, Vojvodina

Vila Marija

Palić, Vojvodina

Vila Marija nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u čuveni palićki Zoo vrt i na samo 300 metara udaljenosti od jezera Palić, Ženskog štranda, Riblje čarde, Jahting kluba i teniskih terena. Gosti ovde mogu uživati u opuštajućem ambijentu dvorišta vile koje je pokriveno lepo negovanom zelenom travom, a u popločenom delu dvorišta nalazi se i parking prostor.

Vila Marija nudi mir i odmor tokom cele godine, a ovde lepe trenutke mogu provesti kako parovi, tako i manja grupa prijatelja ili manje porodice.

Osnovne informacije
VrstaVila
LokacijaPalić, Vojvodina
Emailvila.marija.palic@gmail.com
Telefon 1 +381 24 753 575
Telefon 2+381 62 18 85 550
vrt

Vrt

parking

Parking

jezero

Jezero

Smeštaj
Vila MarijaVila MarijaVila MarijaVila Marija

Soba za 2 osobe

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Marija

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Vila Marija

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Vila Marija

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Vila Marija

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije