Gostinska kuća Dunavski Plićak Kovin, Vojvodina

Gostinska kuća Dunavski Plićak

Kovin, Vojvodina

Gostinska kuća Dunavski Plićak locirana je na adresi Manastirska rampa 58, između Dunava i trase internacionalne biciklističke staze Eurovelo 6. Na obronku Deliblatske peščare, jedine preostale pustinje u Evropi, ova kuća je tačno naspram tačke gde se Velika Morava uliva u Dunav. Do najjužnijeg grada u Banatu, Kovina, ima 9 km, a do Beograda 60-ak km. Ako volite prirodu, vožnju biciklom, pecanje, igru na otvorenom, odmaranje u bašti, šetnje po šumi i prelepe zalaske sunca i više ste nego dobrodošli u Gostinsku kuću Dunavski Plićak.

Gostinska kuća Dunavski Plićak ima terasu, dvorište sa roštiljem i dečijim igralištem (tobogan, ljuljaške, penjalice, ringišpil), kao i privatni parking. U samoj kući gostima su od sadržaja na raspolaganju: kuhinja, klima, TV sa kablovskim kanalima, Wi-Fi internet, dečiji krevetac, kao i muzički instrumenti i društvene igre.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaKovin, Vojvodina
Emailguesthousedp@gmail.com
Telefon 1+381 62 582 105
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

rostilj

Roštilj

vrt

Vrt

igraliste-za-decu

Igralište za decu

reka

Reka

Smeštaj
Gostinska kuća Dunavski PlićakGostinska kuća Dunavski PlićakGostinska kuća Dunavski PlićakGostinska kuća Dunavski PlićakGostinska kuća Dunavski PlićakGostinska kuća Dunavski PlićakGostinska kuća Dunavski PlićakGostinska kuća Dunavski PlićakGostinska kuća Dunavski Plićak

Kuća za 9 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Gostinska kuća Dunavski Plićak

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Gostinska kuća Dunavski Plićak

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Gostinska kuća Dunavski Plićak

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Gostinska kuća Dunavski Plićak

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije