Vila Davidović Fruška Gora (Manđelos), Vojvodina

Vila Davidović

Fruška Gora (Manđelos), Vojvodina

Vila Davidović je smeštena na jugozapadnim obroncima Fruške Gore, dovoljno daleko od urbane sredine u prirodnom okruženju, a u blizini brojnih pešačkih staza, izletišta, manastira i jezera. Vila je na 80 km od Beograda i 50km od Novog Sada. Do Sremske Mitrovice ima 15km puta kroz bogatu ravnicu, a svega 4km udaljeno je jedno od najlepših sremskih sela - Manđelos.

Vila Davidović raspolaže sa sobama koje mogu da ugoste 4 ili 5 osoba. Tu je i prostrano imanje na kojem se nalazi vila, idealno za odmor, opuštanje i neposredan kontakt sa prelepom fruškogorskom prirodom. Vila je pokrivena besplatnim Wi-Fi internetom, moguć je boravak kućnih ljubimaca, a postoji i privatni parking. Svakog vikenda u sezoni rada organizuje se bogata trpeza na bazi švedskog stola tako da danima vikenda postoji mogućnost jednodnevnog izleta.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaFruška Gora (Manđelos), Vojvodina
Emailposta@vila-davidovic.in.rs
Telefon 1+381 63 849 36 51
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

vrt

Vrt

kucni-ljubimci

Kućni ljubimci

Smeštaj
Vila DavidovićVila DavidovićVila DavidovićVila DavidovićVila DavidovićVila DavidovićVila DavidovićVila DavidovićVila Davidović

Duplex soba za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Davidović

Carska bara

Zrenjanin, Vojvodina

Ne kraljevska, već carska! Specijalni rezervat prirode Carska bara nalazi se 17 kilometara južno od Zrenjanina i na oko 2 kilometara od magistralnog puta Zrenjanin – Beograd, na mestu gde je nekada davno moćni Begej plavio banatsku ravnicu.

Detaljnije
Vila Davidović

Vračevgajsko jezero

Bela Crkva, Vojvodina

Vračevgajsko jezero nalazi se nadomak Bele Crkve (na oko 3 km), i to pored glavne saobraćajnice Beograd - Bela Crkva. Na obali ovog jezera postoje dva auto kampa sa mnoštvom kamp jedinica, restoranom, bungalovima, sanitarnim čvorom i tuševima sa toplom i hladnom vodom.

Detaljnije
Vila Davidović

Gradsko jezero Bela Crkva

Bela Crkva, Vojvodina

Gradsko jezero je veoma lepo uređeno, i na njemu ima nekoliko plaža. Tu su Glavna plaža sa betonskim kejom i tuševima, šljunkovita Dečija plaža, osvetljeno plivalište sa skakaonicom, betonsko-šljunkovita plaža Jedriličarskog kluba i još nekolicina manjih.

Detaljnije
Vila Davidović

Sremski Karlovci

Vojvodina

Na desnoj obali Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10 km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Ovo je grad u kojem danas živi desetak hiljada stanovnika i koji predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture.

Detaljnije