Stan Milisavljević Sokobanja, Južna Srbija

Stan Milisavljević

Sokobanja, Južna Srbija

Stan Milisavljević nalazi se na centralnoj lokaciji u Sokobanji, na svega 30-ak metara od šetališta, nadomak pošte. Smešten je u stambenoj zgradi, na drugom spratu, bez lifta. Ova fenomenalna lokacija omogućava gostima da brzo i lako dođu do svih sadržaja i pogodnosti koje banja pruža.

Već preko puta zgrade gde se nalazi Stan Milisavljević postoji veliki market, pored njega pekara, kao i menjačnica, a tu je i mesara, kao i nekoliko banaka. Uz to, ulaz u zgradu krasi cveće koje komšije redovno održavaju, naravno kada vremenske prilike to dozvoljavaju, pa je ovo pravi mali raj za sve koji u Sokobanju dolaze na odmor ili kratak predah od buke i vreve natrpanih gradova. Stan ima obezbeđen parking, kao i Wi-Fi internet.

Osnovne informacije
VrstaPrivatni smeštaj
LokacijaSokobanja, Južna Srbija
Emailmaremilisavljevic@gmail.com
Telefon 1 +381 65 8483 842
Telefon 2+381 63 889 5179
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

centar-grada

Centar grada

Smeštaj
Stan MilisavljevićStan MilisavljevićStan MilisavljevićStan MilisavljevićStan Milisavljević

Stan za 4+1 osobu

wi-fi

Wi Fi

tv

TV

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Stan Milisavljević

Caričin grad - Justiniana Prima

Lebane, Južna Srbija

Možda najvrednije kulturno nasleđe iz prošlosti, koje se nalazi u blizini Lebana, Sijarinske banje i Leskovca, su arheološki ostaci Caričinog grada, iz VI veka. Ovaj grad, poznat i pod imenom Justiniana Prima, predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih Romejskih gradova u unutrašnjosti Balkana.

Detaljnije
Stan Milisavljević

Ćele Kula

Niš, Južna Srbija

Kula je bila visoka 3 metra i sadržala je 952 lobanje, koje su se nalazile na sve četiri strane tornja, u 14 redova. Pretpostavlja se da je na vrhu bila glava Stevana Sinđelića i ona danas stoji izložena na posebnom mestu.

Detaljnije
Stan Milisavljević

Ćorov vodopad

Sijarinska banja, Južna Srbija

U Srbiji postoji toliko vodopada, da mnogi čak nisu ni obeleženi na mapi. Za njih samo znaju lokalci, kao i po koji putnik namernik koji slučajno nabasa na njih. Takav slučaj je i sa Ćorovim vodopadom, koji se nalazi na pola puta između Medveđe i Tulara, a na samo 8,2 km od Sijarinske banje.

Detaljnije
Stan Milisavljević

Manastir Nova Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Manastir Nova Pavlica nalazi se u selu Pavlica, na zapadnim padinama Kopaonika, nedaleko od Stare Pavlice, u blizini Ibra, i na oko 2 km od srednjevekovnog grada Brvenika, odnosno njegovih ostataka.

Detaljnije
Stan Milisavljević

Manastir Stara Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Na oko 6 km severno od Raške, u selu Pavlica, na stenovitoj zaravni iznad reke Ibar i seoskog groblja, ponosno stoji mali, ali veoma lep i interesantan manastir Stara Pavlica, tačnije ono što je od njega ostalo. Ovaj manastir predstavlja jedan od najstarijih spomenika crkvene arhitekture u Srbiji.

Detaljnije