Smeštaj Ristić Niška Banja, Južna Srbija

Smeštaj Ristić

Niška Banja, Južna Srbija

Smeštaj Ristić je lociran u strogom centru Niške Banje, preko puta stacionara "Radon" i wellness centra ''Sense'', a i svi bitniji objekti ove Banje su u neposrednoj blizini. Ovde goste čeka odmor u prijatnom ambijentu, u najatraktivnijem delu Niške Banje, i po svim standardima modernog turizma.

Smeštaj Ristić nudi apartman Srebrni Bor koji je luksuzno opremljen, modernog dizajna, i u potpunosti restauriran 2010. godine. Apartman poseduje tri ležaja, sopstveno kupatilo i kuhinju sa svim neophodnim inventarom, a tu su i klima uređaj, terasa, kablovska televizija, sef za držanje vrednih stvari i fen za kosu. Uz to, gostima je na raspolaganju i besplatan Wi-Fi internet, kao i garniture za sedenje ispod tende i suncobrana u dvorištu bogatom zelenilom, kao i privatni parking prostor.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaNiška Banja, Južna Srbija
Emailsmestajristic@gmail.com
Telefon 1+381 61 6556 206
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

sef

Sef

centar-grada

Centar grada

Smeštaj
Smeštaj RistićSmeštaj RistićSmeštaj RistićSmeštaj RistićSmeštaj Ristić

Apartman Srebrni Bor za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Smeštaj Ristić

Caričin grad - Justiniana Prima

Lebane, Južna Srbija

Možda najvrednije kulturno nasleđe iz prošlosti, koje se nalazi u blizini Lebana, Sijarinske banje i Leskovca, su arheološki ostaci Caričinog grada, iz VI veka. Ovaj grad, poznat i pod imenom Justiniana Prima, predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih Romejskih gradova u unutrašnjosti Balkana.

Detaljnije
Smeštaj Ristić

Ćele Kula

Niš, Južna Srbija

Kula je bila visoka 3 metra i sadržala je 952 lobanje, koje su se nalazile na sve četiri strane tornja, u 14 redova. Pretpostavlja se da je na vrhu bila glava Stevana Sinđelića i ona danas stoji izložena na posebnom mestu.

Detaljnije
Smeštaj Ristić

Ćorov vodopad

Sijarinska banja, Južna Srbija

U Srbiji postoji toliko vodopada, da mnogi čak nisu ni obeleženi na mapi. Za njih samo znaju lokalci, kao i po koji putnik namernik koji slučajno nabasa na njih. Takav slučaj je i sa Ćorovim vodopadom, koji se nalazi na pola puta između Medveđe i Tulara, a na samo 8,2 km od Sijarinske banje.

Detaljnije
Smeštaj Ristić

Manastir Nova Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Manastir Nova Pavlica nalazi se u selu Pavlica, na zapadnim padinama Kopaonika, nedaleko od Stare Pavlice, u blizini Ibra, i na oko 2 km od srednjevekovnog grada Brvenika, odnosno njegovih ostataka.

Detaljnije
Smeštaj Ristić

Manastir Stara Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Na oko 6 km severno od Raške, u selu Pavlica, na stenovitoj zaravni iznad reke Ibar i seoskog groblja, ponosno stoji mali, ali veoma lep i interesantan manastir Stara Pavlica, tačnije ono što je od njega ostalo. Ovaj manastir predstavlja jedan od najstarijih spomenika crkvene arhitekture u Srbiji.

Detaljnije