Vila Mozart Kopaonik, Južna Srbija

Vila Mozart

Kopaonik, Južna Srbija

Vila Mozart se nalazi na oko 6 km od centra Kopaonika, u Vikend naselju. Nije na glavnom putu, već je posle Kraljevih Čardaka potrebno skrenuti na drugom skretanju sa desne strane, i onda nakon 100 metara nailazi se na vilu. Put do Vile Mozart je uzan, ali uređen, a u neposrednoj blizini postoji i Spa centar, prodavnica, restoran, kafić, kao i autobuska stanica.

Vila Mozart nudi gostima i doručak, a tokom večeri gosti mogu sedeti u restoranu uz kamin, gde pucketanje vatre upotpunjuje doživljaj i ugođaj. Zima je na Kopaoniku rezervisana za skijanje i adrenalin koji se odvija nad beskrajnim snežnim pokrivačem, dok je leto namenjeno za duge šetnje i uživanja u svakom kutku zelenila obogaćenog čistim planinskim vazduhom. Vila Mozart nudi i besplatan Wi-Fi internet, kao i privatni parking.

Osnovne informacije
VrstaPrivatan smeštaj
LokacijaKopaonik, Južna Srbija
Emailvilamozartkopaonik@gmail.com
Telefon 1+381 66 409 878
Telefon 2+381 61 629 99 77
wi-fi

Wi Fi

parking

Parking

planina

Planina

ski-centar

Ski centar

Smeštaj
Vila MozartVila MozartVila Mozart

Studio za 2 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Vila MozartVila MozartVila MozartVila Mozart

Apartman za 3 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Vila MozartVila MozartVila MozartVila MozartVila Mozart

Apartman za 4 osobe

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Vila MozartVila MozartVila MozartVila MozartVila MozartVila MozartVila Mozart

Apartman za 5 osoba

wi-fi

Wi Fi

kuhinja

Kuhinja

kupatilo

Kupatilo

Atrakcije u blizini
Vila Mozart

Caričin grad - Justiniana Prima

Lebane, Južna Srbija

Možda najvrednije kulturno nasleđe iz prošlosti, koje se nalazi u blizini Lebana, Sijarinske banje i Leskovca, su arheološki ostaci Caričinog grada, iz VI veka. Ovaj grad, poznat i pod imenom Justiniana Prima, predstavlja jedan od najvećih i najznačajnijih Romejskih gradova u unutrašnjosti Balkana.

Detaljnije
Vila Mozart

Ćele Kula

Niš, Južna Srbija

Kula je bila visoka 3 metra i sadržala je 952 lobanje, koje su se nalazile na sve četiri strane tornja, u 14 redova. Pretpostavlja se da je na vrhu bila glava Stevana Sinđelića i ona danas stoji izložena na posebnom mestu.

Detaljnije
Vila Mozart

Ćorov vodopad

Sijarinska banja, Južna Srbija

U Srbiji postoji toliko vodopada, da mnogi čak nisu ni obeleženi na mapi. Za njih samo znaju lokalci, kao i po koji putnik namernik koji slučajno nabasa na njih. Takav slučaj je i sa Ćorovim vodopadom, koji se nalazi na pola puta između Medveđe i Tulara, a na samo 8,2 km od Sijarinske banje.

Detaljnije
Vila Mozart

Manastir Nova Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Manastir Nova Pavlica nalazi se u selu Pavlica, na zapadnim padinama Kopaonika, nedaleko od Stare Pavlice, u blizini Ibra, i na oko 2 km od srednjevekovnog grada Brvenika, odnosno njegovih ostataka.

Detaljnije
Vila Mozart

Manastir Stara Pavlica

Kopaonik, Južna Srbija

Na oko 6 km severno od Raške, u selu Pavlica, na stenovitoj zaravni iznad reke Ibar i seoskog groblja, ponosno stoji mali, ali veoma lep i interesantan manastir Stara Pavlica, tačnije ono što je od njega ostalo. Ovaj manastir predstavlja jedan od najstarijih spomenika crkvene arhitekture u Srbiji.

Detaljnije